Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mechanikų era jau čia!

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Naujasis mechanikų direktorius: Pablo_Esco. Analizė trumpa kad spėtumėt pirmi parašyti sveikinimus.

 

Taigi dar viena analizė. Po direktorių krizės, kuomet direktoriai vienas po kito kristi pradėjo - nenumaniau kas pildys, kam pareigas suteikti, ar kam perleisti. Šios atrankos dėka turiu atradimų kuriuos stebėsiu ir lauksiu kitose atrankose.

 

Pirmasis atrankos dalyvis Paulius_Cfg viešai ir drąsiai demonstruoja savo pakraipą, visa anketa parašyta gal trim skirtingais šriftais ir visom žydrųjų vėliavos spalvom. Nesupyk, aš tik juokauju, bet anketą tai tikrai rašei kramtydamas M&M’s, ir “*cenzūra* visos spalvos gražios, neišsirenku kuri gražesnė. Of course, taste a rainbow, be director. O jei rimčiau, nu užpildyt tu kartais moki, bet žaidime nematau jog to siektum. Tiek apie tave vis analizėse rašyti reikia ir kaskart rašau apie tą patį, o tu tarsi neskaitydamas net nereaguoji. Sekančių anketų neskaitysiu ir neanalizuosiu jog susidomėtum analizėmis ir suprastum kas sakoma.

 

Kitas dalyvis visiškai priešingas pirmajam - Pablo_Esco, čia nėra nei skirtingų šriftų, nei spalvų, nei daug teksto. Viskas būtų gerai jei dar tekstas būtų bent sutvarkytas. O šiaip, protingų minčių turi, kažką parašai kas reikalinga, tačiau atradinėji tai kas atrasta, rašai tik tai ką jau sugeba betkokia greenside mano ištreniruota bezdžionė. “Reiktų fotkint iš kur tempia” - tai direktoriai daro jau visus metus, o tu rašai jog tai tavo idėja. Taip pat toliau rašoma jog firma bus tokia ir tokia, darysiu tą ir tą… bet ir vėl reikia amžinai kartotis dėl to jog reikia argumentų, konkrečių pavyzdžiu kaip tu tai darysi, o ne kad tiesiog tu tai darysi. Tekstas savaime gaunasi pilnas kai rašai pagrįstą turini, o ne kai pūti burbulą iš tuščio į kiaurą, kaip tu manai.

 

Dar vienas klaidingas laiškas. Nicky Target teikia akibrokštus jog “išlaikysiu, sutvarkysiu firmą kaip buvo pas Nico”, tačiau ar tu bent žinai kas ten buvo ir kaip ten buvo? Dirbai pas jį? Ok. Tai kodėl anketoje neparašei ir nepaanalizavai apie Nico direktoriavimą, ką šis darė tokio jog vertėtų pakartoti. Ką perimsi iš jo, ką išmokai ir t.t. Jokių argumentų. Nico man pavyzdys, o kodėl, ką iš jo išmokau, ką taikysiu savo firmoje - tuščia.  Imi pavyzdį iš tokių direktorių kaip Nico, kaip Gvidas - tai yra labai kūl, pagirtina. Tačiau anketoje pagrinde tu juos girdavai, tačiau nesistengei įrodyti ką iš jų išmokai ir ką  pats darysi. Anketa nebloga, vertinu kaip patikimesnį kandidatą, bet labai daug trūkumų. Jeigu įgyvendintum tai ką čia rašau - turėtum itin stiprius šansus.

 

Užpildė ir Teddy_Wudson! Wacap? Aš jam vis nenoriu pareigų duot, bet žmogus vis pildo, pildo, stengiasi būti pastebėtas. Nors atranka trūko ypatingai trumpai, tačiau pristatei pilną, išbaigtą motyvacinį laišką. Nežinau, ar iš kitų trijų anketų kopijavaisi, lipdei, bet šiaip finale viskas atrodo gerai. Paprasta, nuoširdu, nenugrybauta, viskas tvarkingai sutvarkyta. O ir be anketų forume  stengiesi būti pastebėtas žaidime. Vienintelis priekaištas - žaidi csgo <hehe>.

 

Jes! Tarp atrankos dalyvių yra ir žaidime mano stebimas potencialus veidas Etta_Milkman. Kaip pirmas bandymas - tikrai neblogas. Žinoma - mano reikalavimų neatitinka, tačiau su tokia anketa aplenki 80proc kitų atrankos dalyvių vien dėl to jog savo mintis argumentuoji, bei man patinka požiūris į visas tas nusistovėjusias neįdomias sistemas, kurios persikuria nuo direktoriaus ant direktoriaus ir taip jau penkis metus ir daugiau.. Taip pat visos tos praktiškai nenaudojamos temos, jas vis kuria, nors dabar pagalvojau - kodėl aš išvis tai leidžiu.. <loading…>

Ko trūksta ir ko tikiuosi ateičiai - tai stipresnės koncepcijos, konkretaus silueto, vadovo. Man malonu skaityti tai ką parašei, jaučiasi didesnis intelektas nei įprastų tokių bendraamžių, todėl reikalauju sekančiam kartui dar stipriau. Nors esi stiprus kandidatas - bet noriu pažiūrėti tavo galimybes.

