Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

BOBCAT mafija.

Aidas_Krosas

Rekomenduojamas pranešimas

BOBCAT klubas/mafija

 

Į šį klubą patekdavo nedaugelis, nes tie, kurie bandydavo, bet jiems nepavykdavo įstoti, būdavo nužudomi lėtai ir skausmingai. Tačiau laikai pasikeitė, mūsų gretos sumažėjo. Mes ieškome šaltakraujų žudikų, kurie nebijotų pakelti rankos prieš neplautą kojinę.

 

Mafijos klestėjimo laikai

 

Buvo laikai kai BOBCAT klubui negaliojo jokie įstatymai. Mūsų buvo dvidešimt. Vagys, žudikai, prievartautojai, baisiausi visuomenės priešai susivienijo, kad keltų siaubą ir valdytų. Visos gatvės priklausė mums, teisėsauga klausė ir vykdė mūsų įsakymus. Moterys klykdavo iš siaubo vos tik išgirdusios žodį "BOBCAT".

 

Kraupios istorijos

 

 

Kraujuota išangė

Sukilę miestelio vyrai pradėjo puldinėti BOBCAT grupuotę, žinoma mums tai nepatiko. Laikui bėgant juos visus išgaudėme ir paėmėme nelaisvėn. Nelaisvėje vyko baisūs kankinimai: išrengdavome juos nuogai ir pjaustydavome jų išanges skutimosi peiliukais, jie prašydavo malonės, liejosi kruvinos ašaros, bet mes tiesiog žiūrėdavome į juos šaltu žvilgsniu ir tęsdavome kankinimus.

 

 

Kojos prie nugaros

Mieste vyko bėgimo lenktynės, kaip ir visada turėjo laimėti BOBCAT klubo narys, tačiau kažkoks "didvyris" aplenkė mus ir laimėjo. Kitą dieną jį susiradome, pradėjome jį trankyti iki sąmonės netekimo ir nugabenome jį pas mūsų daktarą(buvusį mėsininką). Daktaras nukirto jam kojas ir "kryželiu" prisiuvo jas jam prie nugaros. Daugiau jis niekada nieko nelaimėjo.

Bmenas pradžia

Giliais 60-taisiais niekuo neišsiskiriantis venerologas, vardu Guzas, eilinę dieną dirbo savo darbą. Darbo pabaigoje jis pajuto nežmonišką skausmą delno srityje. Skausmas tęsėsi ištisas dienas, galop jam tai pabodo. Guzas nuėjo pas vietinį daktarą Kroksą išsitirti. Tyrimo rezultatai buvo liūdni. Guzui buvo diagnozuotas rankos tarpupirščių vėžys. Daktaras nenoromis pasakė, kad jam liko nedaug. Vilties netekęs Guzas pradėjo tampyti savo nestovintį peliuką. *cenzūra*aliui būnant gėjų bare vyras juodais drabužiais jam pasiūlė išeitį - prisijungti prie pavojingo vyriausybės projekto "double d".

Guzas sutiko, jį išsivežė į slaptą bazę pavadinimu "neA51". Guzą paguldė į specialią kapsulę, kurioje jo kūną pripildė neseniai atrasto gyvio Lūpiaus DNR, procesas atrodė kraupiai. Jo kaulus pakeitė aliuminis, veidas ištino, kojos susitraukė, o rankos tapo čiuptuvais. Projekto finansuotojai pasibaisėjo, liepė jį sušaudyti, tačiau jo trumpos kojos buvo per greitos ir Guzas įlipęs į šalia stovėjusį BOBCAT paspruko. Žmonės kalba, kad naktimis kartais mato keistą padarą BOBCAT'e...

Batukai

Bobcat klubo nariai turėdavo geriausius batus mieste, o kiti miesto gyventojai vaikščiojo basi arba dėvėjo sudriskusius batus, tokia buvo susistovėjusi tvarka. Kol vieną dieną niekam nežinomas batsiuvys slapta pradėjo siūti kokybiškus batus ir dalinti juos vargšams. Batai buvo išties geri, "skuduriniai" pradėjo jais puikuotis ir šaipytis iš mūsų. Mes radome išeitį: atimdavome jų batus ir nudirdavome kojų odą iki kelių. Nepraėjo nė savaitė ir radome batsiuvį. Liepėme jam pagaminti geriausius batus, kokius tik gali, davėme jam dvi dienas. Laikui praėjus batininis ateina pas mus, o jo rankose neapsakomo grožio batai. Nusivedėme jį į mišką ir mandagiai paprašėme jo išsikasti sau kapą su tais batais, o raišteliais pasismaugti. Jis tą ir padarė...

