Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[Konkurso] Laimėk savo firmai 1.200.000 Eur Analizė

Mantas_Polikonas

Rekomenduojamas pranešimas

Taigi sveiki visi, rašau ilgai lauktą analizę darbo paramai gauti. Sukurdamas šį konkursą tikėjausi sulaukti daugiau norinčiųjų laimėti šį prizą, bet yra kaip yra, užpildė tik trys norintieji laimėti. Kadangi užpildė trys firmos turėjau pasirinkti tarp jų, o rinktis tikrai yra iš ko nes visi pildžiusieji yra verti prizo ir tikrai turėtų kur gautus pinigus investuoti. Sekančiame žingsnelyje norėčiau aptarti anketas, kas kaip supratote sudaro 40% jūsų indėlio prizo link. Jūsų veiksmus serveryje, charakterį kas taipogi sudaro 40% balo, bei kaip žaidėjai jus palaiko, kaip atsižvelgia į jūsų darbą. Ši nuomonė vertinama 20% balo.

 

Anketos

 

Taigi pirmieji ant scenos lipa Surenos. Sprendžiant iš anketos, pagrindinė skirta suma būtų išdalinta premijoms už gerą veiksmą, bet dėja nebuvo paminėta kaip tie pinigai pagerins gaujos darbą ir kur jie bus išleisti be premijų bei algų. Gaujos pavaduotojas taipogi paminėjo, jog sunku gauti pinigus dėl kitos gaujos valdžios neaktyvumo, bet ar didelis skirtumas grobiant gaują ir kažkokį tai pastatą ? Pinigu suma beveik nesiskiria, beto grobiamu pastatų skaičius yra labai didelis, todėl grobti galite valandą nesustodami ir tai jums ineš didelį indelį į gaujos pelną. Buvo paminėtas ir bankrutavimas, bet mano manymu jis dar toli kol šiai firmai vadovauja Frankis, kadangi priklausydamas gaujai supratau, kad jis pilnai išlaiko gaują ir be pinigų. Dar vienas dalykas, kuris jums gali suteikti finansinę paramą tai ginklų, narkotikų paketai kuriuos parduodami galite užsidirbti gan padorią sumą, nes prisivežate ginklu tiek, kad net patys nesugebate ju sunaudoti, tačiau kažkodėl to neišnaudojate pilnai, norite geresnių atnaujinimų ir nieko nedarote su esama situacija. "Nes šiuo metu gaujoms nėra pakankamai pinigų ant rimtų premijų, nors veiksmo yra daug." Su šiuo teiginiu nesutinku, kadangi pagalvojus logiškai kiekvienas padarytas veiksmas jums inešą kažkoki tai finansinį indelį į gaują. Čia ne finansinė problema, bet pačių jūsų problema, kad jus neišlaikote pastatų arba jūs nesugebate jų apiplėšti ir pasipelnyti. Apibendrinus viską galiu pasakyti, kad jus manote, kad ši pinigu suma išspręs visas jusu bėdas firmoje, nors ji ir paskatins darbuotojus dirbti geriau, bet kas iš tų darbuotoju jeigu jie patys nieko nemokės bei nesistengs dėl gaujos ir jos ateities, todėl pradėkite labiau telktis i savo šaudymo ir kitus įgudžius ir patys suprasite, kad ir be šiu pinigu galite pilnai išsiversti bei yra kitų darbų, kuriuose dvigubai sunkiau gauti pinigus. Taipogi anketa nesulaukė nė vieno "like" paspaudimo, kas verčia manyti, jog arba ji nepatiko žaidėjams, arba patys nepasistengėte įtikinti žmonių, kad esatę vertas šio prizo. Asmeniškai tokiai anketai "like" aš irgi nedėčiau. Gaunate 2.2 balus.

