Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Permainos GreenSide komandoje

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

giphy.gif

 

Labas, mano žmonės! Joooo.... mechanikų analizė dar rašoma, nepykit jog apgavau, ji bus dar vėliau. O dabar netradicinis turinys šioje skiltyje. Tai apie mano, kaip direktorių bei gaujų prižiūrėtojo, erą. Daug mąsčiau apie tai ką nuveikiau ir ką dar galiu, ar apsimoka čia dar ardytis, ar palieku pareigas?

 

Visuomenei atsakymas gal nelabai rūpi, bet esantiems akmeniniame stulpe, atsakymas:

 

tumblr_nci9z6xz4B1tq4of6o1_500.gif

 

Vietoje to nusprendžiau pasiskirti sau naują pagalbininką, kuriam atiteks nemaža dali mano darbo visoje prižiūrėtojo virtuvėje, kurios paprasta nemato visuomenė, bet tai ir yra pagrindinis šių pareigų varikliukas. Tikiuosi dabar jūsų mažose, tuščiose galvelėse sukasi mintis "tai kas čia toks gali būti... Rytis? Matthew? Ai.... Gvidas? Nu jei ne šitas, tai... Rolling_Paul?".

 

Tai yra asmuo, kurį dar  senai senai atradau vienoje iš mechanikų direktoriaus rinkimų, kurio anketą dar tada įvertinau kaip "viena geriausių skaitytų mano samp egzistavimo istorijoje". Verta paminėti jog tai buvo ir vienas mano mėgstamiausių direktorių ir geriausias iš buvusių mechanikų firmos direktorių, kurio iškeltos kartelės taip niekas ir nemėgino pakelti (nors šioje vietoje dar turėtų būti pagirimas ir jo vieninteliam pavaduotojui Mantui).

Taip - tai Andrius aka. Nico_Moretti. Dabar šis asmuo padės man atlikti darbus kuriems pats nerandu laiko arba tiesiog tingiu.
Svajojantiems tapti direktoriumi: perspėju, nenardom!

 

tumblr_mzsmyhLa131rt7ptzo1_500.gif

 

Rinkimais ir toliau apsiimsiu pats, tiesiog Andrius padės atlikti kitos rinkimų mechanikos dalies darbus (nevardinsiu, vistiek jums kosmosas, ir iš dalies - paslaptis).

 

Taip pat šiam bus patikėta atlikti darbus forume, dažniau atnaujinti kitas temas negu tai darau pats (ypač direktorių ir pavaduotojų sąrašas), nds ar stulpai ir t.t. Dažnai mėgstantiems išsipirkinėti - taip, niekas nesikeis, adresatas išlieka tas pats. Dar be tokių darbų forume - su Andriumi pasiskirstysime ir pavaduotojų bei naujų direktorių apklausas, arba tai darysime kartu.

Ir daugiau nebeišsiplėsiu, nes neskaitysit, juolab ir taip nesuprantat ką veikia DP be rinkimų ir analizių. Esmė tokia: aš išlieku pagrindiniu direktorių prižiūrėtoju, o Andrius tampa DPP, kuris per ilgesnį laiką , galbūt, užsitarnaus ir šių pareigų perleidimą. Bet to nesitikėkit, Andrius taip pat real turi pakankamai daug veiklos bei dvylikta klasė ir nepastebimai artėjantys brandos egzaminai / stojamieji.

 

Kartu mes dirbsime ne tik greičiau, bet ir efektyviau. Juk supraskit, tokiose pareigose aš metus ir septynis mėnesius... <šyyypt>.

 

O dabar laukiame Jūsų linkėjimų, sveikinimų, šampano burbuliukų ir fėjeverkų, ir, žinoma - kaip gi be spaudimo!

Iš anksto dėkojame!

 

comics-Dave-McElfatrick-poor-rich-Leonar

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ar man vienam, čia taip atrodo jog Markui galas ateina? Niekada to nereikėdavo.. Na, bet sekmės tikiuosi serveris nepakliūs į discriminaciją dėl metų, bei žinoma korupciję.

Redaguota Marko_Escobar
Man jau senai galas. O po saves kažką norisi palikti jog funkcionuotų viskas kaip priklauso :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visada siūliau Mariui susirasti sau DPP, ir pagal jo nuomonę tai galėjom būti mes su Andrium, tačiau siūliau visada imti Andriu, nes man nebe daug liko čia ir bežaisti, stengiausi padėti, siūlyti savo pagalbą, nes žinau jog DP darbas sunkus, domėjausi daug, tačiau nesiekiau DPP pareigų, dėl būsimo laiko stokos ateityje, vis gi vyksiu savanoriauti keliems net gi metams, kita pusė Andrius tam tinkamesnis visomis prasmėmis, (Dažnai Mariukas man analizes rašydavo asmenines apie Andriuha ;D ) .

Tai ką gi, sveikinimai abiems, Mariui ir Andriui, vienam atsiras papildomas darbas, o kitam tai palengvins kasdienybę (Y) , kūl vyrai, rodykit savo dūšią. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinimai ! Vertas tikrai,sėkmės Andriau,neleisk Mariui dar palikti posto(daryk klaidų :D), linkiu išlikti tokių kokių buvai, bei efektyviai atlikti savo darbą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nuostabu. Sveikinimai abiems, tai buvo ironija. Dar vienas pasipūtėlis ateina į valdžia. Neturiu ką pasakyti "durnių laivas". Savininkų nuomonės čia išvis nematyti, kaip ir jų vaidmens šiame serveryje.


Su*cenzūra*tai nuostabu.


Redaguota Marko_Escobar
Per anksti iš akmeninio amnestavau?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.