Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Prailgę rinkimai: turime fūristų direktorių

Nico_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

Taigi, prieš jūsų akis – rečiausiai renkamos firmos direktoriaus analizė, serveriui jau yra daugiau negu metai, o ši analizė – tik antroji fūristų direktoriaus rinkimų analizė, aišku, per tą laiką vadovavo net keturi direktoriai, tačiau padėkos verti tik du – Gvidas_Ham ir Mister_Crime, kadangi jie iš tikrųjų dirbo ir išbuvo netrumpą laikotarpį pareigose. O kadangi šios firmos kartelė yra užkelta aukščiausiai – išrinktasis direktorius taip pat turės pasistengt būdamas pareigose. Prieš skaitant kiekvienos anketos analizę įspėju, jog anketas analizavo Marius, kad koks protingesnis, pamatęs kitokį rašymo stilių, nepradėtų rėkaut, jog pasisavinu kitų rašytus tekstus ir neparašau "kopyraito".

 

 

Paskubomis pirmiausias pateikė kandidatūrą šiuose rinkimuose - Green_Dede. Sakai - trečias kartas nemeluoja, bet teks mąstyti apie tai jog ketvirtas kartas garantuoja. Manau jog tau trūksta vaizduotes, nes pats laiškas skurdus, o motyvacinį laišką rašai tarsi pildytum paprastą anketą - klausymas-atsakymas. Mintis su nedarbingumo lygiais nelogiškos nekalbant apie tai jog net nereikalinga, o ir kam to reikia jeigu yra NDS. Planuoji skirt atsakingus žmones kurie ves treniruotes ir t.t. O ką pats darysi? Kas vartus atidarinės tau? Atsakingas asmuo? Yra šiaudų už ko užsikabinti, bet šiaip tai labai silpnai kandidatuoji. Net į pavaduotojus sudėtingesnės apklausos nei tavo anketa. NEXT.

 

Dar vienas atrankos dalyvis - huj tu ne kalnų karalius, o piktas dūmas. Taip taip, jau visi žino apie ką aš čia - Smoke_Piktas. Anketa, atrodo, nebloga. Skaityti įdomu, net nepagalvočiau iš pirmo žvilgsnio jog toks jaunas pacanėlis turi tokių paniatkių. Tik skaitant užkliuvo “fūristams liepčiau išmokti visus DP nuostatus” - to nesupratau, nes jie, iš esmės - skirti teisėsaugai ir gaujoms, o visiems kitiems tik žinoti ką gali teisėsauga ir ko vengti, ypač dabar kai nėra slapto krovinio. O šiaip perskaičius visą anketą radau daug elementarių dalykų, truputį vaikiškų, kurie senai užmiršti. O rangai, taškų sistemos pas tave įvardintos tokios pačios kokios jau atgyvenusios penkis metus. Kaupk patirtį, turi potencialo su savo aktyvumu, pirmiau norėčiau matyti tave kaip firmos pavaduotojumi jog pastebėčiau ką sugebi, jog vadovaujant prisišaudytum daug minčių projekto labui ir jas man pateiktum direktoriaus atrankoje ateityje. Nežinau ar turėsi pareigas kol nepraeisi šių mano patarimų. Kaip darbuotojas esi geras, tačiau neišsivaizduoju tavo galimybių pareigose. Įrodyk!

 

O štai tavo - Vycka_Flex - kandidatūra tikrai per silpna. Tie patys reikalai kaip ir su ankstesniais kandidatais - nepagrįstumas, sakiniai iš tuščio į kiaurą. Tai buvo gražus gimnazisto rašinys, primenantis CV motyvus, tačiau į direktoriaus kandidatūrą nepanašu. Nustokit rašyti tokius vėjus “darysiu atranką tada kai darbuotojų trūks”, blemba, užmušat.

 

Next.. direktoriaus dar neradau, ieškom toliau. O*cenzūra*, Dwayne_Bond užpildė. Nu zdarof, kąąą tūūū? Duosiu drk ir kas tada? Vėl per jauną galvą įspėjimus susirinksi? Ar jau šio to išmokai, a? Nu skaitom ką čia turim…. Nu ir kas direktoriaus atrankose giriasi jog išeina daug neigiamų… Gi aš nenoriu jog mano direktoriai dėl pareigų nesimokytų, nesportuotų. Kai išsitaisysi neigiamus iki septynetų - parodysi man savo e-dienyną ir pažiūrėsim ar gali būti direktoriumi, juk pareigoms irgi reikia galvos! Perskaičiau maloniai visą laišką. Man patiko detaliai apsvarstytos mintis, nuoširdumas, turi tikrai tvirtą kandidatūrą, manau, esi šių rinkimų lyderis. Tik turiu dar šiokių tokių abejonių iš ankstesnio direktoriavimo jog vėl perdegsi per mėnesį laiko, vėl per jauną impulsyvumą pridarysi nebūtų dalykų.

