Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.5.7] Krovinių būklė

Menian_Fierro

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Menian_Fierro


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Ši idėja labiau tinka fūristams bei dpd darbams. Iš pavadinimo manau jau supratote apie ką bus idėja. Dabar kiek pastebėjau serveryje tiek fūristai tiek dpd važinėja ir specialiai daužosi , kad pakenkti kitiems žaidėjams , bet logiškai pagalvojus jie veža krovinius , o gali daužytis kiek nori ir tai nedaro jokios įtakos vežamam kroviniui. Mano idėja būtų padaryti , kad kaip vairuotojas pasikrauna tam tikrą krovinį ( Pavizdys : Fūristas pasikrauna maisto prekes ) jis turėtų nuvežti į tam tikrą tašką kaip ir dabar padaryta , bet jeigu krovinis bus kažkiek sužalotas , už atvežimą vairuotojas automatiškai gaus mažiau. Dėl DPD vairuotojų būtų panašus dalykas ( Pavizdys : DPD darbuotojas pasikrauna sakykim baldus ) jis  turėtų stengtis kuo saugiau pervežti baldą , nes kitaip baldo kokybė bus prastesnė todėl automatiškai gaus mažesnę kainą už atvežtus baldus.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų tiek fūristai tiek dpd darbuotojai atsargesni su krovinių gabenimų , įdomesnis darbas būtų bei būtų labiau primenantis tikrą gyvenimą , nes dabar kroviniai vartosi o už krovinius gauni tiek pat jokio skirtumo ar saugiai nuveža ar apsivertinėja. 


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Idėja dar daug kur galima keisti / pridėti / atimti todėl rašykite komentaruose.


 


[!] Dėl /gydyti /vtvarkyti komandos manau reikėtų padaryti jog susitvarkyti eitų tik tr.priemonę , o krovinio būklės neitų pagydyti.


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

DPD ir fūristai tikrai gerai vairuojančios firmos, kurios tikrai įprastai nesidaužo specialiai. Taip pat jie dažniausiai važinėja maršrutais, kuriais retai važinėja paprasti žaidėjai. Esu prieš šią įdėja, nes kaip minėjo Delius, kiti žaidėjai kenktų ir gadintų krovinius, tačiau šią įdėją gerai ištobulinus, galima būtų gauti tikrai neblogą pasiūlymą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sutinku pilnai su šia idėja, labai nelogiška pagalvojus, kad visą laiką veždami krovinį aptrankydavome fūrą, priekabą, tačiau krovinys likdavo nepažeistas. Prie to pačio pridedu, kad pasikrovus krovinį, prie spidometro (ar kur nors kitur) rodytų krovinio būklę.

1969c8c7b0110fb7dc8a7ebd87a92131621.png

 

Taip daugelis fūristų pagaliau išmoks važinėti pagal taisykles. 

 

Dėl kitų žaidėjų, kurie trankosi čia dar reiktų pagalvot kaip išvengt. Bet manau primityviausiai tai kviest policiją ir tegul sodina. :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.