Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Prisistatau Falanji_Friux

Falanji

Rekomenduojamas pranešimas

0b00b320b29b6662c52fec4ecf58edef610.png

SENA VERSIJA

 PRISISTATYMAS FALANJI_FRIUX

 

    Labas, aš noriu prisistatyti Jums šiame nuostabiame projekte. Nenoriu būti išskirtinis nuo kitų čia neprisistačius. Tikiuosi, kad mes sėkmingai susitarsime ir dažnai susitiksime žaidime. Na dabar norėčiau prisistatyti.

    Aš esu vardu Neivydas, iš Marijampolės, man yra aštuoniolika metų (gimęs 1999.03.27). Turiu du slapyvardžius, vienas iš pagrindinių yra Xeroxas, kitas naudojamas "SA-MP" projektuose Falanji. Esu draugiškas, padedantis kitiems, aktyvus, siekiu savo užsibrėžtų tikslų, mandagus, retai vartoju necenzūrinius žodžius, sąžiningas, atsiduodu darbui, atviras, supratingas, patikimas, atsakingas. Man labai patinka tvarka ir grožis ( grafiniai darbai, dizainai ir pnš. ). Turiu augintinį šunį patinas, veislė Jorkšyro Terjeras, vardu Toris. Taip pat turi auksinę žuvelę. 

 

Dėl ko naudoju šiame projekte slapyvardį Falanji_Friux ?_____________________

 

   Mano slapyvardis Falanji buvo STEAM account'e, kai pirkau iš steam parduotuvės, jis buvo paskyros prisijungimo vardas Falanji. Man labai patiko šis slapyvardis ir jį naudoju atskiruose projektuose, bet dažniausia "SA-MP" . Na, o Friux tai nesugalvojau kokį naudoti savo pavardei, ir kaškaip man patiko paimti iš kito žaidėjo Friux.

 

 

    Daugiau nuotraukų rasi mano "facebook'e", adresą palikau savo kontaktuose pačioje apačioje.

 

d6daef25082d7ee433f032eb44ea28c6811.jpg

2016 m. gegužės 11d.

 

Pasiekimai realybėje_____________________

 

    Esu pasiekęs įvairių apdovanojimų: diplomų, padėkų, taurių, medalių. Pradėjau lankyti būrelius, pirmiausia lankiau baseiną, lankiau penkis mėnesius, man nepatiko. Lankiau karatę, turėjau tik baltą diržą, oranžinio diržo nepasiekiau, treneris buvo griežtas ir mane įkalbinėjo - negalėsiu dalyvauti renginyje, po renginio dienos ant manęs pyko treneris, dėl ko nedalyvavau tame renginyje ir turėjau bausmę - daryti 100 prisispaudimų, dėl tokios nesąmonės baigiau lankyti karate, ir tapau „Counter-Strike 1.6“ "nolaiferis".

  Buvus 4-oku, antram pusmetį dažnai piešiau atmintinai animacinius herojus per pamokas, atsiskleidė mano gebėjimas piešti atmintinai juos. Siūlė auklėtoja ir klasiokai lankyti dailę, bet tuo metu lankiau futbolą. Gailiuosi kad nelankiau dailės, nes galėjau daug ką pasiekti ir iki šiol tai patinka mokytis piešti: tinklalapių dizainus ir kitokius darbus. To viešai nerodau, nes esu įsitikinęs kad mano darbai nėra įspūdingi, nepritaikyti vienas su kitomis spalvomis.