Gyvenimas zonoje

Vos tik papuolus į zoną verchatūra sprendžia tavo likimą. Nauji kaliniai skirstomi į dūchus, normalius, šliapas ir į gaidžius. Kaliniai dūchais tampa jeigu sutinka padėti kitiems, dūchai yra vergai. Tapus dūchu tu priklausai savo chazeinui ir privalai vykdyti kiekvieną jo troškimą. Chazeinas dažniausiai būna baigęs 4 klases, jis prašys išplauti kojines, parašyti laišką už jį, atnešti, padaryti jam valgyti, gaudyti muses, nu, viską, kas jam šauna į galvą. Jeigu tu atėjęs į zoną pastovėsi už save tai gal būsi normalus. Blogiausia yra būti gaidžiu. Gaidžiai yra niekas, juos visi muša, jie neturi jokių teisių, išskyrus atidarinėti tūliko duris 24/7, gaidžius galima mušti tik pagaliais arba kojomis, kad nesipurvintum rankų. Gaidžiu tapti yra labai lengva ; pametei daiktą ir jį pakėlei - *cenzūra*. Nesvarbu koks tas daiktas, cibarų pakelis, bandelė, šakutė. Jie gyvena atskiroje teritorijoje. Na ir linksmiausia grupė kalinių - šliapos. Šliapos yra tie, kurie duoda įmerkti savo noru, jie yra laikomi aptvaruose, jie negali dirbti, nes dirbo metu dirba tūlikuose burna. Jie turi savo kainas. Oralinis - 2 cibaros, analinis - 5 cibaros. Trumpa pamokėlė apie zoną. 

BOBCAT gaujos nariai zonoje yra verchatūra.

                   Pirmasis BOBCAT

Viskas prasidėjo 1925 metų siaubingai vėsią žiemą.  Mano geras draugas Adolfas Hitleris linksmai leido laiką viešnamyje: gėrė samagoną, lytiškai išnaudojo mažus berniukis, daužė moteris. Adolfas galėjo leisti sau viską. Baigęs lytinį aktą su vaiku ir pasėjęs savo sėklą į jį, Hitleris suprato, kad jam reikia masinio naikinimo ginklo mašinos pavidalu. Užsidėjęs pedofilo paltą, mano draugelis,  aukštai iškėlęs galvą, nužinksniavo pas mechaniką Propką. Kaip bebūtų keista, Propka nebuvo alkoholikas, tačiau jis neištverdavo dienos be švirkšto ir buvo ryžas. Hitleris jam sako:

- Sukurk man neįveikiamą žudymo mašiną! 

Propka:

- Eik *****

Jie ilgai ginčijosi, kol galiausiai Hitleris jam pasiūlė 3 tonas kokajano už darbą. Propka net prarado sąmonę. Vos tik atsikėlęs pradėjo darbuotis. Automobilio korpusui buvo panaudotas į žemę nukritusio meteoro metalas - praktiškai nesunaikinamas. Salone įmontavo nuostabaus grožio krosnį žydų deginimui. Padangos padarytos iš nėščių moterų krūtų odos. Varoma vyrų sperma arba vaikų krauju. Po ilgų metų darbo ir kokajano uostymo, Propke sukūrė nesunaikinamą žudymo transporto priemonę. Ją pavadino BOBCAT. Adolfas buvo sužavėtas, jis pajuto beribę galią. Hitleris su ja nužudė 3 milijonus žydų. Prieš mirtį A. Hitleris padovanojo man BOBCATĄ. Nuo to laiko aš esu tas, kuris sprendžia kas mirs, kas gyvens.

 

Žmonių, kurie mums kenkia, likimas:

 

 

 

0b4bf1e24cb3c1d023c94d66a2c89094901.png

 

 

 

 

 

BUS ATNAUJINTA

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

NARIAI

1 Aidas Krosas

2 Dave Destiny

3 Balan_Possui

Norint patekti į mūsų gretas, susisiekite su manimi arba Dave'u

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

BLIST

1 Mad Edva ••

2 Kristis Malibu

3 Nicky Target •

Išsipirkimas 10k

Kiekvienas prie vardo išsipirkimą pabrangina 10k!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

AUKOTOJŲ SĄRAŠAS

Paaukoti pinigai bus skirti narkotikams arba bobcat pirkimui klubo nariams.

 

 

Mafijos Senelis

Paaukotos sumos nebus rašomos.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

NUOTRAUKŲ GALERIJA 

 

0affabd333934f0df428cbb5dd1ec722227.jpg

5c3e7fe541d611b37e7cf724fba1c659905.jpg

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Mafijos piniginis fondas:

 

$

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nebloga mafija, sekmės su išangėm

 Dėkui tau :) 

Gal ir būtu gera Mafija, bet bet. Man kažko trūksta.

Ko gi tau trūksta? Viskas kuriama po truputį. Turi idėjų? Rašykit į PM  

Nu iš pirmo žvilgsnio visai neblogai. Sėkmės tau su mafija.

Dėkui tau Wolkingai, tikiuosi netrugdysi mum

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sėkmės atsiminkit veiksmas prasidės vakare kai mechanikai baigs darbą ,nes 2 iš 3 mafijos vadų mechanikai o ten yra rimta tvarka taigi neprisižaiskit .

Būtinai Pablo :)

 

Nrml mafija, vis gėriau, nei surenos. Sėkmės.

Čia ir taip aišku

 

Pavojinga pavojinga starus sumesiu nebebus povojaus

Be starų įrodyk kažką, o ne čia su savo nesąmonėm

 

pačiam nemalonu pasidarė, išanginiai. sekmės ;D

bobcat nalog eto ne prikol

Taip, nejuokai tau čia

 

Man patinka šitos istorijos, labai įdomu skaityt  :)

Bus kuriama ir daugiau, tik idėjų nekyla apie ką kurti

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    3 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Aidas_Krosas  Svečias  Denis_Xander 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.