 

Toliau - Lauris_Reinikioks.  Laiškas vienas didžiausias matytų, tačiau turinys sausokas. Parašyta daug protingų minčių, man buvo įdomu skaityti tavo suvokimą apie vadovo pareigas, koks būtum, bet ties tuom pamiršai firmos koncepciją. Paminėjai kelias idėjas iš kurių naudinga realiai viena, ir aplamai - visos jos ne pirmą kartą ‘atrastos’. Truputį įtariu jog anketą ne pats rašei, o jei pats - tai kitame serveryje, ir čia perkopijavai. Nes rašoma kartais apie tokius dalykus kurių čia nėra, taip pat šiame projekte tai nėra nuobodžiausias darbas. Benzinas, mechaniko komandos… primena “to kurio nevalia minėti” projektą. Atleisk jeigu klistu. Kaip kandidatą vertinu ir dėkoju už laišką.

 

Apie tai kaip reikia pildyti CV arba Motivacinius laiškus - pamokykite Smoke_Piktas, nes šis į mano klausimus atsakė paprastai, tarsi pildytų anketą, lyg į mechanikų darbą nori jog priimčiau, bet tikrai ne į vadovo pareigas.

 

Taip pat užpildė ir Matt_Kozeriukas. Ateičiai noriu pasakyti jog prisistatymas tikrai neturėtų užimti vieno trečdalio viso laiško kaip dabar. O šiaip anketa nebloga, bet ne nugalėtojo. Parašei kelias idėjas, ar naudotum jas tapęs direktoriumi - abejoju, tačiau idėjas bent jau argumentavai. Visas motyvacinis laiškas ne stebuklas, rašai nuoširdžiai, kaip direktoriui trūksta, bet nenustok ties tuom, bandyk ir toliau!

 

Last but not least - Green_Dede. Po kiekvienos pastraipos parašai kiek žodžių, kiek simbolių, kiek tarpų… Betiksliškai išplėti motyvacinio laiško dydį, nes žiūriu ne į anketos dydį, simbolių skaičių, o į anketos svorį. Gyvenimiškas pavyzdys: raumuo už riebalus daugelį kartų sunkesni, nors dydis tas pats. Tad aš už tokį variantą. O šiaip anketą skaityti buvo malonu, radau nemažai bendrų minčių. Nors firmos koncepcijos kaip konkrečios ir nematau- tačiau mane sudomino porą minčių ar sakinių, dėl ko galiu pastebėti jog esi galvotas asmuo. O tai ir yra vienas iš žmonių varikliukų kodėl tampa direktoriais.

 

Tai galų gale visas bus taip… Labiausiai norėčiau padėkoti Lauris_Reinikioks už ypatingą anketą, tačiau direktorių atrankoje vien geros anketos negana. Ketvirtoji vieta (jau turėsi visas tris, išskyrus pirmą) - Teddy_Wudson. Anketa liuks, tvarkinga, kuom retas galėtų pasigirti. Tačiau direktoriumi netapai nes manau jog tu esi Mixo svorio centrą laikantis asmuo. Tai pirmasis tavo pavaduotojas kur matau tave dirbantį, sakau - tęsk tai ir toliau. Trečiasis variantas - Green_Dede. Stebiu tavo egzistavimą projekte, matau jog esi galvotas ir tai yra vienas iš svarbių aspektų ko reikia direktoriui. Ateityje lauksiu dar stipresnės kandidatūros su kažkokiu nuveiktu keliu iki tol. Nepakanka užpildyti ir laukti stebuklo. Dar vienas asmuo, įsimintinas man savo įdomiu charakteriu, tačiau aukštesniu intelektu nei daugelis tokių bendraamžių - Etta_Milkman. Taip pat stebiu tavo judėjimą projekte, tikiuosi bandysi sėkmę ir ateityje, o galbūt - kuris iš šių stipriausių atrankos dalyvių tapsit ir pavaduotoju naujam direktoriui. Žiūrėsiu kaip žaidime leidi šaknis, ir nenusivilk - jeigu stengsiesi, o gal net pasimokysi iš šios atrankos klaidų - ateis ir tavo šlovės era. O pagrindinis žmogus aplink kurį šiandien suksis projekto dėmesys - paslaptingasis Pablo_Esco. Visuomenei tai nežinomas veidas, tačiau išsiskiriantis brandžiu charakteriu. Nors šioje atrankoje tavo anketa bene silpniausia, tačiau buvai absoliutus lyderis antrojoje rinkimų mechanikos dalyje. Sėkmės pareigose, išnaudok tai prasmingai, atsiskleisk ir tai bus tik tavo kelionių pradžia šiame projekte.

 
giphy.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Sveikinu Pablo, na, gana keista, jog apie Teddį parašyta, jog žaidžia csgo nors nebuvo įsijungęs jau kaip mėnesis. Sekmės Pablito pareigose =)) Redaguota Tadas'Chill
lolą lošia ar ką ten.. visvien kažką lošia. Bet pavaduotojui tai netrugdo.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

CS:GO nežaidžiu, o jei ir žaisčiau, kuom tai trugdo, jei esu aktyvus SA-MP'e? Anyway, sveikinu Pablo_Esco, nenuvilk. Btw anketą rašiau per naują, nekopijavau iš kitų ir čia dar nebuvo galutinis variantas, nes nespėjau pabaigt. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

                                                                                                    Sveikinu!

Linkiu tau ko didžiausios sėkmės pareigose. (Manau greitai atranka darysi, nes labai laukiu.)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.