Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Prisistatau Just_Aivaras

Just_Aivaras

Rekomenduojamas pranešimas

Labas vakaras visiems, dabar aš pabandysiu kažkiek papasakoti apie savę ir panašiai. Tai va, esu Aivaras iš Kauno. Man yra 16 metų, greitu metu bus 17.

Šiaip savo hobių tokių neturiu nusistojamų, bet dabar lankau breiką, anksčiau ėjau į GYM, o dar anksčiau žaidžiau futbolą, žodžiu daug visokios veiklos esu veikęs. Dar mėgstu važinėtis pyrdom, užsiimti jomis, tvarkyti ir pnš. Tad didžeją dalį praleidžiu garaže. Neesu namisėda, dažniausiai manęs namuose nėra.

Mano charakteris nėra toks labai jau išskirtinis nuo kitų žmonių manyčiau, bet pabandysiu papasakoti. Esu labai užsispyręs žmogus - Ką jau pradėjau daryti turiu dabaigti būtinai tą dieną, tą valandą ar minutę, priklauso nuo dalyko. Gan greitai galiu susierzinti, susinervuoti, bet greit ir atsileidžiu taipogi priklauso nuo situacijos :D Esu linksmas labai, prikolnas, tikrai suprantu visus bajrius.

O apie serverį dabar dar papasakosiu savo nuomonę: Tai va šiaip pradėjau žaist labai nesenai prieš porą dienų, bet jau susidariau šiokia tokia nuomonę apie serverį. Gamemodas yra labai patogus ir išsikirentis iš kitų SAMP serverių, bent jau aš su tokiu gamemodu serverių dar nematęs. Labai gera valdžia. Smagu bendrauti su kaikuriais serverio žaidėjais, bet aišku ne su visais, nes atsiranda visokių individų kuriems reikia pradėti kelti bangas ir panašiai. Labai greitai reguoja darbo darbdaviai kaip panaudoji komandą /kviesti tai yra manau labai didelis pliusas.

Jeigu kam nors reikia mano kontaktų prašau parašyti asmenine žinute.

Mano nuotrauka:(Aš tas po dešine) http://www.part.lt/perziura/1ea04953e9b7e99398863a7bb659e2f0783.jpg

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.