Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Verslų sistemos gidas,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Verslų sistemos gidas,
Gidas skirtas apžvelti naująją verslų sistemą ir supažindinti kiekvieną žaidėją su jo veikimu, bei naudojimosi instrukcija.

Žingsnis Nr. 1
1.0 Verslininko diplomo įsigyjimas.

 

Verslininko diplomą galima įsigyti Vyriausybėje (/gps > Svarbios vietos > Vyriausybė) sumokėjus 6.000€ vienakrtinį mokėstį.

http://i.imgur.com/US49bF6.png?1

Žingsnis Nr. 2
2.0 Verslo įsigyjimas.

 

Turint verslininko diplomą verslą įsigyti galima užlipus ant verslo icon'os lauke ir paspaudus "Enter" arba "F" klavišą. Jei pinigų turite pakankamai, verslą įsigyti jokių kliūčių neturėsite.

 

http://i.imgur.com/2IXwT29.png?1

Žingsnis Nr. 3
3.0 Pastato inventoriaus susidėvėjimo mažinimas.

 

Norint, jog verslas funkcionuotų, pirmiausia reikia pašalinti verslo pastato inventoriaus susidėvėjimą. Tai padaryti galite "Pagrindinis valdymas" skiltyje esančiu pasirinkimu "Pastato inventoriaus susidėvėjimas X.XX%.

 

http://i.imgur.com/CEW0l4F.png?1

Tada atsiradusioje lentelėje turėsite pasirinkti darbuotojų brigadą. Bus pateiktos trys brigadų rūšys, kurios skiriasi savo kaina ir darbo atlikimo laiku. Pasirinkus rūšį teksto įrašimo langelyje reikia įrašyti skaičiuką, kurį pasirinkote (1 - praktikantai, 2 - savamoksliai, 3 - profesionalai) ir tada paspaudus mygtuką "Pasirinkti" prasidės pastato remonto darbai. Remonto metu verslas nefunkcionuoja, todėl teks luktelti nustatytą laiko tarpą, kad galėtumėte tęsti verslo paruošimo darbus.

http://i.imgur.com/NmhD15S.png?1

Žingsnis Nr. 4
4.0 Verslo šakos pasirinkimas.

 

Verslininko šaką reikia pasirinkti Vyriausybėje (/gps > Svarbios vietos > Vyriausybė).

http://i.imgur.com/0gi0Y4q.png?1

Tada vyriausybės viduje reikia susirasti tokį "icon'ą" ir ant jo užlipus paspaudi "Enter" arba "F" klavišą.

http://i.imgur.com/vNplpo9.png?1

Atsidariusioje lentelėje, kairėje pusėje, yra surašytos verslų šakos, o dešinėje verslų skaičiai, kurie pasirinko šią šaką. Pasirinkti verslo šaką galite bet kokią, kuri jums atrodo geriausia ir tinkamasia esamu momentu. Pasirinkus verslo šaką grįžkite į savo verslą.

http://i.imgur.com/tkT2pNp.png?1

Žingsnis Nr. 5
5.0 Verslo valdymas.

 

Nuo šio žingsio jūsų verslas galiausiai pradėjo funkcionuoti ir gaminti produkciją, kuri yra pagrindinis jūsų pinigų šaltinis. Ją parduodant uždirbsite pinigus. Bet norint, jog ji būtų gaminama teks pirkti kitų šakų produktus, nes jūsų produkto gamybai yra būtini kiti du produktai. Aplamai verslo valdymas nėra labai lengvas, bet tuo pačiu nėra ir labai sunkus. Verslą valdyti galite įėję į verslo interjerą paspaudus "Enter" arba "F" klavišą ant lauke esančios verslo "icon'os", ten susirasite direktoriaus kambariuką ir atrasite dar vieną "icon'ą". Užlipus ant jos ir paspaudus "Enter" arba "F" klavišą pasirodys verslo valdymo meniu.

http://i.imgur.com/CEW0l4F.png?1

5.1 Verslo valdymas,
Trumpai aptariamas skyrelis.

 

Verslo valdymas susideda iš pėnkių pasirinkimų, iš kurių trys yra informaciniai (suteikia tik informaciją) ir du pasirenkamieji (kažką nustato). Pirmas pasirinkimas informuoja apie pasirinkta jūsų pramonės šaką. Antras pasirinkimas verslo pavadnimas, kurį galite nustatyti patys. Trečias pasirinkimas informuoja apie verslo lygį, ketvirtas apie patalpų dydį. Penktas pasirinkimas skirtas užrakinti arba atrakinti jūsų verslo duris.

