Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Miesteliuose ir vėl saugu!

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

6RboRLXRT6Zlm.gif

 

Kaip jau atsibodo tie GSPD direktoriaus rinkimai. Kuomet tai turėtų būti stabiliausia firma projekte - iš tiesų ji bene greičiausiai besikeičianti. O kadangi Keza jau komandos narys - jau nebeturės galimybės nei gaujų gretose būti, nei gelbėti mūsų kada rinkimuose nėra kandidato į vadovus. Tačiau šių rinkimų rezultatai gali šį tą pakeisti.

 

Šioje atrankoje sudalyvavo tik du žmonės, todėl pačios anketos neanalizuosiu kaip ligi šiol, patiko abi, su savais pliusais ir trūkumais. Belieka atrinkti vieną iš dviejų jau pagal kitą rinkimų mechanikos dalį, kuri turi, dažniausiai, turi svariausią reikšmę.

 

Taigi, abu šie žmonės jau kartą buvo šio projekto GSPD direktoriais. Ir abu jais buvo labai senai, kai tokie žaidėjų skaičiai online projekte buvo tik tolimos svajonės. Gerai, nebekankinsiu ir pristatysiu abu pretedentus - John_Juske ir Lucas_Patriot. Ir perskaičius vardus staiga dėl abiejų kyla reputacijos klausimas. Koks direktorius buvo Juškė, ir kiti dalykai kurių viešai neminėsiu, ir Lukas - kuris į greenside ateina žaisti antrą ar net trečią kartą, tačiau direktoriavimas šiame projekte, itin sudėtingais laikais - giriamas ligi šiol. Skelbiant atranką į šias pareigas, minėjau jog reikia spaudimą pakeliančio ir pastovaus žmogaus, tačiau nei vienas iš šių nėra pastovūs. Ir tokių klausimų, dvejonių mąsčiau, svarsčiau, visko nerašysiu, visvien nuobodu skaityti, tačiau lieka sudėti galutinius taškus - aktyvumas, kas gali nulemti efektyvumą. Kaip žinote, man nepakanka pažadėti jog "gavęs drk būsiu aktyvus, o kol neturiu pareigų galiu serve ir nebūti". Jeigu pildai į tokias pareigas - tai dar ir ligi tol turi kryptingai rodyti savo iniciatyvą, potencialą. Šiuo klausimu pliusą užsidirba Patriot'as, kuris nors ir iš mūsų kaimyninio projekto sugrįžo nesenai, bet tą trumpą laiką forume, teamspeake, serveryje išbuvo aktyvus, dirbo darbuose su pakvietimu, kuomet kitas kandidatas prisijungia į serverį tik naktimis parduoti serveriui versle sukauptą produkciją.

 

Taigi, iš tokios intonacijos jau supratote, kad į šias pareigas pasirenku tą žmogų, kuriam, manau, galiu patikėti tai ir trečią kartą, nes visi trys buvo sėkmingi, pastovūs, efektyvūs. O juk šiais laikais šiai firmai būtent to ir trūksta, ar ne? Iš dviejų blogybių geresnė blogybė - Lucas Patriot, sveikinu išlaukus savo meto, puikios progos parodyti save!

 

7tY6iVM1u9tra.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu Lucai, sekmės tau poste, tik pamatęs temą, jau galvojau , kad į medikus prašei, bet pasirodo klydau :D, na nieko, sekmės tau.

Redaguota Marko_Escobar
Pasirenku darbą pagal prioritetus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Opa opa opa pa! Na Sveikinu Lucai, tikrai žinau nenuvilsi mūsų, nes kaip Marko sakė " visada pareigose buvo efektyvus, pastovus." Na, o direktorių Dievo žodžiai auksiniai ir teisingi kaip visada. ;)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Am, žvalgaus forume kas geresnio, opa žiūriu Patriotas geltonas, galvoju kas čia do velnes ? persiskaičiau analizę ir viskas tapo aišku, sėkmės pareigose, nes jos tikrai prireiks.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.