Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

GTA serverio dizainas

gandriukai

Rekomenduojamas pranešimas

Žodžiu, pristatau ilgai lipdytą, bet dar nepabaigtą projektą. Vienas žmogus, vieną dieną parašė man ir teiravosi dėl grafikos darbų, tik išgirdęs, kad reikia dizaino SAMP serveriui, iškart nebenorėjau turėti su juo reikalų. Įsikalbėjus paaiškėjo, kad kreipiasi labai sumanus žmogus, beje, buvęs ilgametis SAMP žaidėjas, daugkartinis aukštų pozicijų savininkas. Nežinau kodėl ir kaip, bet pasirašiau jam padėti, nors tarp kitko, labai nustebau, kad būtent jam reikėjo grafikos darbų. Po kelių ilgų susirašinėjimų supratau, kad žmogus tikrai nori, o kas svarbiausia, ir gali sukurti labai stiprų konkurentą lietuvos SAMP serveriams.


Na, bet ne reklamuoti čia atėjau, iš tikro, net ir nėra ką dar reklamuoti, nes serveris geriausiu atveju pasirodytų tik rudeniop.


Aš noriu pasidalinti savo pirmąją savo grafinių darbų būsimam serveriui dalimi. Dizainai įvadinių puslapių į serverį: pirmasis bus naudojamas serveriui nestartavus, jame bus rodomas serverio aprašymas, kuris palaipsniui, kartu su modifikacijos kūrimo procesu platės; antrasis bus naudojamas jau veikiant serveriui, kuriame bus pateikti svarbiausi ir labiausiai ieškomi/skaitomi forumo segmentai, tarp jų: naujausios žinios, atnaujinimai, paslaugos, renginiai ir darbai.


 


Simpatiją darbui galite išreikšti paspausdami mygtuką appreciate this behance projekte.


 


 


sneek peak 


U4PfoES.png


 


 


Pilnas dizainas


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tema rakinama.

Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM;

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.