Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[PASIŪLYMAS SERVERIUI] Greičio matuokliai

♦Jacob•White♦

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jacob_White

✔ Koks tai pasiūlymas: Dėl greičio apribojimų

✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

  • Visu pirma siūlau apmažinti greičio matuoklių, nes jų kaip "pri*cenzūra*ta" miesteliuose. Ant vienos tiesiosios buvau nubaustas 3 kartus.
  • Pakeisti daugumos matuoklių stovėjimo vietas, įdėti tik įvažiuojant į miestelį, ir kokį vieną ar du pačiame miestelyje, nes dabar važiuodamas keliu ir važiuodamas į pakalnę iškart pakliuvau už greičio viršijimą (važiuojant keliu, link mechanikų, pakalne) greitis buuvo viršytas tik 1!. Važiavau į pakalnę 101km/h leidžiamas 100km/h
  • Keisti nuobaudas. Kaip ir minėjau buvau viršijęs greitį tik 1km/h, bet baudą gavau kaip būčiau viršijęs 50km/h. Tad siūlyčiau nuobaudas daryti atitinkamas pagal viršijimą, kuo didesnis viršijimas tuo didesnė baudą. pvz. 1-5km/h greičio viršijimą, butų tikrai gana nubausti perspėjimu o ne balais  ir simboliška ~50eur bauda. o jeigu pvz. viršiji greitį kokiais ~60km/h (kas įmanoma beveik tik miestelyje kur leidžiamas 100km/h) duoti kokių 400eur baudą ir 1-2balus, kadangi tai žymus greičio viršijimas.
  • Pašalinti greičio matuoklius už miestelių ribų, palikti tik netoli jų.

✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Manau truputį realizuos serverį, ir pagelbės mėgstantiems paspausti greičio pedalą (tame tarpe ir man)

Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Už, tikrai dabar pasijaučiu nesuprastas kai gaunu 200lt baudą už 2-3km. viršytus. Tikros nuobaudos už greičio viršyjimą pradedamos duoti viršyjus duagiau nei 10km/h greitį. Pvž.: važiuoju iš Kėdainių į Ukmergę, leistinas greitis: 120km/h. Važiuoju ant 127km/h. baudos už viršyjimą negaunu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Taip yra, bet 90km/h ten rieda ten palyginus, atsibosta tokiu greičiu važiuot, o 120km/h autopilotas miestelyje vis tiek neapsaugo...

 

ATSIBOSTA? – Tai paskui nesiskusk, kad be teisių esi. PEACE.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.