Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

DPD Kurjeriai: istorija kartojasi

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

OMG OMG OMG NAUJA ANALIZĖ

jonah-hill-omg.gif

 

Kiek kartų žadėjau daugiau nerašyti analizių... Nesilaikau savo žodžio, vėl rašau, tačiau tik laikas ir mano kantrybės stoka parodys ar išvis dar kada nors parašysiu dar vieną analizę po šios, kadangi mano pagalbininkui Andriui netrukus baigiasi egzaminų serija ir šis galės atsikąsti didesnės šio 'biznio' dalies. Tradiciškai neanalizuosiu aptarinėdamas kiekvieną jūsų parašyta sakinį, stengsiuos orientuotis tik pagrindinius trūkumus ar privalumus, nes kad ir kiek čia dėl kiekvieno stengiausi rašyti detalias analizes - retas kuris sugebėjo jas įvertinti ir pasinaudoti teisingai jog tobulėtų.

 

Pirmojo pildančiojo į pareigas Pablo_Bandit problema - nekokybiška anketa. Nors yra pastraipos (kas daugeliui aplamai kosmosą tai reiškia), tačiau nėra jokio sutvarkymo, kaip dar prie DPD direktoriaus pareigų idealiai tinkantis tavo parašas "mechanikų siela". Rašei daugiau kaip anketą, bet ne motyvacinį laišką. Toks moksleivio rašinys su pažadais, bet ne konkrečiais tikslais. O tokios mintys kaip "daugiau akcijų baldams" - ką daugiau ir bepridursi. Protingiau kitą kartą nieko nerašyti nei rašyti apie zvonkės šlapimą. Dėkoju, tobulėk. Nereikalauju būti poetu, bet tiesiog pasidomėkit ką reiškia motyvacinis laiškas.

 

Jablynkšt jidreni feni iš giedro dangaus Dwayne_Bond. Po šios kandidatūros galiu drąsiai tvirtinti - jog esi vienetas iš nedaugelio žmonių projekte kurie iš manes išmoko labai daug. Kokį tave prisimenu anksčiau, o kaip dabar vaizdų duodi - matau norą, užsidegimą. Mano pirmos mintys buvo "laiškas geras, tačiau laikas duoti pareigas kitiems, tau reikia kilt aukštyn, nors po pastarojo direktoriavimo - į komandos gretas per anksti, o į kitas firmas - ar apsimoka...". Tačiau atsakei net ir į tokius klausimus. Sveikinu, tai yra tavo asmeninis pasiekimas - įrodyti ir įtikinti, dėkoju už kaifą kurį man čia užmetei!

 

Šių rinkimų mano spot'lighte yra - Edvis_Dakas. Po savo atostogų pareigose kuomet gryžau - toliau užsiimiau jaunųjų talentų medžioklę, o tokių centre - esi tu. Direktorių giriamas kaip ištikimas firmos darbuotojas bei pagalbininkas. Tokiu savo darbu - privalai būti pastebėtas, o pastangos - ne veltui. Šį kartą direktoriumi netapsi, nes noriu motyvuoti tave jog turėtum alkį pareigoms ir toliau, jog dar parodytum ką sugebi, galbūt - jau pavaduotojo rolėje. Tačiau po tokių gerų mano žodžių - nesudek, netapk užtikrintas savo sėkme projekte. Ir dėl CV - cv ok, tačiau čia žaidime nereikia tokio oficialaus, su adresais ir panašiai, bet daugiau motyvacinės srities, nes viskas buvo sausoka, pritrūko dvasios anketoje. Sėkmės tobulėjant!

 

Sekantis užpildęs asmuo, gaila, direktoriumi netampa - Karolis_Neon. Tiesiog pastarųjų direktorių dėka į šią firmą sulaukiame vis daugiau anketų, todėl, Karoli, tavo laiškai kaip iš projekto senbuvio truputį atsilieka. Tačiau man džiugu jog neprarandi vilties vis dar pildant, matau dabar tave labiau subrendusį nei, kad būdavai nrg-club laikais. Rašytojas, filosofas nesi ir, tikriausiai - nebūsi, tačiau jei nenuleisi rankų - ateis ir tavo šansas. Tiesiog nepamiršk - jog dabar DU NULIS VIENAS ŠEŠTI metai, kuomet rašyti jog "gerinsiu dpd darbuotojų vairavimo įgūdžius" - tiesiog nekompetetinga.

 

Dar vienas kadras Darius_Freaknezz. Ką parašei tą parašei, esu dėkingas, tačiau būtų protinga ir pačiam perskaityti tai ką parašai, ar nepasirodo kvailai. Siek pareigų ne per anketas - o tampant geriausiu darbuotoju, geriausiu pavaduotojumi.

