Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[PAMOKA]: Kaip patekti į darbą su pakvietimu?

Domka_Lexco

Rekomenduojamas pranešimas

Taigi kaip matau dauguma naujokų ir ne tik susiduria su problema: nepatenka į darbus su pakvietimais, taigi skaitykite toliau ir 80% procentų jog pateksite į darbą su pakvietimu. Gal ne iš pirmo karto, bet tikrai pateksite.

 

 

  • Ką jums reikia padaryti pirmiausia, tai pasirinkti darbą kuriame norėtumėte dirbti ir laisvai išdirbtumėte 7 ar daugiau dienų. Tai turėtų būti darbas kuris jus tikrai žavi. Nepasirinkite darbo per vieną ar dvi dienas, tai apgalvokite tikrai ilgiau, kadangi tai tikrai svarbus žingsnis.

 

  • Kai jau pasirinkote darbą į kurį norėtumėte pretenduoti, jums tereikia sulaukti atrankos. SVARBU! Nerašinėkite direktoriui/pavaduotojui sms su tokiomis žinutėmis: "Kada atranka?" ir panašiai. Tai uždės jums ne mažą minusą ir sudarys blogą įvaizdį. Tiesiog ramiai sulaukite atrankos ir pradėkite rašyti anketą, o apie tai kitame punkte.

 

  • Anketos rašymas. Anketos išvaizda – labai svarbus aspektas į kurį svarbu atsižvelgti, jei yra nurodytas šriftas ir spalva, tada viskas gerai, darykite kaip liepta, tačiau jei nenurodyta, nepersistenkite ties tuo, pasirinkite spalvą kurią būtų malonu skaityti. Geriausios anketų spalvos: Plytų Žalia Pastorinta juoda. Su dydžiu nežaiskite taip pat, geriausia dydis yra keturioliktas arba dvyliktas. Dėl šriftų – mano galva geriausi šriftai yra Arial, Trebuchet MS arba Times New Roman. Anketoje rašykite tiesą, nemeluokite, nes viskas gali greitai išaiškėti ir susidarysite neigiamą reputaciją. Jei reikia, nuotraukas kelkite į imgur.com (patogiausia žiūrėti ir įkelti). Anketoje rašykite užtikrintai, turite įrodyti jog tikrai norite dirbti ir turite būtų rimtai nusiteikę todėl šypsenėlių naudoti nepatartina. Jei ką prisiminsiu dar – pridursiu, na, o dabar keliaukime prie kito etapo.

 

  • Analizės laukimas. Taip pat labai svarbus etapas nurodantis jūsų kantrybę ir nuoseklumą. Serveryje darykite tai ką rašėte anketoje, pvz: rašėte jog keliate ridą, tai ir kelkite ridą, rašėte jog padedate naujokams, tai ir padėkite. Taip pat nerašinėkite direktoriams/pavaduotojams "kada analizė", "ar patekau" ir t. t. Taip pat nepatariu padlaižiauti, kitaip "nardyti", nes ar prinersite tikrai nemanau, o NDS gausite geriausiu atveju.

Taigi kaip ir viskas, jei nepatekote nenusivilkite, bandykite dar ir dar – taip direktorius ar pavaduotojas pamatys jūsų norą ir užsidegimą pasiekti tai ko norite. Jei turite klausimų ar norite pakalbėti asmeniškai su manimi apie tai – visada prašom, galite susirasti mane TeamSpeak programoje ir "papoukinti".

 

Jei dar ką sugalvosiu, kaip ir minėjau prirašysiu.

Sėkmės siekiant užsibrėžtų darbo vietų!

Peace.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pagrinde dauguma direktorių žiuri į darbų patirti ir jei jos neturi sunkiai pateksi į darbą, bet manau tai yra keistas požiūris, nes naujokai kaip tik dirba žymiai geriau negu senbuviai, jie turi daugiau motyvacijos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Skaityti tikrai buvo malonu, bet aš viską darau kaip ir tu sakai, bet kaip neina taip neina patekti :( + aš ne naujokas. Igor sutinku su tavimi, gal dėl to aš ir nepatenku į darbus dėlto jog neturiu darbo patirties tik gaujoje esu buves ? jei taip tai visiškai direktorių nesuprantu.. jei bus tik senbuviai tai ką naujokams dirbti arba kitiems žaidėjams.. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ne visas patekimas priklauso nuo anketos reikalavimų įvykdymų. Svarbiausia ką anketoje tu rašai ir esmė pagrindinė kaip parašai, gali patekti ir su 2 sakiniais, o kitas gali patekti ir su 5.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na jeigu neiseina i visus patekti, tada tikrai kazkas ne taip. Nes yra ir normaliu direktoriu. O taip pat ieskant rimtu darbuotoju firmai, yra kvaila reikalauti anketoje dideles apimties atsakymu. Nes rimtas zaidejas per daug neissiples atsakydamas, nes issipletimas yra lygus prigrybavimui daznai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pirma reikia proto tūrėti , o ne vadinti kitus visokiais žodžiais , keiksmažodžiais , daužytis specialiai su transporto priemonemis  viską sudaro įvaizdis koks tu būsi jai rašysi kaip višta taip ir gausis 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.