5.2 Pagrindinis valdymas,
Trumpai aptariamas skyrelis.

 

Pagrindinis valdymas susideda iš šešių pasirinkimų, kurie yra visi pasirenkamieji (kažką nustato).
Paspaudus ant "Informacija apie visą verslą" pasirinkimo matysime visą informaciją apie verslą.

http://i.imgur.com/j7Yx73h.png?1

Paspaudus ant "Parduodama produkcija" pasirinkimo matysime informaciją apie parduodamos produkcijos kiekį serveryje.

http://i.imgur.com/IasHjXF.png?1

Pasirinkus vieną iš produktų matysime informaciją apie parduodamus produktus. Išsirinkus tinkamą pardavėją laukelyje įvesti reikės paradvėjo verslo ID ir produkcijos vienetų skaičių, kurį norėsite įsigyti.

http://i.imgur.com/TWT7SXT.png?1

Paspaudus ant "Parduoti produkciją žmonėms" pasirinkimo matysime informaciją kaip įdėti savo produkciją į pardavimą. Viršuje bus informacija apie jūsų turimą produkcijos kiekį. Apačioje pateikta informacija apie jau parduodamą produkcijos kiekį. Norint įdėti į pardavimą produkciją primiausia turėsite įrašyti produkcijos rūšies numerį (1 - maistas, 2 - technologija, 3 - energija), tada turėsite įrašyti norima kiekį, kurį pardavinėti ir galiausiai vieneto kainą.

Pvz. 3 32339 50

http://i.imgur.com/Fs0KfG5.png?1

Paspaudus ant "Parduoti savo produkciją serveriui" pasirinkimo matysime informaciją apie šiuo metu turimos produkcijos kiekį, vieneto kainą ir kiek pajamų gausite pardavę visą produkciją. Laukelyje įvesti reikia tik produkcijos kiekį kiek norite parduoti serveriui. Serveriui parduodant gaunate 20€/vnt visą laiką.

http://i.imgur.com/gxWvi5Z.png?1

Paspaudus ant "Kelti verslo lygį su produkcija" pasirinkimo matysime informaciją apie reikiamus produkcijos kiekius ir patalpų dydžio sekančiam verslo lygiui. Jeigu manote, jog produkcijos ir patalpų dydžio pakanka - spauskite mygtuka "Lygis" ir verslo lygis pasikels automatiškai.

http://i.imgur.com/2qCtgJY.png?1

Paspaudus ant "Pastato inventoriaus susidėvėjimas" pasirinkimo matysime informaciją apie pastato susidėvėjimo šalinimą. Pastato susidėvėjimą reikia šalinti dėl to, jog pasiekus 100% verslas nebefunkcionuoja ir nebevykdo produkto gamybos proceso. Norint, jog jis toliau sėkmingai funkcionuotų reikalingas patalpų remontas. Iš trijų skirtingų brigadų pasirinkimų pasirinkus vieną šale brigados pavadinimo esantis skaičius yra įrašomas į teksto laukelį.

http://i.imgur.com/NmhD15S.png?1

5.3 Verslo finansai,
Trumpai aptariamas skyrelis.

 

Verslo finansai susideda iš trijų pasirinkimų, iš kurių 1 informacinis (informuoja) ir 2 pasirenkamieji (kažką nustato).
Pirmas pasirinkimas informuoja apie verslo sąskaitoje esančius pinigus.

