Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

GSPD Su nauju direktoriumi!

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Na štai, ilgai nedelsiau, jau po poros dienų skelbiu analizę į PD direktoriaus vietą!

Tikiuosi manes akmenim nemėtysit, nes ieškojau žmogaus ne to, kurį visuomenė labiausiai palaikė, bet to, kuris vadovautų stabiliausiai ir efektyviausiai. Sėkmės skaitant visus 1927 žodžius šioje analizėje.

 

Anketos, kurios nėra vertinamos dėl neatliktų minimalių reikalavimų arba jose prirašytą nesąmonių:

Rokas_Freaks

Lukas
Stefan_Persson 
Fantom_Live - skaičiau, bet reiktų labiau pasistengt.
Impressible_Lauriz
Hot_Anonymous
Paulius_Lighter
Green_Dede - skaičiau, bet kandidatai per stiprūs, kad lygiuotumeis su savo anketa.
Will_Smith - anketą skaičiau, bet silpna, įdėjos bereikšmės.
Vero_Tone - skaičiau, turi įdomių įdėjų, labai tikiuosi jog ateityje pasistengsi nuoširdžiai,turi potencialo.
Karlo_Fantomas
Karolis_Danil
Frank_Canape

 

Analizuojamos, techniškai tvarkingos anketos:

Lukas_Bite - pavėluotai, atrankai uždarius techniškai sutvarkei anketą. Ketinau net nevertint, bet iš smalsumo, sakau, paskaitysiu. Visų pirma buvo malonu patį išvysti šioje atrankoje, nes akivaizdžiai matome, kad esi patyręs įvairių firmų vadovas. Bet nepatiko tai, kad klausime "patirtis teisėsaugos firmose" parašei kiek darbe XP turi, o aš labiau reikalavau apie visą patirtį teisėsaugoje ir ankstesniuose Jūsų serveriuose. Minusas, bet nebaisus. Prieštaravau tavo įdėjai, kad bausmes reiktų vėl sugriežtint. Jos bus sugriežtintos tada kuomet serveris labiau įsibegės, ir kai kiekvienas euro centas nebus toks labai vertingas. Aš kaip DP nenoriu, jog visuomenė būtų labai spaudžiama ir ant kiekvieno kampo mokėtų kosmines sumas. Taigi, pagal tavo ideologiją galiu pasakyti, kad nesi tas kurio ieškau. Juolab man dar reikia laiko pažinti tave... visad iki šiol buvai tas, kuris mėgdavo pasinaudoti tarnybine padėtim ir papiktnaudžiauti. Galbūt, reiktų tau pradėti nuo paprastesnių firmų? 

Erikas_Norkus - man asmeniškai nematytas veidas, kuris kažkiek sužavėjo. Patyręs direktoriavime... ilgą laiką teisėsaugoje... gal tai kaip tik tai ko ir ieškau? Chmm... Žiūriu toliau. Apie tikro diretoriaus vertybes, būdą, gal parašei kiek banaliai, labai paprastai, bet teisingai, ir svarbu - parašei truputį ir apie save, kaip vadovą. Taip pat pataikei pirštu į akį dėl įtarimo dėjimo. Man patiko, kad aprašei kaip yra, kas blogai, bet ir pagrįsai savo mintį kodėl taip yra ir kaip turėtų būti pas tave. Tai man ledžia jau iš anksto susikurti šiokį tokį būsimos PD firmos koncepciją. Taip pat labai taikliai aprašei ir apie buvusio direktoriaus tvarką. Bent mano nuomonė sutapo su tavaja, tai vėl gi užtarnavo tau dar vieną pliusą. Toliau įdėjos... na, firmų atrankos gal nėra kažkokia įdėja, tiesiog priiminėji taip kaip esi patyręs ir kaip tau praeityje tai pasiteisino, nereikia prie įdėjų rašyti tokių elementarių dalykų. Sekanti įdėja - su nuosava ir slaptu skinu dirbantys pareigūnai - pagirtina iniciatyva, bet tokio dalyko be DP žinios daryti negalima, visų pirma reiktų tai suderint su manim, aš su pagr administracija - ir galima būtų žiūrėti kas iš to išeina, nors tebekyla klausimas - ar nebūtų daug visuomenės nepasitenkinimo šia įdėja? Galų gale apibendrinus šią anketą - galiu pasakyti, kad tai stiprus debiutas pas mane. Anketa atitinka reikalavimus, yra pateikta firmos koncepcija, tave kaip direktorių matau ryškiai. O kaip užsibaigs šie rinkimai tau - priklausys tik nuo konkurentų stiprumo.