 

DPD, dar kitaip mano požiūriu mažieji Transit company broliai. Firmo vadovo anketa ivertinčiau neutraliai, tik nepatiko vienas dalykas, kad daugelyje klausimu minėjo, kad jis naujai išrinktas firmos vadovas todėl tai daro daug nesklandumu jo firmoje, bet nemanau, kad į tai labai reikėtu kreipti dėmesi, nes pasirodė, jog viska sumetį į ta vieną dalyka, kad esi naujokas, ir galvoji, jog tai pasiteisinimas nuo padarytų arba būsimų klaidų. Iš firmos vadovo tikėjausi daugiau sryčių kur jis išleis laimėtus pinigus, kadangi darbas turi daugiau veiklos serveryje negu gaujos ar kažkas kitkas. Paminėjai, kad didelėmis algomis bei premijomis surinksi puikią komandą. Su šiuo teiginiu nenorėčiau sutikti, kadangi darbas ir taip yra patrauklus ir vežiodami krovinius taipogi galite pilnai užsidirbti ir tai yra puiki veikla darbuotojams. Su pinigais žaidėjus ir pritrauksi, bet kaip iš tokio asmens norėjau daugiau argumentu pvz: Iš kokiu veiklų bus duodami pinigai ir kaip bus dalinamos premijos. Taipogi vieną minusa pastebėjau pavaduotojo anketoje, kai jis parašė, kad visus pinigus idėjo į verslą. Taip tai gal ir atsipirks ateityje, bet argi ne pati pradžia yra svarbiausia ? Turėtumėte pagalvoti apie pradžią kaip jus ko sieksite. Jeigu butumėte neišleidę tų pinigų pradžia būtų geresnė ir darbuotojai dirbtų geriau bei būtų laimingesni džiaugdamiesi gaudami geras premijas, bent jau mano manymu tai yra didelė klaida vadovavime, bet visi daro klaidų, pas kaikuriuos klaidos virstą į patirtį, pas kaikuriuos klaidos ir lieka klaidomis. Tavo rašliavoje pastebėjau gramatinių klaidų kas irgi davė tau minusą. Gaunate 2.8 balus.

 

Na ir paskutinioji anketa dalyvaujanti konkurse tai Greatest of Dušmans. Iš visų šių trejų anketų šį darbą vertinu geriausiai. Kodėl ? Žmogus tikrai nepatingėjo pildyti šios anketos ir idėjo tikrai daug pastangų, aiškiai parodė, kaip viskas vyks, kam bus išdalinti pinigai, labai patiko jog aiškiai išdėstė, kad pinigai bus ne tik premijoms, bet ir kitiems dalykams, parodė kaip juos užsidirbti. Žmogus turi tikslą ir juo kabinasi, kad nueitu dar toliau. Lyginant su kitais pildžiusiais vadovais ši anketa yra geresne ne tik dydžiu, bet ir pačiu vidumi, viskas turi tam tikrą gilią mintį, viskas parašyta ko norėjau tik trūko vieno dalyko - Neatsakei į klausima "3. Kuo jūsų firma yra geresnė už kitas". Atsakymas gal ir buvo, bet manęs jis tikrai netenkino. Susidariau nuomonę, jog lyg pats išsikėlei sau taisyklę ir ją įgyvendinai, nežinau kaip tu galvoji, bet savęs įsivertinimas bei palyginimas su kitomis firmomis tai darant viešai tikrai nėra gėdingas arba ižeidžiantis. Galvoji, jog tai padaręs jausiesi aukščiau kitų direktorių, bei iš anketos supratau, kad tau labai patinka, kai visi turi lygias teisęs, bet parašyti kuo tavo firmą geresnė už kitas yra tikrai sunkus darbas, kadangi turi žinoti jų pliusus bei minusus, nebent rašysi nesamonęs. Paminėjai, jog galbūt parašytum viską privačiai, bet dėja jokios asmeninės žinutės nesulaukiau, o ir prašyti/priminti tau tavo pažadų tikrai nesiruošiu. Gaunate 3.4 balus.

 

Stebėjimas žaidime, bei įnašo į firmą vertinimas.

 

TeamSpeak programoje kalbinau šių firmų vadovus ir pirmasis kuris apturėjo pokalbi su manimi tai Gvidas_Ham. Paklausinėjau klausimų susijusių su firma, apie tai kaip galėtum panaudoti gautus pinigus kažkokioms sistemoms tobulinti, pasakei tikrai gerų įdėjų apie darbą, savo eros pradžioje buvai sugalvojęs sistemų su angeliukais, dėja atėjus atnaujinimui jos tau teko atsisakyti, bet nieko nelaukęs iškart sugalvojai kitą sistemą kuria iki šiol sėkmingai naudoji. Pokalbio metu į klausimus atsakei labai plačiai, kartais net kiek ir per plačiai, bet klausyti nebuvo nuobodu. Per savaitę laiko stebėjimų stebėjau kaip valdžia tvarkosi su darbuotojais. Stebėjimo metu mačiau tave važinėjanti nuosavomis mašinomis, taipogi esu radęs kelias paliktas taksi mašinas tiesiog vidury gatvės. Mano akimis šiek tiek trūko veiklos darbuotojams, jų užimtumo, tačiau faktiškai atsilaikei gerai. Žodžiu be kalbų gaunate 3.6 balus.

