Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Emigruoju Pasiturintis_Vilkas

Avicii_Nokia

Rekomenduojamas pranešimas

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2016.03.16 dienos.


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Na SA:MP žaidžiu kelerius metus [ Su pertraukom ]


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Radau internete atsitiktinai.


Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes tikrai , serveryje yra nematytos sistemos ir tuo esu nustebintas, serveris veikia visu pajėgumu bei tikrai draugiška administracija.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau apmokymus, na ką galiu pasakyti tai sunku nebuvo bei tikrai daug minčių įdėti nereikėjo, nes viskas labai aiškiai parašyta.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Teko dirbti Medkirčiu ir Picerijoje ir abu darbai yra pelningi, bet įdomiausia buvo medkirčiu manau, kai reikia vykti į medelynus ir pjauti medžius, o medžiai po kurio laiko atsistato, tikrai nematyti dalykai.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne nebuvo, tiesiog naudojau /gps komandą.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Tenka.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Na bandė vienas žmogus, bet išvengiau mirties, pabėgdamas ir išsikviesdamas mediką.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip pakanka, visiškai nesunku.


Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Retkarčiais, visada suteikia.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip naudojau /kviesti - medikus , nes reikėjo gyvybių, reikėjo palaukti, bet tuo nesiskundžiu.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Taip visiškai aiškus.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nieko nereikia keisti, matosi kai tik ateini, kad į serverį įdėta tikrai nemažai pastangų. Tikrai pagirtina.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.