Tomas_Adidaz - Anketa padori, aprašei tai ko reikia. Gal truputį prigavau patį.. Pas mane nuostatuose parašyta, kad yra komendanto valanda, tai kuomet miesteliuose aktyviausiu metu pasiekiamas tam tikras skaičius gaudomų - skelbiama komendanto valanda ir per ją be baudų gaudomi nusikalteliai. Tai paminėjai ir prie savo įdėjų, tik įvardinai tai ne komendanto valanda, o "nepaprasta padėtis", o da ržemiau rašai, kad skaitęs visas mano temas. Tai kaip čia gaunasi.... Ir kaip man dabar patikėti tau direktorių, kai pats už savo žodžius atsakyti negali. Nu okey, nesikabinu visai, buvo ir gerų minčių, ir anketa nebloga, taikliai aprašei ir apie esamą PD padėtį serveryje, problemas. Esi pakankamai geras atrankos dalyvis, bet kas tau gali pakišti koją - tiesiog stipresni kandidatai, kurie anketoje sugebėjo pertekti daugiau energijos, stipresnį firmos įvaizdį.

Vytas_Weitis - dar vienas patyręs daugkartinis direktorius šiuose rinkimuose. Panašu, kad man bus tikrai sunku. Direktoriaus sąvybės, būdas... aprašei gražiai, bet labai neapibrėžtai tai pritaikei sau, o tikėjaus daugiau pagrįstumo, gal netgi gyvenimiškų pavyzdžių. Bausmės... bausmes žaidime palyginai su realybėje taikomomis bausmėmis... Na, sunku ką ir lyginti, nežinau kaip pačiam taip šovė mintis.. realybėje išvis galbūt reiktų mirties bausmės, bet čia tai neturi reikšmės. Kur visuomenė lyg oda vis vystosi, auga, numeta seną... O kur serveris kątik atsidaręs, dar besikurianti ekonomika, o PD atiminėja pinigus už keletą įtarimo, kuomet jam atidirbti baudą reikia suvežioti 30 DPD siuntinių...  Ir šiame klausime labiausiai plėtojau mintį apie pareigūnų savivaliavimą, apie tai iš paties išvis jokios žinios kaip su tuom tvarkytumeis. Klausime apie ankstesnį direktorių gal net pyktelėjau - kodėl nebuvo man pranešama apie nekokybiškas atrankas, o apie tai visi kalba kai tai neturi įtakos? Fizinis išbandymas - bėgimas plaukimas. Serveryje neįmanomos galimybės "kačialintis", kad kuris greičiau bėgtų, plauktų. Nežinau kuom tokios įdėjos reikalingos, kuom pačiam direktoriui pasiteisinančios, o gal tapęs direktoriumi pamirštum? Tuomet kam tai rašyti... Policijos 'Imunitetas' - va čia galbūt vienas tokių tavo stipresnių kozeriukų. Neunifomuotų pareigūnų įdėja.. Jau skamba ne pirmoje ir ne paskutinėje anketoje šiuose rinkimuose. O kiek iki šiol apie tai esu skaitęs... Išeitinė kompensacija - sena mano įdėja, vis laukiau kada kas ja pasinaudos, ir štai!

Ignas_Front - galvojau skaityt ar neskaityt tos anketos, man nepatinka tavo reputacija, ką darydavai iki šiol. bet sakau naujas servas nauja pradžia, naujos galimybės nušvisti kitame amplua. Tikėkimes. Na perskaičiau išties netrumpą dalį anketos, likau netgi nustebęs tavimi, truputį pakeičiau nuomonę. Tik man kaip 'filosofui' reik prisikabint... ir sakai,kad direktorius negali būti užsispyręs... O manau, kad turėtų... visi verslininkai kažko pasiekė tik dėl to,kad užsispyrę buvo nekreipė į kitų kalbas ir  siekė savo tikslo.. nukrito į dugną - užsispyrimas, prinsipas neleido jiems sustoti. Grįžtant prie anketos - perskaitęs pirmus kelis klausimus iš tiesų pajaučiau, kad daug saves įdėjai čia, visą tą tavo užsidegimą skaitant pastebėjau, kad anketoje buvai nuoširdus, ne dirbtinas, kuom ir pakilai mano akyse. Perskaitant tolimesnius klausimus - tampa anketa monotoniška. Jau kai reikia griežtumo, aiškumo, tvirtumo anketoje, ką darytum, ką pakeistum, tu rašai gimnazisto rašinį apie tai kas negerai. Pradžioj tai atrodė skanu, bet po to anketa tapo minkštoka. Įdėjos... Kai visa anketa atrodo neblogai, su įdėjomis ir sufailinai, kas tau sutrugdys tapti direktoriumi.. man reikia firmos koncepcijos, modulio, kokia jį bus, kodėl, o tu prie įdėjų rašai apie pavaduotoją. Galų gale po visos anketos pamačiau, kad esi nuoširdus, šaunus čiuvelis, būtų įdomu tave turėti direktorių komandoje, bet manau ne PD firmoje. Gal su čia anketa laimėtum kitos firmos rinkimus, bet kaip PD firmai pasirodė, kad per daug visko žadi, bet pristygau konkretumo tvirtumo. Sėkmės Tau, tikiu, kad gali pavaryt geriau!