 

Kitas žmogus kurį kalbinau buvo Frankis_Buggatiz. Klausiau beveik to paties ko ir Gvido, tačiau man jo atsakymai patiko labiau, kadangi kaip ir pats minėjai pokalbio metu pinigus skirsi tik priedui prie algų, bei "padalinti ant šarvų kai neturės". Duodamas šiuos pinigus tikiuosi žymiai geresnio jų realizavimo, noriu, jog jie būtų paskatas tobulėti, bei pagalba tobulumo siekiant. Mano požiuriu tau šie pinigai nėra įpatingai svarbūs ir jie būtų geriau panaudoti kitose rankose. Taipogi kalbėjai apie tai, jog į gaują stengiesi imti subrendusius žmonęs, neatsižvelgi į metus, tačiau atsižvelgi į tai kiek žmogus turi suvokimo ir kaip supranta gaujos esmę. Žaidime visuomet dalyvaudavai nelegaliose siuntose, jas organizavai ir kadangi pats šiuo metu priklausau Surenoms, tave stebėti galėjau lyg per padidinamajį stiklą. Pastaruoju metu (kai Lemon tapo GSPD direktoriumi) gaujai ypač sekasi pravežti krovinius, gaunate mažai pasipriešinimo ko pasekoje turite prasivežę gan daug paketų, kas reikštų, jog ginklų šiuo metu turite ir dar tikrai jų turėsite jei Lemon nekeis savo taktikos. Kolkas jūs visa galva aukščiau teisėsaugos ir tikrai galite pasipelnyti. Taigi nusileiskime silpnesniems ir labai nenuliūskime, kad šių pinigų galime ir negauti. Gaunate 3.6 balus.

 

Paskutinis žmogus Edgaras_Mix. Su tavimi dėja pakalbėti galimybės neturėjau, kadangi esi neaktyvus iki sekmadienio (kiek girdėjau), tačiau nemanau, kad tai tau būtų pagerinę situaciją. Žaidime tave mačiau dirbantį, bet ne vadovaujantį. Iš tavęs man trūko vadovo gyslelės ir galėjau tave sulyginti su paprastu darbuotoju. Per šią savaitę vykdėte atrankas į firmą, pranešinėjote apie tai, jog kurjeriai dirbą, tačiau pagrindinį veiksmą už tave atlikdavo pavaduotojas (ar bent jau man taip pasirodė, kadangi mačiau tik jo pranešimus apie siuntas), tokiu būdų neparodei savo oratoriškumo. Žinodamas apie tavo buvusius santykius su Petriukas_Pumputiss pasiunčiau jį tavęs giliau panagrinėti. Paprašiau jo, jog šis tave paprovokuotų, visas tavo atsakas buvo labai šaltas, tiesiog viena žinutė "jo miliona sau" ir tada tiesiog jį nušovei. Tačiau čia dar ne viskas. Iš kart po to pasiunčiau tau kitą žmogų Mantis_Kent, kad tave pagautų ir vėlgi truputį paprovokuotų. Šis šiektiek tempė laiką neduodamas tau baudos, šnekėdamas apie su situacija nesusijusius dalykus, šiek tiek RP'indamas (kam ne visi turi kantrybės). Tikėjausi šiek tiek kitokios tavo reakcijos, tačiau yra kaip yra, pradėjai rašyti, jog "pats pradejo", "giniausi", "dirbau savo darba". Taip išeina, kad tavo darbas šaudyti į civilius kurie kažką ne taip pasako. Na o galiausiai rėžei citatą "Va tai va Marko po to ir ismeta is PD". Žodžiu nesupratau nei prie ko čia tą Marko reikėjo šioje situacijoje prikišti, nei kam išvis čia reikėjo kažką sakyti. Gaunate silpnus 2.4 balus.

 

Žaidėjų nuomonė

 

Pasibaigus anketų pildymui temoje paklausiau serverio žaidėjų nuomonės, ką jie mano apie firmas ir ką palaiko. Sulaukiau daug nuomonių tačiau priimiau, vertinau ir užskaičiau tik pilnai argumentuotas nuomones. Na o rezultatai štai tokie, Surenas palaikė 1 žaidėjas, DPD - 8 žaidėjai, o Dušmanus taipogi 8 žaidėjai. Taigi Surenos gauna 0.25 balo, DPD gauna 2 balus, Dušmanai gauna 2 balus.

