Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Domka Lexco ( - Blogas )

Domka_Lexco

Rekomenduojamas pranešimas

WgjTYmo.png

What's up bruh bruhs, malonu, kad skaitote mano šį virtualų blogą ir norėčiau, kad jei jau pradėjote skaityti, tai užbaikite iki galo, ačiū :) Taip pat norėčiau pasakyti, kad mano blogą sudarys kelios dalys (jų bus daug), jose rašysiu apie viską, bei jas stengsiuosi kelti kiekvieną sekmadienį (šiandien išimtis  ^_^ )

 

Taip pat, kad skaitymas neprailgtų siūlyčiau pasiklausyti šio gabaliuko

 

 

 

Pirmoji blogo dalis ( - Kas aš esu, samp istorija ir panašiai )

Taigi norėčiau pradėti nuo to, kad sukurti savo blogą noriu jau seniai, tačiau man vis pritrūkdavo laiko arba tiesiog neturėdavau apie ką rašyti, kadangi sa-mp serveriuose ilgai neužsibūdavau, galbūt buvau nepastovus, tačiau dabar bandau iš to "išaugti", na toks jau esu he he  B) 

 Truputėlį apie mane... taigi kaip ir galbūt mane pažįstantys žino – esu vardu Dominykas, šiuo metu man yra keturiolika metų, bei gyvenu mieste pavadinimu Kaunaas ir galiu pasakyti jog man čia gyventi patinka, galbūt todėl jog turiu čia daaug draugų, pažįstamų, žinau kiekvieną kampelį, kelius ir keliukus  :lol: . Laisvalaikiu (mokslo metais) daugiausiai laiko praleidžiu mokydamasis, toliau pagal eiliškumą eitų treniruotės ir kompiuteris. Manau iškilo klausimas, ką gi aš sportuoju? Sportuoju aš Karate, jau ketverius metus, aišku kažkiek pradeda pabosti ši sporto šaka, pastaruoju metu turiu labai daug traumų, tačiau vistiek randu motyvacijos eiti į treniruotes. Paskaitę iki čia, turbūt manote jog esu namisėda, tačiau taip nėra – vasarą praktiškai neskiriu laiko kompiuteriui. Na kompiuteriui galbūt skiriu, tačiau žaidimams tikrai ne, per visas dienas būnu lauke su draugais, dažniausiai važinėjam dviračiais tolimus atstumus pas draugą į sklypą, į lampakus ar šiaip kažkur, beje norėčiau paminėti jog su dviračiu esu daugiausiai nuvažiavęs 80 kilometrų  :P .

 Hmm, dabar rašau, rašau ir prisiminiau, kad blogą kuriu visgi samp projekte ir jis turėtų būti apie sampą, taigi norėčiau papasakoti savo istoriją, kaip aš čia atsiradau ir panašiai.

 Yra vienas žmogus su kuriuo bendrauju praktiškai nuo gimimo... pala, pala, prie ko jis čia? Na iš dalies jis ir "atvedė" mane į samp pasaulio platybes, jo slapyvardis čia yra Kya_Nekk. Viskas buvo kažkaip taip: Anksčiau buvau žinojęs apie šį žaidimą, todėl kai su šiuo draugu kalbėjau per skaipą užklausiau jo ar jis žino apie sampą, jis atšovė, kad taip, žino ir tuo metu jis žaidė žaidimą kartu su kitu draugu kurio tuo metu nepažinojau (Vycka_Kirmz) ir tiesiog man pasiūlė prie jų prisijungti (viskas vyko 2011 metais) Na mums buvo tikrai nedaug metų, man 11, Justui 13 ir Vyckai 9 kažkur, tai ne be reikalo apie tai rašau, kadangi buvom tikrai maži, tai tiesiog nemokėjo jie man įrašyti to sampo, tiesiog tiksliai nepamenu, kažkokios problemos buvo, tačiau nuo to laiko pradėjau domėtis žaidimu, kaip kas vyksta ir panašiai irrrr kitą dieną pas mane atėjęs klasiokas įrašė man sampąą pagaliau ir galėjau žaisti, tačiau pala, pala sampą turiu ir ką man dabar su juo daryt? Žiūriu aš į sampo launcherį ir nepagaunu ką man čia dabar daryti, gavosi taip jog pradėjau žaisti original gta sa kol draugas kitą dieną neprisijungė ir nepaaiškino visko, tai va. Na, o tada prasidėjo visas įdomumas, pirmas serveris kuriame žaidžiau buvo "šūdservis" atsiprašau už tokį išsireiškimą, tačiau tokia ta tiesa. Ten prisijungiau, mano draugas turėto SWAT pavaduotoją, man taip pat davė adminą, vipą, darbą ir t. t. žodžiu kaip tokių metų tai mums ten buvo įdomu žaisti, žaidėme vieni xd. Kaip ir minėjau buvau nepastovus tai ir keičiau samp serverį, šį kartą tai buvo buvęs es** projektas (Kęstučio) kai dar buvo seni geri laikai, žaidėjų buvo nedaug, bet žaisti buvo tikrai įdomu. Tiesiog nenoriu daugiau pasakoti apie mano žaistus projektus, tiesiog jų yra per daug, pagrindiniai kuriuose žaidžiau – Ryžynas (2012 metai), d0nto servas (2013 metai) ir pastarieji metai buvo praleisti šūdserviuose (2015), aj tiesa 2014 metais buvau leavinęs sampą, nes buvau atradęs lolą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Su laiku pažadu, bus daugiau dalių. Kam įdomu apie eco, prieš pora dienų nusipirkau kaip ir minėjau vtc mini 75w su zephyrus v1 tanku, pagarinau porą dienų ir nepatiko. Ne pats vtc, bet pats garinimas, kažkoks netoks įdomus, bei pagalvojau jog geriau pataupysiu pinigus kitam dalykui, o apie tai laukite kitoje dalyje :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.