 

GG tau Gedi_Gaska. Tokias lėvas anketas pildyti du-šešioliktais metais jau nekompetetinga.. Kažkokį kotletą man čia pakišai, o prašiau naglo kepsnio. Anketa nei turiniu, nei pagal sutvarkymą neatitinka minimalių reikalavimų (dar kartą ateityje paskaitom rinkimų užduotį). Nebūkit naivūs.

 

Didžiules pastangas pastebėjau pas Domka_Lexco. Bet pirmoji didžiausia klaida ta jog milžiniškas tekstas sumestas be jokio sutvarkymo, nors tai taip pat yra kandidatų užduotis. Taip pat noriu paminėti jog teksto dydis nėra pagrindinis dalykas, nes skaitant anketą nieko nesuprantu, mintys peršokinėja, nėra struktūros. Nematau kokių nors unikalių minčių, firmos valdymo koncepcijos, neskaitant standartinių žodžių. Pastangas vertinu, dėkoju už tai labai, pirmą kart tavo tokią kandidatūrą stiprią matau, bet norėčiau jog siekių kelyje atsižvelgtum ir į tai. Nenoriu nuvertinti anketos, ten tikrai radau gerų minčių, tik kad pastebėjau akivaizdų patirties stygių - nieko naujo, tie patys metodai kaip ir visų kitų direktorių, nepamirškit - pas mane reikalavimai vis auga! Patarimas tau būtų toks kaip ir Smoke - siekti pavaduotojo pareigose ir parodyti man, direktoriui ką mokat dar ir be anketų rašymo! Nes suprantu jog ne visi rašytojais gimę, todėl turit tobulėti ir įgaunant patirties vadovaujant.

 

Na ir viskas, paskutiniai štrichai rinkimų. Ai, dar ne, Hot_Anonymous praleidau. Dar vienas atrankos dalyvis kuris nenuraukia apie ką rašyti reikia motyvaciniame laiške. Pildai lyg paprastą anketą - taip direktoriumi niekas netampa.

Ir uoooojeeeezau nustokit pagaliau skųstis jog neapsimoka dėl 8k slapto krovinio vežt.. Kas svarbiau - veiksmas ar bapkės? Žinoma, kad 8k, nors ši firma ir taip viena pelningiausių. Policiją su nemokamais ginklais atribojat nuo sk, tipo susitvarkysim patys, bet va 8k tai *cenzūra*. Pavarot, rimtai.  Šiaip idėjos gal ir nieko, bet fūristų gastrolėms iškart ne galiu pasakyti, nes jau net direktoriai laisvadienių neima tam jog nesusigadinti darbinės statistikos. Ir manau tai sunkiai suderinama su rangais ir kt, tokia smulkmena, bet užims veltui daug papildomo direktoriaus laiko. Tavo kaip kandidato praleisto laiko serveryje nepatikrinau, tačiau ir be to negalėtum būti kandidatas, nes tai yra konkreti anketa, o ne motyvacinis laiškas. Bet dėkoju už kandidatūrą, buvo įdomu, malonu skaityti kokybišką laišką.

 

 

Žodžiu, apie pačią atranką geriau kalba gana gerai žinomi Osen_Mario žodžiai: „Vyrai nieko gero“ kadangi iš visų šių kandidatų yra tik du apypadoriai, kitiems arba dar reikėtų apsiprasti serveryje, galbūt pabandyti tapti pavaduotojumi, arba kitą kartą pateikti normalią kandidatūra, o ne 15 minučių trukmės rašytą raštelį. Kadangi potencialūs kandidatai tik du, trečiosios vietos neskirsiu niekam, taigi ant žemesnės pakilos lipa Dwayne_Bond, kuris neperseniausiai vadovavo DPD firmai, tad abejoju dėl motyvacijos vadovaujant fūristams, visgi, firmos yra labai panašios, veži krovinius and chill, o ir aktyvumas pastarosiomis dienomis – nebepamenu kada paskutinį kartą tave ir bemačiau, ar tik nebūsi jau pabėgęs svetur? O naujuoju direktoriumi skelbiu Hot_Anonymous( oh yes, paskaitę jo analizę galvojot, jog jis atkrito, tikėjotės Bond‘o, bet juk taip neidomu ) iš kurio tikiuosi, kad šis pasirodys geriau negu būdamas medikų direktoriumi, ypač tokioje firmoje, kurioje kartelė yra iškelta aukčiausiai, tad kolkas palinkėkim sėkmės naujajam direktoriui ir tikėkimės, jog šis parodys kaip reikia vadovauti!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ačiū visiems už sveikinimus. Dėl atrankos, kas nekantraujate- užmeskite akį į mano profilį (būseną).

Ačiū dar kartą Mariau bei Andriau pabuvoti direktoriumi šiame projeke. AČIŪ., salut!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.