 

Finalinės fanfaros šioje analizėje, dėkoju dalyvavusiems, bei tikiuosi, jog ateityje atsiras daugiau dalyvių (o taip žadu surengti dar konkursų susietų su serverio silpnųjų grandžių rėmimu). Na o susumavus visus rezultatus turime štai tokį vaizdą. Surenos surinkooooooo - 6.05 balų. Woohoo sveikinimai jiems, tikiuosi tai bus jums stiprus kirtis tobulėti ir susiimsite į rankas siekiant iš gaujos padaryti tikrai kažką įspūdingo. Sekantis dalyvis DPD surinkooo - 7.2 balų. Jėėėėė sveikinimai, išties surinkote gan nemažai ir esate to verti. Žinoma tobulėjimui nėra ribų ir to jums linkiu iš visos širdies, tobulėkite mielieji, į gerąją pusę. Na ir Taksi surinkooooo - 9 balus. OhhYeahh nuoširdžiausi sveikinimai jūsų firmai, parodėte koks turi būti direktorius, kaip turi atrodyti aktyviai dirbanti komanda, kokius kriterijus reikia kelti darbuotojams, bei dar daugybę dalykų iš ko kiti galėtu tik pasimokyti. Taigi sveikinu Gvidai, pinigai jau iškeliavo į tavo darbo saugyklą.

 

089544e12ef67cf17cac989e8f079bfe894.png

 

Yeah Sure Gvida į Prezidentus.

Redaguota Mantas_Polikonas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Anketa

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Orange_Mst

2. Kokiai firmai atstovaujate : Surenos gauja

3. Kuo jūsų firma yra geresnė už kitas : Męs nebijome pralaimėti, viską darome dėl jūsų ir veiksmo.

4. Kodėl būtent jūsų firma turėtu laimėti minėtus pinigus : Nes šiuo metu gaujoms nėra pakankamai pinigų ant rimtų premijų, nors veiksmo yra daug. Na manau pinigai labiau būtų skirti šarvams ir premijoms už gerą veikla, nes dabar gaudamas už sekmingai susprogdinta pastata ~7.000, o maždaug visi gaujiniai išleidžia po 5.000 ant šarvų, tai maždaug kekvieną veiksmą -43.000 ...

5. Kur išleisite laimėtus pinigus : Premijoms, kad nebankrutuotu gaujiniai, nes dabar Aurimo negalim grobt, nes prisijungt bijo, tai tik pastatai iš kurių nėra jokio + grobiant, tik veiksmas.

6. Ką padarėte kitaip nei kiti buvę firmos direktoriai kad jūsų firma būtu išskirtinė iš buvusių firmų :Suteikėm draugišką ir linksmą atmosferą.

7. Kaip vertinate savo valdžios darba, kokius pliusus bei minusus ižvelgiate savo vadovavyme : Na manau gauja dar turi šiek tiek susibendrauti ir viskas bus puiku.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Anketa

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime :  Edgaras_Mix

2. Kokiai firmai atstovaujate :  DPD kurjerių firmai.

3. Kuo jūsų firma yra geresnė už kitas : 

Visų pirmų aš daug apie savo firma negaliu prirašyti, nes ji yra nauja bei aš pats esu naujas direktorius, bet mano firma geresnė yra savo aktyvia komandą, pažiūrėkite, kaip mes dirbame " elektronikos parduotuvė" pilna GPS, telefonų t.t. tai manau tai jau parodo, kad mano firma yra darbžti. Mano komandą surinkta firmoje yra puiku, mes bendraujame, vienas kitam padedam  ( ko nesitikėjau), klauso mano paliepus ir akimirksniu juos daro, o man kaip direktoriui tai tikrai pasiekimas, nes kai buvau pavaduotojas GSMC tikrai budavo tokiu bjaurių žaidėjų, kurie meluodavo ar dar kokių nesąmonių prigalvodavo. Taip pat sukuriau su pavaduotojų nematytus būtent mano firmoje rangų pavadinimus, kas daugeliui pamačius patiko jie.