    Susipažindamas su naujais draugais, kurie lankė futbolą, aš susidomėjau ir pradėjau lankyti. Sekėsi gerai, mano pozicija buvo gynėjas, tuo metu nevyko tiek daug turnyrų, gavau tik vos kelis diplomus. Teko pabūti vienoje treniruotėje vartininku. kur tiesiog rodžiau savo sugebėjimus, pasiūlė kolegos pereiti į vartininko poziciją. Futbolą lankiau 5 metus: 3 metus vartininko pozicijoje, gavau per turnyrą „Moters dienos paminėjimą“ taurelę už geriausią žaidėją ir 2 metus gynėjo pozicijoje. Susikaupė per tuos penkis metus įvairių diplomų, taip pat per Kalėdas simboliškai įteikė medalį už „Atvirumą“. Pabodo jau mane futbolas ir domėjausi kažkuo naujo. 

    Pabaigus futbolo karjerą už vienerių metų patyriau traumą, tai buvo 2014 metais Rugsėjo mėnesį, visiškai neseniai „Pirmąjį skambutį“, gal po kokių 3-4 dienų, buvo mada „StreetWorkout“, aišku pats bandžiau ant skersinio daryti. Kaip pasidariau traumą/veikla ir kokios pasekmės ? Kirvukas (padėjus galinius kojų pirštus, ir būti virš galvos, greitai svyruoti ir kristi ant kojų), man išbandymas nepavyko, kritau ant galvos, lūžo stuburo 2 slanksteliai, teko išgulėti puse metų Kauno ligoninėje ir Druskininkų sanatorijoje. Sanatorijoje po 4 mėnesių galėjau po truputį vaikščioti, reikėjo dar 4 mėnesius namuose gulėti lovoje, bet dažnai vaikščioti negalėjau. Didžiuojuosi tėvais, kad bent paliko "laptopą" ir internetą, kad turėčiau ką veikti. Po tinginiavimo, pagal gydytojų rekomendaciją lankiau klubą, lankiau ne ilgai, nes neturėjau skirti laiko namų darbams. Žadu grįžti ir tęsti lankyti klubą.

    Džiaugiuosi kad galėjau savo senojoje mokykloje siekti tikslų, padėti įvairiais darbais. Buvau mokinių taryboje, taip pat ir skambučio prižiūrėtojas - leisti įvairias muzikas, keisti skambučio muziką, laiką, ir rengti įvairius renginius. Taip pat dažnai dalyvaudavau mokyklos vardo renginiuose, gaudavau diplomus ir padėkas: už nepraleistas pamokas, bėgimo varžybos 1-3 vietos, kaimo ir miesto „Stiprūs, vikrūs ir drasūs“ prizinės vietos ir iš kvadrato varžybų. 

 

Pasiekimai virtualybėje

    Dabar norėčiau šiek tiek trumpiau jums papasakoti apie "virtualybės" pasiekimus nuo pradžių. Mano "virtualybės" pasiekimai prasidėjo nuo „Counter-Strike 1.6“ projektų, vis dažnai pirkdavau administracijos privilegijas, mėgdavau administruoti, prižiūrėti serverių veiklą, ir nežinojau kaip tapti vyriausiuoju prižiūrėtoju, gauti nemokamai privilegijas. Po vienerių metų, emigravau į vieną projektą, tuo metu buvau žioplas ir labai gerai bendravau su savininku, bendraudamas su juo pokalbiu įsigijau vyriausiąjį prižiūrėtoją 6 metams už 800 litų. Serveris tegyvavo tik 3 metus ir žlugo, man teko nusiminti ir ieškoti kažko naujo. Susikūrė „Minecraft“ ir pradėjau žaisti įvairiuose serveriuose. Netrukus susikūrė naujas serveris, aš jį pradėjau žaisti, domėjausi tuo serveriu ir užmezgiau ryšius su savininku, ir supratau, kad jis nupirko ta serverį kur praradau savo privilegijas. Jam plačiai papasakojau apie seną serverį ir padėjau jam padėti tvarkyti serverį nuo pažeidėjų. Paskui jis sukūrė „SA-MP“ serverį, aš tuo metu gydžiausi Kaune dėl traumos. Visuomet buvau forume ir tapau globaliu moderatoriumi ir armijos firmos direktoriumi, „SA-MP“ serveris deja nestartavo dėl priežasčių su "scripteriu". Turėjau gerą ryšį su tuo metu buvusiu direktorių prižiūrėtoju, ir vis dažnai žaidėme "Counter-Strike". Na man pasiūlė tapti prižiūrėtoju, aš sutikau ir patekau į gerą kompaniją. Ilgai tegyvavo projektas, bet paskui savininkas pardavė savo projektą.

