Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Deiwis_Enter

Deiwis_Enter

Rekomenduojamas pranešimas

 Anketos šablonas:


 


Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Deiwis_Enter


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Prisiregistravau prie serverio 2015/02/15, bet pradėjau žaisti tik šiandien, nes prieš 3 dienas sugražino mano ACC.


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Apie 5 metus.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Rekomendavo draugas.


Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Dėl serverio apsileidimo: masiškai siautėja Čyteriai, ir sugeba čytinti taip, kad serverio sistemos jų neaptinka, tai trukdo žaidėjams kiekvieną dieną, ir tie čyteriai bųna užblokuojamo mo 25-30 gal ir net daugiau per dieną, beveik nedaromi atnaujinimai, daug bugų ir visokio kitokio Š, kuris jau man stovi gerklėje, ir kas ten per serverio paslaugos, viena tokia nesutvarkoma jau ilgai, ir serveris per ją praranda daug pelno: kai siunčia žinutę •••.30 V_P, šio SMS kaina yra apie 9€ ir už ją gaunama 2.4k taškų iš visų tinklų, bet anglijos vartotojams ji yra susibuginusi, ir vietoj 9€ nuskaičiuoja tik 10CT, tai taip adminai net nebijo dėti FREE BAN, ir nebijo, kad praras admin, nes prisisiunčia taškų po mažiausiai 25k, ir daro nesamones.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Taip - nesunkiai, aiškiai, suprantamai.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Dar jokius, bet kiek mačiau, kaip žaidžia mano draugas ir brolis, tai matosi, kad čia kiekvienas darbas tiek su pakvietimu, tiek BE turi prasmę, nes yra veiklos.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Visiškai nesunku.


Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Nelabai, bet jei nerandu ko nors konkretaus, tenka panaudoti.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Ne, nes moku apsiginti pats.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​: Gal ir taip, bet prie ligoninės įėjimo/išėjimo pasigedau nuomojamo transporto, nes kai iš jos išėjau, neradau nei dviračių, nei mašinų, tai teko bėgti pėščiomis.


Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Kai reikia tai taip, ir adminai visada sutinka padėti, reaguoja žaibiškai.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Taip, kviečiau medikus ir taxistus, ir jie sutiko man padėti greitai.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: V Pisiškai taip.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?Prisiregistravus naujam vartotojui būtų suteikta VIP privilegija 3 dienoms, kad būtų jiems lengviau prasimušti serveryje.


Taip pat man labai įstrigo vienas toks reikalas su naftos platforma:

Kai dirbi naftos platformoje, tau duodamas 1 val. darbo laikas per 1 dieną, ir galima nunešti MAX 40 bačkų, kad gautum 8k, o ką daryti tada, kai nuneši 40 bačkų ir lieka laiko? Kiti nuobodžiauja, ir lauka AFK, nes jei surinksi daugiau nei 40 bačkų, vistiek tegausi 8k dienos normą, o jei išeisi iš jos nepasibaigus laikui, paliksi visiškai be cento, negausi nieko už sugaištą laiką nešiojant bačkas. Mano idėja tokia: Per dieną galima dirbti tik 1 val., už 1 nuneštą bačką būtų galima gauti po 75 €, už 1 užgesintą gaisrą po 100 € o bačkų ir gaisrų skaičius nebūtų ribojamas, tada bent žmonėms visą tą valandą laiko būtų ką veikti, o ne be reikalo laukti AFK, kol laikas baigsis, o dėkim jei nuneščiau apie kokias 30-50 dėžių, man liktu laikas ir man nusibodus norėtųsi išeiti iš platformos, tai man iš jos išėjus prisidėtų pinigai už nuneštas bačkas ir užgesintus gaisrus, o kai aš nešiau bačkas, tai per tą 1 val įmanoma nunešti maždaug apie 60, 70 o kartais net ir 80, tai manau, kad ši idėja turėtų būti įgyvendinta 100%.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.