4. Kodėl būtent jūsų firma turėtu laimėti minėtus pinigus : 

Kadangi, kaip ir minėjau mano firma dar tik nauja, darbo fonde nelabai galiu darbuotojus nudžiuginti didelėmis algomis ar premijomis tai tikrai būtų kažkas tokio ko mums pakol kas reiktų firmai, kol įsitvirtintumėm pakankamai ir surinkčiau tobulą komandą savo firmai.  Taip pat esu sukuręs " bonusą ", kurį atlikus reikia išmokėti tam tikrą sumą. Tiesiog šie pinigai tikrai praverstų pagerinti mano firmą bei darbuotojų algas ar premijas, dėl kurių ir ateina darbuotojas dirbti, o ypač naujokai.

5. Kur išleisite laimėtus pinigus : 

Kaip ir minėjau, bus algoms arba per veiklas po biški padalinsiu darbuotojams, kurie dalyvavo veikloje. Tiesą sakant sau nei cento nepasiimsiu viską komandos, darbuotojų gerinimui darysiu.

6. Ką padarėte kitaip nei kiti buvę firmos direktoriai kad jūsų firma būtu išskirtinė iš buvusių firmų : Vakar galiu pasigirti laimėjau savo firmai 160`000 į pelną tai įrodo, kad stengiuosi dėl savo firmos bei tuo pačiu rašau ir pildau šia anketą, kuri įrodo, kad man rūpi mano firma ir noriu, kad kuo daugiau užsidirbtu mano darbuotojai ar laimėdamas šią sumą vėl skambės DPD kurjerių vardas. Bandau sukurti rango pasikėlimo sistemą tokia, kad ji būtų patraukli ir įdomi naujokams/senbuviams.

7. Kaip vertinate savo valdžios darba, kokius pliusus bei minusus ižvelgiate savo vadovavyme : Kadangi esu naujas direktorius dar tokiu dalyku nelabai pastebiu. Direktorių prižiūrėtojas dar tik stebi mano ir renka apie mano firma, mane informacija pliusus ir minusus. Pats įžvelgiu savyje tai, jog per daug spaudžiu savo darbuotojus, bandau atlikti viską tinkamai, kad visuomenė nesmerktu, jog blogas direktorius esu.

 

Pagarbiai, Edgaras_Mix

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Anketa


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Gvidas Ham


2. Kokiai firmai atstovaujate : Taksi, Greatest of Dušmans


3. Kuo jūsų firma yra geresnė už kitas : Kuo ji geresnė? Hmm. Darbas kaip darbas, tikslas bendrauti su žmonėmis ir pildyti visus jų pageidaujamus norus. Tikram direktoriui negalima savęs ar savo firmos išaukštinti aukščiau kitų, todėl diskutuoti kuo ji iš tikrųjų yra geresnė aš negaliu. Gal būt privačiai papasakočiau savo atliktą darbą, bet ne viešai. Nes to daryti direktoriams deja negalima. 


4. Kodėl būtent jūsų firma turėtu laimėti minėtus pinigus : Firma nesiskiria, skiriasi tik direktoriaus indėlis į ją. O maniškis tikrai didelis, dabar dar neesu sukūręs visų temų, apie veiklą atliekamą žaidime taksistams, tačiau ji bus dar tobulinama, ir pildoma. Pats planuoju bent jau per mėnesį pabaigt visus darbus. Vau per mėnesį, tai ką čia galima tiek planuot? Rangų sistema pas mane nebus tokia paprasta, aš kažko unikalaus noriu sau ir kitiems. O tai reikalauja begalo daug darbo. O kodėl laimėti, todėl jog mano indėlis, pastangos vardan firmos, ir jos gėrovės yra didžiausias, pas mane bus maloniausia dirbti, nes visi yra lygūs, jokių nuolaidų, jokių papirkinėjimų. Viskas visiems vienodai ir griežtai. BE VISO TO, esu vienintelis direktorius per visą laiką, kuris pats dirba, ir keliasi pagal savo rangų sistemą, be jokių išimčių, nesirenku lengviausio kelio, iškarto aukštą rangą, ir laisvas elgesys. Aš susitelkęs tiek su darbu firmos vardan, ir su darbu - kuris man apsunkintų viską. Dirbdamas, stengdamasis pats, aš jausiu tai ką jaučia kiti, matysiu tai , ką mato kiti, patirsiu viską, ką patyria kiti, o tai suteiks patirties, dar didesniam firmos išaukštinimui. Mano siekis ateityje padaryti jog bet kas galėtų įsidarbinti į mano firmą 24 valandomis, ir išmėginti mano sukurtas sistemas, darbus, o išmėginus, viskas bus aiškiau nusprendus rimtai įsidarbinti į firmą.