    Šiuo metu labai domiuosi elektroniniu sportu ("eSport"), buvau įkūręs savo komandą, kuri buvo nesėkminga ir ja uždariau. Gaudamas įvairių pasiūlymų įkūriau savo iki šiol tegyvuojančią  elektroninio sporto organizaciją "Unpredictables". Vyko Kaune „InfoShow Lan Party 2016“, kur laimėjome "League of Legends EUNE" 1 vietą ir "Dota2" 1 vietą. Kas norite apie ją sužinoti tiesiog man rašykite į "AŽ", nenoriu gauti forumo įspėjimus.

 

  • Esu elektroninio sporto komandos organizacijos įkūrėjas  
  • Buvęs forumo moderatorius ir direktorius (SA-MP) 
  • Buvęs forumo moderatorius / serverių prižiūrėtojas (CS 1.6)
  • Buvęs informacinių technologijų naujienų tinklalapio ir forumo redaktorius

 

Pasiekimai šiame projekte

 

 

[2017-05-12]    Prarasdamas Medicinos centro direktoriaus pareigas kiek nusivylęs dėl savo aktyvumo negalėdamas parodyti savo ilgametės kurtos sistemos. Viena priežastis dėl ko teko palikti pareigas šios pastraipos pabaigoje. Grįždamas į serverį esu taip nustebęs, kad per puse metų kiek aš dar joje nežaidžiau staigiai pasikeitė, visai kitokie pastatų interjerai, didžiausi atnaujinimai tinklalapio išvaizda ir serverio. Prieš palikdamas žaidimą už dėkingumą serverio žaidėjams padovanojau savo turtą ir dabar grįžtu kaip būdamas serverio naujokas. Dėkoju Policijos Departamento direktoriui Cleme_Tean už supratingumą, kad priėmė į policijos gretas dirbti serverio tvarkos kontrolėje. Best_Puffy seno draugo bendravimu dėkoju už tai jog man pranešė, jog tuo metu vyks atranka į policijos kolektyvą. Taigi, dėl ko praradau direktoriaus pareigas. Vienas iš pagrindinių priežasčių kaip ir visiems trūksta aktyvumo taip ir man pritrūko aktyvumo, nes man ištiko bėdos jog privalėjau rinktis sau pavaduotoją. Pavaduotojas buvo išrinktas Klaidas_Soprano, tačiau jam tuo pačiu metu ištiko bėda su kompiuterio gedimais, jog galutinis direktorių prižiūrėtojo Marko_Escobar sprendimas mums palikti ligoninės ložę. Po kelių sekančių dienų man problema išsisprendė, tačiau sugrįžti į pareigas nepavyko. Po mėnesio mano kompiuterio vaizdo plokštė sugedo, tad iki Kalėdų buvau be kompiuterio. Per Kalėdas įsigijau nešiojamąjį kompiuterį "MSI GL62 6QF".

[2016-08-29]    Buvo vakaras man sunkus, visa naktį nemiegojau ir vis sapnavau apie medikus, tačiau nesitikėjau kad yra paskelbta Medikų direktoriaus analizė. Atsikėlęs pažiūrėjau forumą, dar nežinojau kad yra analizė į direktorius. Pirmiausia pastebėjau tris asmenines žinutes, kuriose buvo sveikinimai, aš galvojau kad tai pokštas, bet pasirodo kad iš tiesų patekau į direktoriaus gretas. Pakėlė nuotaiką, dvi dienos buvo man nesėkmingos.

