Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Siūlau išimti privilegija administratorių

Johnny Mangano

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Johnny_Mangano


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau išimti privilegiją ,,administratorius'' (pirktinis) nes nebūs tiek daug nusiskundimų dėl jų, ir nereiks laukt unban, dėl kažkokio donoro nusipirkusio admin. 


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nebebus tiek daug nusiskundimų, nereiks gaišti tiek prižiūrėtojams laiko.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Esu nei prieš nei už. Tiesiog miesteliuose yra labai baisei mandrūs gaisrininkai ir kiti bedarbiai, kurie varo ir spiceliai daužosi, o mes su administratoriumi galime pasigydyti dažniau, taip dėl free banų sutinku, kad prisiperka ir banina free paskui, nu bet koks skirtumas, užbanino free taigi atbanins, truputį galėsi atsipūsti nuo to sa:mp kol bane sėdi <šypsausi>. Manau, kad palikti tą administratoriu reikia, nes dabar išėmė ginklus irgi nepasitenkinimas buvo didelis žaidėjų ypač administratorių, aš būčiau kitaip padaręs tiesiog tvarkos prižiūrėtojai galėtu sugriežtinti bausmę su blogai naudojamais ginklais ir tiek, o kai bausmė būdavo vienas ispėjimas tai ir šaudė nekaltai. Pats dar parašysiu vieną pasiūlymą dėl ginklų, gal jums patiks, bet sakau administratorių nemanau, kad reikėtu išimti, o jeigu ir išimti tada padaryti kelių lygiu vipus ar dar kąnors, nes kai dabar vipai gali kad 5 min gydytis yra per ilgas laiko tarpas nuo žalos padarymo. O dabar kai žaidėjų pagausėjo tai tų tvarkos prižiūrėtojų vienų neužteks, nebent dar padarytų į nemoku adminų atranką tada būtų daugiau administratorių bent 10 ir tada būtų gera tvarką, bet tiems 10 irgi atsibostu greitai stebėti kiekvieną, kas daro kokį nusžiengimą ar panašiai, nes dabar kai yra kiekvienas nusipirkęs tai prižiūri dar šiokią tokią tvarką.

 

Tikiuosi supratote ką norėjau pasakyti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jo Pacan_Marozas na gal per žiauriai čia aš kad išimti bet, nu kam reikia jo jei paskui gauni free ban (ne apie save šneku) ir paskui stimulo lošt nėra, galvoji ech šūdserveris, nėra tvarkos, ir nuo to viskas prasideda  :( O dėl vipginklų tai gerai padarė, nes ir pats mėgdavau nuskriausti paprastą čiūveką be paslaugos, tad tikrai gerai kad išėmė, nereik verkt kad nebegalėsit dirbt nesamonių.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano nuomonė iš vis šalint tuos pirktinius admin ir daryt atrankas i admin kas kaž keik laiko ir tiek jei išrinkti arnakos būdu administratoriai bet tie administartoriai turėtų būti jau nuo 60-70 k kad būtų gerai su viskuom susipažinę ir daryti atrankas forume bei jei išrinkti amdinai neaktyvus ,ar tik naudojasi privilegijomis o ne padeda šalinti naujus ir daryti vėl atrankas geriau 9-10 protingų ir savo darbą išmanančių adminų nei 30-40 adminų pirktinių kurie gadina serevrio reputacija ir vietoi to kad padėtų žaidėjams jie būdami adminais keikiasi šaudos,transkosi bei ignorina pagalbos bandančius prisišaukti žmones.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kad ir kiek prieš jūs surinktumėt,tokio dalyko kaip ''administratoriaus statutas'' už kreditus tikrai niekada nepanaikins,kadangi tai išlaiko serverį,paskaičius tokias įdėjas juokas ima.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.