5. Kur išleisite laimėtus pinigus : Juos tik investuosiu į savo firmą, jos gerinimui, tai nebus eilinės didesnės premijos, tai per laiką susidarys priedas prie atlikto darbo. Kurį laiką nemokėsiu už viršvalandžius, jei jie susidaro, atlikus reikalavimus, bet pinigai padėtų išspręsti šią problemą. Aišku premijų pas mane nėra, visus pinigus reikia užsidirbti, o jų nori visi. Pats sau neketinu naudoti laimėjimo, viskas tik kaip ir minėjau bus investuota firmos gerovei ir tobulinimui. Gal būt esant didesniam fondui, bus ir galimybė kurti kažką naujo, neregėto, jog laisviau būtų išnaudojami pinigai. 


6. Ką padarėte kitaip nei kiti buvę firmos direktoriai kad jūsų firma būtu išskirtinė iš buvusių firmų : Na.. Aktyvumo pildymas, esu padaręs aktyvumo pildymą, jog nebūtų vien pradirbtas laikas su darbine, o būtų ir atliktas darbas, kuris matytusi per /bendradarbiai lentelę. Taip pat paskatinau visus direktorius atlikti tapatį, jog darbas nebūtų tik sedėjimas darbiniame transporte. Taip pat yra nauja tariama rango pasikėlimo sistema, kaip ir minėjau ji nėra baigta, ir laukiu atnaujinimo, nes pasinaikins verslai, ir aš būsiu dar labiau suvaržytas, o tai kels didesnius iššūkius man.


7. Kaip vertinate savo valdžios darba, kokius pliusus bei minusus ižvelgiate savo vadovavyme : Savo darbą vertinu patenkinamai, nes noriu iš savęs išpešti daugiau. Pliusai tai jog aš gebu padaryti kažką stipraus, naujoviško, bet iškyla minusai, spragos, kurias bereikiant reikia sutvarkyti.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nuo šiol anketos nebepriimamos. Užpildę direktoriai stebimi, vertinama jų veikla. Norintys žaidėjai galite reikšti savo nuomonęs šioje temoje pagal šia anketą.

 

Anketa

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : 

2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą : 

3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai : 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Anketa


 


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Ink_Smash


2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą :Surenos 


3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai : Surenos for the win! Jie turėtų gaut šaibų,kadangi tikrai gera valdžia ir venintelė daranti veiksmą.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

 

Anketa

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Ink_Smash

2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą :Surenos 

3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai : Surenos for the win! Jie turėtų gaut šaibų,kadangi tikrai gera valdžia ir venintelė daranti veiksmą.

 

 

Taip ir sakykit,kad pinigų ant ginklų neturit todėl ir prašot.

 

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Jack Ferdinando

2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą : DPD Kurjerių firmą

3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai : Kiek pastebėjau,darbuotojai tikrai dirba aktyviai,bei reaguoja į iškvietimus. Rangų pavadinimai taip pat neblogi. Na,rangai gal ir ne prie ko. Daugiau atsiliepimų neturiu. Sekmės.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Anketa


 


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Rolandas_Yolo


2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą :  DPD Kurjeriai


3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai :  Kadangi pats dirbu DPD kurjeriuose, galiu pasakyti, kad nors darbas tiesą pasakius ir yra nuobodokas, su mūsų direktoriumi ir pavaduotoju nuobodu nėra, jie moka pajuokauti į darbą žiūrėdami rimtai. Už tokį darbą + bonusus algos yra tikrai neperdidelės ir nepermažos, bet jeigu ši firmą gautų tuos pinigus manau darbe atsirastu dar daugiau gerų darbuotojų ir dėl to parduotuvėse netrūktu nieko ;)


 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Staska_Dobze


2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą :Surenos 


3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai : Manau reikėtu duoti šitai sričiai, nes krc veiksmas labai idomiai vyksta, ir zjbs valdzia tam darbe.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime :  Ausra_Kiss


2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą :  Medikai <3


3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai : Taigi, visų pirma, medikai yra labai svarbus darbas serveryje. Veiklų yra tikrai pakankamai ir per jas yra viskas išlavinama. Darbuotojų komanda surinkta aktyvi ir suprantanti darbo esmę. Tai yra valdžios nuopelnas, todėl jie manau verti šios premijos, taip pat valdžia yra tikrai draugiška, nei vieno neišskiria ir su visais elgiasi lygiai. Šie pinigai jiems būtų lyg medikų atsidėkojimas jiems už labai gerą darbą lavinant mus- medikus.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Anketa


 


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Mafijos_Senelis.