 

Paulius_Micro - abejoju ar bent pats anketą pildei. Ant tiek viskas gražu, kad net drugeliai pilve plazdėt pradėjo. Anketa atrodo lyg ir būtų nuoširdi, bet netikiu tavim, kaip pats anketoje minėjai. Anketa šiaip nebloga, man patiko, ir įdėjos puse gaidžio, pakopijuotos vieni nuo kitų, bet viskas normaliai. Bet tikrai nemanau, kad tu esi tas kurio ieškau. Problema, galbūt, tame, kad nenoriu direktoriaus komandoje, kuris anketoje rašo kaip reikia klausyti ir atsižvelgti į DP, o realiai DP šūdo vietoj laiko. Kalbi įtikinamai, bet manes neužbursi.

 

Lucas_Patriot - nustebau pamatęs šiuose rinkimuose gerai matytą veidą, patyrusį vadovą. Anketa iš dalies nebloga, paminėjai ką turėjai paminėt, pasikartojančios, bet geros įdėjos, reikalingos pilnai fukcionuojančiai firmai. Gal kažkiek pačios koncepcijos trūko, mažai ką parašei apie pačios firmos įvaizdį, bet dėl to problemų nebus.  Aišku pasakei daug teisingų minčių, bet abejoju tavim kaip kandidatu. Nemažai minėjai apie buvusį serverį, bet taip iš taves ir neišlaukdavau galutinio atsakymo - ar tikrai pasiryžęs visakeriopai atkeliauti į šį serverį, ar tikrai nori palikti senąjį, kurioje turi šiltą vietą. Tai ir paliko didelį klaustuką ant taves šiuose rinkimuose, bet kaip galimu direktoriumi pasitikiu. Nors tapusavy ir niekad gerai nesutarėm, bet tave turėti direktorių komandoje gėda nebūtų, nes manau, kad firma būtų tvirtose rankose.

 

Ada_Jurkutaitis - oj tu naktinis turtų ieškotojau, ir čia atsibeldei <šypsausi>. Gražiai prisistatęs su išsamia istorija. Nu šaunu, nekantrauju sužinoti ką gi čia man paruošei. Na, visa anketa nebloga, ko nežinojai to nekalbėjai. Apie baudų/įtarimo dydžius kalbėjai atsargiai, labiau apie visuomenę, o ne kaip pats siektum padaryti. Pritrūko firmos koncepcijos, nepamačiau įvaizdžio, nei kokia firma bus, nei ar visuomenė bus labai baudžiama ir panašiai. Žinoma, įdėjos geros, gal ne kiek geros, bet jau matau ko garantuotai imtumeis tapus direktoriumi. Bet kaip iš paties tikėjausi daug stipresnės anketos, ir kažko unikalaus, visgi jau žinai ko rinkimuose reikalauju, o parašei daugiau eilinius dalykus ką, manau, darytų kiekvienas direktorius. O gal ne tau ta teisėsauga.. išbandyk jėgas ir kituose rinkimuose, į neutralią firmą, gal ten geriau atsiskleisi, nes tikrai neįrodei kad esi tas kurio ieškau.

White_Shadow - pasirodo patyręs vadovavime ir anksčiau! O aš galvojau, kad šviežiena esi <šypsausi>. Visa anketa normali, techniškai tvarkinga, bet kaip iš taves asmeniškai tikėjaus kur kas daugiau! Visgi tu jau buvai GSPD firmos pavaduotojas! Ir po tokio didelio spaudimo ant PD direktoriaus, manau truputį trūko taves firmoje, kaip vadovo. Esi šaunus vyriokas, viską, bet su direktoriavimu tau,manau, trūksta patirties. O gal neutralioje firmoje reiktų tau direktoriauti? Arba patarčiau toliau stengtis būti PD pavaduotoju, kaupt patirtį, įdėjų bagažą, ir taip rasi kelią savo trofėjaus link! Aš tikiu tavim, kad turi kur kas daugiau įdėjų galvoj, nes esi galvotas, bet esamos kurias išvardinai - ne visos jų reikalingos, o kitos tiesiog iš prinsipo yra senos ir kiekvienai firmai būtinai reikalingos. Tai vat, sėkmės tobulėjant, lauksiu sekančiose atrankose!

