Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.6.1] Pasiūlymas taksistams #1

Gvidas_Ham

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gvidas Ham


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taksistai vežioja lagaminėlius į verslus bei namus. Pats pasiūlymas smulkus, tačiau atvežus lagaminėlį gaunamas atlygis į rankas. Siūlau, kad tapatį atlygį duoti į rankas ir į pristatytą verslą/namą. Šioks toks pelnas žaidėjams turintiems verslus bei namus, be to dabar net savaitei nepraėjus jau bankrutavo verslai keli, ir žmonės tiesiog juos parduoda. Gal būt atlygis galėtų būti didesnis, jog pvz per savaitę pristatomų lagaminėlių į verslus išeitų bent vienai dienai produkcijos nusipirkti. O pagal dabartinę ekonomiką, taksistai uždirba mažiausiai lyginant su visais darbais santykiu 12:1. Todėl bent 40-50 eurų daugiau už lagaminėlį matau būtų visai neprošal. Aišku, gali ir likti tokia smulkmeniška kaina, juk juos veža gan dažnai. Per savaitę iš jų galima 20-30k užsidirbt. Kai kituose darbuose vien už paslaugas siūlomas žaidėjams per dieną galima 50-100k minimaliai užsidirbt. Kadangi taksi turi tik 2 pinigų šaltinius tai keleivių aptarnavimas, bei lagaminėlių gabenimas. 


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Jei lagaminėlio pristatymas būtų naudingas abiems pusėms, tada naudingas visiems turintiems nekilnomąjį turtą. Sumažės tikimybė nebankrutuoti savaitės laikotarpiu. Be to bankrutavę asmenys, parduoda tuščius verslus, ir jei surinkus visus sukauptus pinigus ir nusipirkus verslą jų nebelieka, būtų bent jau pradinis kapitalas kurį gali gauti iš taksistų. Siūlau net gi už lagaminėlį pristatytą į namą/verslą duoti nuo 100 iki 500 eurų į nekilnomąjį turtą, o į rankas 20-60 eurų daugiau nei yra dabar.  


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sutinku su tavo pasiūlimu, dabar tie lagaminėliai neturi jokios reikšmės, būtu tikrai neprošal jog verslų ir namų savininkai gautų kažkiek pinigų už lagaminėlius, kurios pristate taksistai į jų namus ar verslus

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.