2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą : DPD.


3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai : Na, šiuo metu firmą gavo naują bazė, darbuotojai yra žymiai aktyvesni negu ankščiau, kitų direktoriu laikais, ištiesų draugiški, malonus, tad manau kad firmą verta konkurso prizo.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Anketa

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Cristian_Toreno

2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą : TAKSI

3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai : Aš manau šio prizo verta yra Taksi. Kodėl ? Visu pirma tai firma kurioje pelnas kaupiasi gana sunkiai ir ji yra pakankamai šviežia, taip pat direktorius yra labai galvotas ir turi puikių idėjų. Kaip bebūtu gaila teko panaikinti senąją rangų kėlimosi sistemą nes pasikeitė verslai, bet kaip pats matai forume Gvidas jau kuria kažką naujo. Taip pat reikia nepamiršti Taksi komandos kuri dirba kiaurą parą ir daro viska, kad klientai būtu nuvežti kuo greičiau ir patogiau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Anketa


 


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Etta_Milkman


2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą : ,,Surenos'' gaują.


3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai : Geras vadovas, be to laimėjusi didžią kovą prieš Nortenas. Daug veiksmo daro serveryje. 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Anketa


 


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime :  Tommy_Accardo


2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą :  Surenos


3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai :  Gera gauja


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Gytis_Sumskas


2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą :  Surenos


3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai :  Surenos man yra vienas iš labiausiai patikusių darbų serveryje, nes Surenose yra labai geras direktorius ir pavaduotojas, kuris visus supranta ir padeda, jei ko reikia :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Anketa


 


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime :  Rage_Assassin


2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą :  DPD Kurjerių firmą


3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai : Na, tikrai gerai dirbanti firma, kuri šauniai bendradarbiauja, greitai veža krovinius.  Taip pat šis darbas dabar turi išrinktą naują, itin gerą, ambicingą valdžią, kuri iš naujokų direktorių išsiskiria bei žiba labiausiai. Taip pat DPD darbuotojai padeda ir kitiems serverio žaidėjams su iškilusiomis problemomis. Manau, kad jie tikrai nusipelnė šitos premijos. :)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Anketa


 


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Julius_Laukinis


2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą : Apie DPD kurjerių


3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai :  DPD kurjerių firma manau yra vienintelė serveryje kurioje galima ir maloniai pabendrauti su bendradarbiais įvairiomis temomis,pasvarstyti apie tam tikrus dalykus kurie dedasi mūsų darbe ir žinoma linksmai paprikolinti darant įvarias nesamones serveryje.Žinoma,čia ir yra rimtai dirbama,kad naujokai ir ne tik galėtu nusipirkti technikos,baldų,šalmų ir visokių kitų dalykų.Be to šiame darbe kiek pastebėjau nėra nei vieno pasikėlusio žmogaus ( manęs neskaičiuojam),net Direktorius ir Pavaduotojas yra kaip draugas,o ne viršesnė asmenybė.Nemanau,kad kitame darbe surasi tokią puikią atmosferą,tokius puikius žmones ir žinoma tokią puiką valdžią.Nenoriu nei firmos,nei savęs auškčiau iškelti tiesiog sakau kaip yra.Tegu premiją gauną labiausiai nusipelnę!


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Ernis_Pokemon


2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą : DPD kurjierių firmą 


3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai : Taigi pradėsiu nuo to jog DPD kurjierių firmą yra viena iš svarbesnių firmų serveryje, kodėl ? Todėl, kad kas statytus baldus jei ne mūsų vežami baldai? Kas turėtu GPS, laikrodžių ar kitų elektronikos prekių jei ne DPD firmą? Mes aprūpiname naujokus ir patyrusius, greičiausiai paklausite kodėl patyrusius? Su kuom jus statytumėte savo namie įnterjierus? Tai manau DPD firmos darbuotojai pluša ir stengiasi dėl naujokų ir patyrusių žaidėju kad juos aprūpintu elektronikos prekėm, baldais ir kita, žinau kad Edgaras stengiasi dėl firmos ir net neabejoju kad jis jei laimės jis investuos į darbuotojus o nepasisavins sau pinigų. 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Anketa


