Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[ 0.1.6.4 ] mokėjmas už darbines mašinas be

Julius-500

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Julius_Gumuliauskas

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  Mona pasiulims ira kad jei koks transportas Darbo sudaužomas ir kad už ji reikėtu mokėt pinigus pvz: 200 arba 180 eu ir prie mechaniku atsirastu iconas kur reiks sumokėt kad vėl ją galietu vėl vairuot ir jos buklė paliktu kažkur 400 (jei susprogdintas) Mechanas pa fixintu už pinigus ir visks .O jeigu koks žaidės sudauža transporta sakykim Gaistrine ir jei jis pasiema kita mašina tai juo darbas nebetor vienas mašinas ir kai visas sudaužytas tai jie nebeturės su kuom dirbt tai manau kad darbantis žmones darbus  jie nebesitrankys,Laikysis taisykliu eisma ir dirbS.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: žmones dirbs,laikysis kelio eismo taiskyliu ir nebetrankysis nes žinos kad mokėti pinigus reikės už transporta.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš visiškai todėl kad serveryje taip su pinigais kitiems ne kažkas pvz naujokai ten į minusą įlystu ir šiaip kažkokia pieva viskas gerai dabartinėje sistemoje nereikia nieko keist tik daužtumą nuosavo transporto reiktų išimt.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

baik svaikt kiek gali siulit nesamoniu? nereikalingos tokios pievos. vsio raminkis su nesamonem tokiom, o dar pasakyk kodel jis reikalingas?

O koks tava reikals ??????????????

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prispangai kažką čia Juliau, tai ką reiks daryt jei kažkas susprogdins tr priemone darbine ir nesumokes ? :D nebgausiu ? tai su kuom man dirbt reikės.. :huh:  :mellow:  :o

Tam yra policija :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.