Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Prisistatau Dvl Gang

Dvl Gang

Rekomenduojamas pranešimas

Gerą dieną, darau prisitatymą, kurio čia dar neteko daryti ( jei neklystu ), kils klausimas kam tai darau ? 1. Prisidėti prie mados, kuri dažniausiai būna naujai kuriamuose projektuose. 2. Atsiranda varliuku, kurie labai turi daug noro ir prašo "parodyt mordą", tai va, temos pabaigoje ji pasirodys.

 

Vardas mano neįprastas - Žymantas ( ne Žygimantas ), draugai vadina Žygiu, Žymiu, man 18 metų, ūgis 1.96, krepšinio nežaidžiu, gyvenu futbolu Gargžduose. Daugelis sa:mp žaidėjų gyvenime daug siekia ir tai pasiekimai labai giriasi forumuose, aš ne toks, mokausi dėl savęs, tam, kad turėti išsilavinimą, o ką parodys gyvenimas po 12 klasės baigimo, po savaitės.. žiurėsim. Nors esu jaunas, bet po truputį jaučiu kaip degraduoju, rūkau, pradedu nebeįsivaizduoti nors vienos saivatgalio dienos be alkocholio, tačiau ne dėl savęs, o dėl kompanijos įtakos, po biški mažinu. Ką čia dar išspausti į tą 100 žodžių.. stengiuosi kuo daugiau laisvo laiko praleisti su draugais, nes baigiame mokyklą ir dingsim savais keliais, galbūt po keletos metų pamatę gatvėję vienas kito net nebeatpažinsim. Labai patinka muzika, ypač rusiška, šiek tiek lietuviškas repas. Esu negražus, nes kaip viena tokia mergaite mačiau prisistatinėjo, makiažo nestumdau.

 

morda, mokyklos tūlike, kaip pridera tikram gaujiniui, jog niekas nematytu jog kažką fotkini, o ne moliūgams kojas sukinėji.

 

http://imgur.com/M43RogR

P.S jei gaujinis, nereiškia, kad juodis turiu būt.

 

Su Mantviu

http://imgur.com/a/6U*cenzūra*B

 

 

HUI MUSARAM

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

nebevaziuosiu i gargzdus tau 18 *cenzūra* man bus

Dažnai ten būni matyt ir tau tikrai taip bus. :D

 

Sveikas, malonu susipažinti, bet kitą kartą kai važiuosi su CAR išmok važiuot...

Kai važiuosiu, išmoksiu važiuot, gerai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.