[2016-08-27]    Esu patenkintas savimi vienu savo pasiekimu - būdamas naujoku sugebėjau išbūti vienoje firmoje nekeisdamas darbo vietos, taksi firmoje dirbu ilgą laiką nei reikia ir gali manimi pasitikėti šios firmos valdžia ir galiu gerinti ne tik savo reputaciją, bet ir taksi. Gailiuosi kad Marko_Escobar per klaidą buvo išmetęs visus mūsų firmos darbuotojus ir praradus sukauptus priimtų iškvietimų, nuvežtų lagaminų ir ridos pasiekimus. Tikiuosi sulauksiu kokio pasiūlymo iš savo firmos ar viršesnių, jei šis mano pasiekimas nebus į balą...

 

Apie šį serverį

    Aš emigravau iš serverio iš ten kur ir Egidijus_Keza, Hugo_Armani, Cleme_Tean, Modestas_Funky ir kiti... Šį serverį pastebėjau gal Kovo mėnesį, bet žaisti vis dar nenorėjau. Žiūrėdavau "youtube", ir taip "netyčiukas" pamačiau Cleme_Tean kanalą apie ta serverį kur žaidžiau, aišku susidomėjau, bet paskui pamačiau kad filmuoja "GreenSide". Man čia patiko tinklalapis, jo išvaizda, serverio naujadarai, man tokių serverio atnaujinimų netekę matyti, ir žinoma prisidėjau prie šio projekto.

 

    Ačiū kad skaitėte, man buvo malonu Jums prisistatyti, tikiuosi kad Jūs perskaitėte ir Jums patiko. Galbūt ir atnaujinsiu savo pristatymą. Sėkmės linkiu Jums J.

 

Kontaktai

Facebook - https://www.facebook.com/xeroxas.lietuvis

Steam - http://steamcommunity.com/id/falanji

Skype - ixeroxfalanji

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, neskaitysiu visko ką čia parašei, nes belenkai daug :D Sekmės projekte.

Labas, galvojau ką rašyti, bet kai įsivažiavau, tai net sustoti nesugebėjau :D. Parašiau lygtais pusiau blog'ą ir pristatymą :D. Ačiū, Tau taip pat. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Viską perskaičiau :) jaunesnis 10 dienų už mane :D linkiu serveryje sėkmės :)

Ačiū, Tau taip pate sėkmės, malonu kad perskaitei. :)

 

Nu pacanas kiek žodžiu bus čia, nes su matieka nedraugauju.

Nukopijuok ir įkelk į Microsoft Word, tau jis parodys kiek žodžių.  :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas malonu su tavimi susipažinti, sėkmės tau žaidime bei realybėje

Labas, malonu man taip pat susipažinti, ačiū Tau taip pat sėkmės kur pravers.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas malonu susipažint sekmės projekte tau. Kokia dieną ir į salę nueik :D.

Labas, ačiū, Tau taip pat sėkmės projekte. Per ta vasarą nėra laiko.  :D

 

Sveikas, malonu susipažinti, perskaičiau visą tavo istoriją, sėkmės serveryje. :)

Labas, ačiū kad perskaitei, Tau taip pat sėkmės serveryje ir realybėje :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

 

Sveikas, malonu. Sekmes tau zaidime ir asmeniniame gyvenime. Jeigu prireiks pagalbos, kreipkis - padesiu su malonumu.

 

Labas, ačiū, Tau taip Sėkmės kur jos svarbiausiai prireiks. Jei prireiks pagalbos žinosiu į ką kreiptis.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sekmes.....

Ačiū, Tau taip pat sėkmės.....

 

Zdaroova Friux (kriuksais) :D Sėkmės tau.

Labukas Destinai Bieber'i, ačiū, Tau taip pat Sėkmės. :D

 

Narys gauna vieną įspėjimą už;
Draudžiama rašyti

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.