 

Paskutinysis, bet ne prasčiausias - Domka_Lexco. Turinys man patiko, tačiau motyvacinio laiško taip ir neradau. Viskas tapo vientisa anketa. Turi neblogų minčių, tačiau daug laiko gaišti ir vaikiškiems dalykams. Pvz.: darbuotojų nepamotyvuosi vien lengvai pasiekiamais rangais, priešingai - prarasi susidomėjimą. O firmoje esančių visokių vartų prižiūrėtojų - aš nepripažįstu, nes taip firmos tiesiog darosi sau gėdą. Taipogi, anketoje minėjai jog pareigoms laisvo laiko per dieną turi 2-3 valandas, savaitgaliais - ilgiau. Ieškojau apie tave informacijos forume, nieko pavojingo neradau, tačiau tavo blog'as išdavė tave, dėl ko sukėlei daug nepasitikėjimo ir klausimų, ypač kai pats sau prieštarauji.. Vasarą pareigoms laiko neskiri, bet į direktoriaus pareigas pildai. Jeigu ateityje dalyvausi direktoriaus atrankose - norėčiau jog būtum nuoširdus, o ne eilinis pažadukas.

 

Taigi, kaip pastebėjote, pagrindiniais šių rinkimų kandidatais laikau Edvis_Dakas ir Dwayne_Bond. Savimi stipriai pasitikinčiam Edviui nenoriu suteikti per lengvai prieinamų pareigų, toks potencialus geras darbuotojas neturėtų greitai perdegti, todėl linkiu išlaikyti kibirkštį ir toliau demonstruoti savo gerą formą, galbūt ir menkesnėse pareigose. O pagrindiniu laureatu tampa antrą kartą šios firmos direktoriumi tampantis Dwayne_Bond. Taip, tipiškai sakyčiau "antrą kartą tau toje pačioje firmoje atsibos, greit prašysi perleisti kurią nors kitą", tačiau tavo motyvacinis laiškas paliko mane be klausimų, todėl dabar suteiksiu erdvę įrodyti man kaip stipriai sugebi įgyventinti tai ką pažadi, ar turi tvirtą vadovo ranką ir žodį, ar vadovavimas tobulina tave kaip asmenį. Taip pat tikiuosi nedirbsi su senomis savo ar Teddy temomis, o rodysi pavyzdį štai kaip reikia, štai ko nepadariau anksčiau, cheers!

 

2GH9g4p.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu, linkiu ir tikiuosi, kad išlaikysi ilgiau negu aną kartą ir pagerinsi mano rekordą, tada man vėl teks imtis šio direktoriaus ir gerinti tavo rekordą. :D Žodžiu, mindfuck, nenuvilk, susikurk unikalias sistemas darbe, kurios pritrauks ne tik naujokus bet ir senbuvius, ko nebūdavo seniau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu gal ši karta mane pastebėsi, kaip puiku  darbuotoją visa laika norėjau dirbti pas tave ir laukiau kada vėl gausi savo pareigas

stebėjau ir laukdavau , kaip pildei į Fūristų ir Nortenas drk/lyderio postą pagaliau grįžai. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu Dwayne su direktoriaus pareigomis ! Pamačiau tavo užsispyrimą dar kai man siulei pirkti NRG (nors ir nenupirkau xd), o dabar turi proga parodyti direktoriaus pareigose ;) 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinimai Dwayne, na ką teks man atrodo grįžt į senus gerus dpd kurjierius. Pas viena iš maloniausių direktorių, kuris moką bendrauti žmoniškai ne kaip tie tik gavę pareigas pasikeičia kardinaliai ir išsikelia save virš visko. Vienas iš nedaugelio tokių tipu direktorių. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

O sveikinu Dwayne, tikrai nustebau, kad antrą kartą tu ir vėl būsi DPD direktoriu. Tad didžiausi sveikinimai, išnaudok šią galimybę kiek tik gali, nes ji ne visada pasitaiko. O ką čia gali žinot gal ir trečią kartą būsi :D -RESPECT-

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na daug vilčių ir nedėjau, šiaip užpildžiau realiai nežinau kam, kadangi atrodo ir pats suprantu jog vasara ir to laiko per daug neturiu, tačiau vis prikišdavau sau mintį jog galbūt pavyks, atrasiu laiko ir panašiai, na, bet nepavyko šį kartą – pavyks kitą, sveikinu Bondą, kantrybės ir ištvermės tau kurjeriuose, laikyk kardaną kaip sakoma :)

 

P. S. Direktorių kažkada tikrai gausiu, ateis ruduo, žiema, atsiras daugiau laiko ir noro, na, o dabar kaip yra ;)

Redaguota Marko_Escobar
Pasirodo, buvau teisus dėl taves. Man ramiau dėl to jog pripažįsti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.