Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[#0.1.6.2]Pasiūlimas serveriui: Daugiau namų

Gvidas_Skate

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidimeGvidas_Skate


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymąIlgai važinėdamas po serverį ir galvodamas ko čia trūksta, pamačiau kelias vieteles, kurios yra laisvos ir niekam neužimtos. Turiu omenyje, kad serveryje norėčiau daugiau namų, bet nepaprastų, o tokių kokių yra mano atsiustose nuotraukuose. Manau, kad šie namukai būtų visai puikūs nameliai naujokams įsirengti, nes kaip matote nuotraukose jie yra nedideli kaip kokiuose kempinguose. Šiuose nameliuose galėtu būti kokie 1-2-3 kambarėliai kur žaidėjai galėtu jaukiai įsirengti savo pirmą ar ne pirmą būstą. Būtų gerai, kad šie nameliai būtų nebrangūs, nes jie yra nedideli ir jie būtų kokiu 1-2 kambarių. Noriu, kad padarytumėt šiuos namukus, nes dabar ten nėra nieko, kai galėtu būti jaukūs maži namukai, nes serveryje yra mažokai namų pasirinkimo (bent jau aš taip manau). Manau, kad šie namukai turėtu būti pigūs, nes prie jų nėra nei garažo nei kokio specialaus įvaizdžio. Šie nameliai yra Montgomery ir Blueberry miesteliuose, kaip ir parodyta nuotraukuose. Manau jei šie nameliai būtu daug žaidėju galėtu jaukiai gyventi vienas šalia kito ir net rengti sajungas vienas tarp kito ar kažką panašaus. Namelių kainą galėtu būti kažkur apie 80-200k, nes jie net nėra gražus, bet jie yra puikus būstas naujokams. Štai ir tų namelių nuotraukos : http://imgur.com/a/OAmdT


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?Jie būtų reikalingi ir naudingi naujokas ir manau šeip daugelis žaidėjų norėtu nusipirkti vieną iš jų jei jie neturi labai daug pinigų ir nori kažkur apsigyventi.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)Namelių vietos Blueberry ir Montgomery miestleiuose (ir patys nameliai): http://imgur.com/a/OAmdT. (mažesni nameliai galėtu būti dar pigesni ir mažesni-kokio 1 kambario, pailgi)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tikrai už, labai gera įdėja

 

Forumo narys įspėtas žodiniu įspėjimu už;

• Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;

Redaguota Hugo_Armani

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

PRIEŠ, yra tu namų daug. Yra neparduodamu yra ir parduodamu tik reikia klausinėtis ar parduodate namą. Dauguma žaidėjų nelaiko tu namų sau jie tiesiog nusiperka ant pasiekimo ir paskui parduoda, tik reikia nutaikyti tokį momentai, kai žaidėjas uždeda parduoti namą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš, kadangi siūlyčiau jų vertę padaryti kaip butų, ir identišką sistemą, o butai ir taip nevertingi, ir tikriausiai yra serveryje laisvų (netikrinau), jie turi mažai naudos ir pagrindas tik dėl pasiekimo.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.