Paspaudus ant "Gryninti pinigus" pasirinkimo matysime informaciją apie pinigų išgryninimą į kuriuos įeina mokėsčių suma ir gryno pelno suma, kurią gausite išgryninus pinigus.

http://i.imgur.com/7PwFdzY.png?1

Paspaudus ant "Įdėti pinigų" pasirinkimo matysime informaciją apie pinigų įnešimą į verslo sąskaitą. Svarbu atsiminti, jog įdėjus į verslo sąskaitą pinigus jie yra laikomi kaip verslo uždarbis, todėl juos norint vėl išsiimti teks mokėti mokėsčius, todėl svarbu įvestinti tai, jog pinigus įdėti verta tada kada jų tikrai jums reikės verslo išlaidoms.

http://i.imgur.com/quC5D3b.png?1

5.4 Pardavimai,
Trumpai aptariamas skyrelis.

 

Pardavimai susideda iš dviejų pasirinkimų, kurie yra pasirenkamieji (kažką nustato). Paspaudus ant "Parduoti verslą serveriui už X€" pasirinkimo matysime informaciją apie verslo pardavimą serveriui.

http://i.imgur.com/cPUDxGR.png?1

Paspaudus ant "Pardavinėti verslą žaidėjams" pasirinkimo matysime informaciją apie verslo pardavimą žaidėjams.

http://i.imgur.com/J5DtbqU.png?1

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Gidas galbūt nelabai aišku, todėl artimiausiomis dienomis pasistengsime atnaujinti taip, jog kiekvienas suprastumėte kas čia parašyta.

Jeigu turite klausimų - galite klausti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Gidas tikrai geras - supratau naujos verslų sistemos esmę ir naujieji verslai bus žymiai įdomesni bei labiau įtraukiantys. :) Tikrai kūrybinga nauja verslų sistema, o pats tikiuosi ją greitu metu išbandyti su nuosavu verslu. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Manti, manau kad tai daroma norint pagyvinti žaidimą. Argi realybėje turėdamas verslą gali visiškai niekuo nesirūpinti ir tiesiog pasiimti pelną? Abejoju. Taip pat ši verslo sistema neleidžia susiversti krūvos pinigų kiekvienam žaidėjui.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

As nesuprantu kuom buvo ana sistema bloga tik sunkinat ir sunkinat gavima pinigu taip buvo sunku gaut dabar dar sunkiau prades leavint serwa paliubomu

Visų pirmą Administracija nori padaryti , kad taip sparčiai nekiltu ekonomika  čia yra labai geras dalykas , Jie nori ją palaikyti kuo ilgesnį laiką stabilę , o dėl verslų išmoksite parduoti perparduoti ir dar daugiau uždirbsite negu turėdami tą seną verslą .

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

na ka, manyciau rinksim metu gazeles. sekmes barygom, tikiuosi patapsit limonieriais.

Gidas suprantamas yra tik tada kai gerai isiskaitai ir turi pakankamai proto.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Be to, perkant verslą atkreipkite dėmesi į jo dydį.

 

50 m2 dydžio patalpos maksimalus lygis - 1 lvl.

100 m2dydžio patalpos maksimalus lygis - 2 lvl.

200 m2dydžio patalpos maksimalus lygis - 3 lvl.

400 m2dydžio patalpos maksimalus lygis - 4 lvl.

800 m2dydžio patalpos maksimalus lygis - 5 lvl.

 

Pradžioje visi verslai bus 1 lygio, o tobulinant juos (investuojant produktus) galima siekti maksimalaus lygio. Kuo didesnis lygis - tuo didesnis uždarbis.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

As nesuprantu kuom buvo ana sistema bloga tik sunkinat ir sunkinat gavima pinigu taip buvo sunku gaut dabar dar sunkiau prades leavint serwa paliubomu

Tai jau geriau ,kad kiekvienas serverio žaidėjas turi po 10M? Kuo sunkiau gaut pinigų,tuo yra ydomiau žaist ,kas iš to jai turėsi daug pinigų ,namą ir verslą ,tai gi automatiškai nebus daugiau tikslo žaist.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nuu jooo, kadangi esu visiškai naujas žmogus projekte, viską perskačiau ir net aiktelėjau... Kaip matau savininkai tikrai stengiasi viską susieti su realybe, kas yra labai šaunu, kaip matau daug laiko reikės pražaist norint įsigyti verslą, tokiam naujokui kaip man :D Džiaugiuosi, jog leavinau ryžyną su snarglynų ir atėjau čia. Pagarba savininkams, +REP

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.