John_Juske - vidiniai, išoriniai paveikslai.. ta oratoriška kalba, kokią išsivaizduoju skaitant tavo sakinius... intriguoji.. nors nežinau kam išvis tau to direktoriaus, bet jeigu jau nori, tai pažiūrim toliau iš kokio molio drėbtas, iš kokio kelmo spirtas <šypsausi>. Tokią energetinę audrą užkūręs, kažkaip viskas nusilpo kai nieko doro nepasakei apie įtarimus.. apie visuomenę, kaip geriau serverio pradžioj, išskyrus apie narkotikus. Aišku, aprašei gražiai ir apie buvusio direktoriaus kadenciją, bet gilesnio tardymo taip neapčiuopiau. Kas liečia įdėjas - bijojau,kad kai drėkstelsi tai ča lygių neliks.. visgi esi labai galvotas, turi visad įdėjų, moki rašyti, visa kita... Bet kažkiek nusivyliau, neradau tavyje to GSPD direktoriaus kurio ieškau. Atleisk, bet kartelė pas mane direktoriams yra auktesnė! Mappinant tai supranti ką reiškia "sukurti tai ko dar nėra", bet anketoje to tikrai nebuvo.


Paskutinis štrichas apie galutinius kandidatus ir galutinį sprendimą:
Na, dabar apibendrinu stipriausius atrankos dalyvius, porą žodžiu apie juos, kas įtakojo mano sprendimus, ir stengsiuos pagrįsti savo sprendimą. Nors visuomenė nuolat vardino tam tikrus asmenis, kad taps būtent jie, tai tikiuosi mano pasirinkimą suprasit. Taigi pradėsiu nuo trečiosios vietos - Vytas_Weitis... Jau, berods, ne pirmą kartą savo atrankose matau šį veidą. Žinau, kad rašyti jis tikrai moka geras anketas, ir ką čia parašė buvo smulkmė pagal tai ką jis sugeba. Bet.. Apie šį žmogų amžinai tvyro visokios abejonės.. Praeities reputaciją galima pamiršti, bet pats aktyvumas šiame serveryje man tapo abejotinas, ir nors kandidatūra stipri, tekstas geras, turi ir gerų įdėjų, bet abejoju tavo nuoširdumu. Antrąją vietą Erikas_Norkus užėmęs pasirodė man vienas iš stipriausių atradimų šiuose rinkimuose... Kol rašiau analizę visuomet mintyse sukosi įdėja, kad direktorių suteiksiu būtent tau.. Bet kai atėjau prie finišo tiesiosios, ir pradėjau svarstyti kiekvieno pliusus minusus.. Truputį pradėjau abejoti... Patį matau pirmą kartą.. parašei kad daug direktoriavai teisėsaugoje net jau užsidariusiuose serveriuose.. Matau, kad esi protingas, jeigu pats rašei anketą, bet... Noriu patarti pradžioj patekti į mano akiratį.. Ar kad kažkur užimtum bent pavaduotojo pareigas ar ką.. Nes  nors rašai daug ir gražiai, teisingai, pagrįstai, man visa tai belekaip patiko, bet šiom dienom PD firma patiria stipriausią spaudimą, todėl  galutinai apsisprendžiau pasirinkti labiau patikimą, taip pat patyrusį vadovą - Lucas_Patriot. Šis asmuo gal parašė ne tiek stiprią anketą, su tokia detalia firmos koncepcija kaip Norkus, bet tokiam sunkiam PD firmos laikmečiui renkuosi patikimesnį, laiko patikrintą asmenį. Šis žmogus visuomet firmai turi įdėjų, žino visą DP virtuvę, ko iš jo reikalausiu ir visa kita. Savo pasirinkimu neabejoju, pasitikiu, ir tikiuosi suprasite ir Jūs! Sveikinam naują GSPD firmos direktorių!


Ačiū visiems dalyvavusiems. Nenusivilkit kam nepasisekė, čia ne paskutinė anketa!
Mylėkites ir būkit mylimi, cheers!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Iš tiesų labai plati analizė, bet nepaisant to sugebėjau viską perskaityti nuo pirmos raidės iki paskutinės, kad matyčiau ko nederėtų rašyti anketose (manau patys suprantate). Trumpai tariant tikrai puiki analizė bei aplodismentai naujajam policijos vadovui. Sėkmės darbuose :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.