 


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Colin_Sarkys


2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą : Taksi. Greatest of Dušmans


3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai : Mano manymu turėtu laimėti Taksi, kadangi Gvidas kaip ir visada turi labai daug įdėjų, kuria visokias sistemas ir t.t stengiasi dėl firmos ir jų darbuotojų. Laimėjus tuos pinigus jis tikrai žinotų kaip ir kam tuos pinigus duot už gera darbą taksi firmoje. 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Teddy_Wudson


2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą : „DPD“ Kurjeriai


3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai : Pradėsiu nuo to, kad esu šios firmos pavaduotojas. Matau visą darbo veiklą, darbuotojų darbą ir panašiai. Darbuotojai tikrai stengiasi, keliasi rangus ir mums reikia taisyti savo klaidas, pildyti viską. Edgaras yra naujas direktorius, aš jam stengiuosi padėti visomis išgalėmis. Kolkas tvarkomes tikrai neblogai, kadangi praeitą savaitę Edgaras surinko pinigų į fondą, bet šią savaitę bijau, kad gali nepavykti visiems išdalinti algų. Esmė tame, kad DPD darbas tikrai nėra toks pelningas kaip kiti. Nei į fondą, nei į rankas žmonės negauna daug pinigų, todėl mums labai reikia šių pinigų, kad galėtume atsistoti ant kojų, o vėliau jau savaime keltųsi fondas ir mums jo nebetrūktų. Žinoma, galime įdėti savų pinigų, bet čia dar viena bėda - mes to padaryti negalime, kadangi pinigų nėra nei pas mane, nei pas Edgarą. Nusipirkome verslus už paskutinius. Aišku, vėliau pinigai atsipirks, bet šiuo metu tikrai yra problema ir mums reikia šių pinigų. Tikiuosi suprasite.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Anketa


 


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Ronce_Run


2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą : Taxi bei DPD. 


3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai : Abu direktoriai tikrai verti savo posto, neseniai išrinkti. DPD mixas palaiko puikiai, įdomūs rangai ir rangu pasikėlimo sistema. Na o Gvidas tikrai manau būtų dar daugiau vertas, kadangi jo sistema jau kitokia, kažkas naujo, ir įdomesnio. Balsus atiduodu abiems direktoriams.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime :  Carl


2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą :  TAXI


3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai :  geras vadovas & kolektyvas


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Anketa


 


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Mick_Jakers


2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą : Taksi.


3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai : Firma aktyvi, darbuotojai mandagus ir darbštus. Vadovas atsakingas bei prižiūrintis firma.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Dvl_Gang
2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą : Surenos.
3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai : DPD ir Taksi firmų direktoriai jei neklystu dar saivatės neturi pareigose, Surenos kur kas ilgiau, todėl ar nebūtų nesąžininga kai darbo valdžia dar "žalia" ir gauni tokią piniginę išmoką būtent šiom sritim, mano galva Sureliai nusipelnė šių pinigų, nes kad ir kokia situacija būtų serveryje veiklos nei jiem, nei policijai netrūksta, nebūtų veiklos, nebūtų įdomu ir į serverį jungtis.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Mantas_Jameson


2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą : Tiesą sakant negaliu atsirinkti vienos firmos kadangi tiek Taksi, tiek DPD kurjeriai yra verti šio prizo.


3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai : Abu direktoriai yra neseniai paskirti atstovauti savo firmas, tačiau jau iš karto yra matomas rezultatas. Abu yra protingi, turi idėjų kaip pagerinti darbo kokybę, sudominti žaidėjus dirbti pas juos. Be abejo, juos dažnai galima sutikti serveryje, kas reiškia jog jie yra gan aktyvūs. Nežinau kaip dėl darbo vidinės atmosferos, bet manau, kad ten vyrauja draugiška ir maloni aplinka dėl ko ir patiems darbuotojams susidaro malonesnės sąlygos dirbti. Vienu žodžiu, direktoriai stengiasi dėl firmos ir jos darbuotojų ir tai lengvai pastebima. Manau, kad prizo vertos abi firmos, todėl mano nuomone prizas turėtų būti padalintas abejoms firmoms. 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.