Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.6.5] Idėja su Naftos platforma!

Deiwis_Enter

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deiwis_Enter


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padarykite taip, kad naftos platformoje būbų galima dirbti 1 val. laiko per parą, ir nuneštų bačkų bei užgesintų gaisrų skaičius nebūtų ribojami.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Išsamiai =•= Kai dirbi naftos platformoje, tau duodamas 1 val. darbo laikas per 1 dieną, ir galima nunešti MAX 40 bačkų, kad gautum 8k, o ką daryti tada, kai nuneši 40 bačkų ir lieka laiko? Kiti nuobodžiauja, ir lauka AFK, nes jei surinksi daugiau nei 40 bačkų, vistiek tegausi 8k dienos normą, o jei išeisi iš jos nepasibaigus laikui, paliksi visiškai be cento, negausi nieko už sugaištą laiką nešiojant bačkas. Mano idėja tokia: Per dieną galima dirbti tik 1 val., už 1 nuneštą bačką būtų galima gauti po 75 €, už 1 užgesintą gaisrą po 100 € o bačkų ir gaisrų skaičius nebūtų ribojamas, tada bent žmonėms visą tą valandą laiko būtų ką veikti, o ne be reikalo laukti AFK, kol laikas baigsis, o dėkim jei nuneščiau apie kokias 30-50 dėžių, man liktu laikas ir man nusibodus norėtųsi išeiti iš platformos, tai man iš jos išėjus prisidėtų pinigai už nuneštas bačkas ir užgesintus gaisrus, o kai aš nešiau bačkas, tai per tą 1 val įmanoma nunešti maždaug apie 60, 70 o kartais net ir 80, tai manau, kad ši idėja turėtų būti įgyvendinta 100%.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sutinku, mes su draugais eidavome anksčiau į naftos platformą ir vienam labai dažnai būdavo gaisrai, maniau jog jam už užgesintą gaisrą buvo mokama papildomai, bet išėję iš platformos visi gavome po lygiai, maksimalią sumą. Taip, būtų gerai jog už kiekvieną statinę ir užgesintą gaisrą gautūme kažkiek užmokesčio, bet žinoma gale vistiek turėtų išlikti tas 8.5k užmokestis.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.