Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.6.5] Siūlau padaryti žaidime gaujų/mafijų frakcijas.

Jamal Washington

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jamal_Wasinhgton


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na tai siūliau serveryje padaryti tokį dalyką kaip frakcijas. Tai būtų nedidelė grupuotė nuo 1-10 žaidėjų. Jie galėtų daryti įvariais veiklas, kurios remiasi RP žaidimu. Taip pat galėtų varyti įvairius brawl prieš kitas frakcijas/mafijas/gaujas. Manau tikrai serveryje būtų smagių frakcijų. Frakcijos galėtų irgi grobti pastatus ir panašiai, tik negalėtų imti vagonų. Taip pat siulyčiau prie frakcijų sukurti gaujų zonas, dėl kuriu turėtu kovoti įvairios frakcijos, jeigu laimėtų zoną pakiltų frakcijos reputacija, o jeigų prarastų zoną, netektų reputacijos taškų[Nevisus o keletą]. Frakcijos galėtų keltis reputacijos taškus, o už tuos taškus užsisakyti įvairius ginklus ir visą kitą kas reikalingą gaujoms/frakcijoms. Manau tikrai serveryje būtų tikrovišką, ir smagu žaisti, arba atvaizduoti RP žaidimą. Į frakciją žaidėjai galėtų patekti per apklausas ir kitais įvairiais būdais. Taip pat zonose būtų nustatyta kas kiek laiko būtų galima inti zonas kas 2-3h arba daugiau ar mažiau. Na manau idėja tikrai puiki ir reikalinga, bent jau aš taip manau. Ir pats žaidimas būtų paivairintas.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na manau tikrai būtų naudingas daugeliui, nes pavyzdžiui turiu gerą draugų kompaniją, su ja norėtume įkurti kokią tai grupuotę/frakciją, bet nėra tokių sistemų. Serveryje atsirastų gaujų, kurios norėtų kovoti vienas prieš kitą, ir išsiaiškinti santykius tarp pusavyje. Manau tikrai būtų reikalingas šis pasiūlymas. Na bet lauksime kitų nuomonės.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą) Na frakcijos galėtų išsirinkti savo hood'ą kur tik norėtu Los Santose, Las-Venture arba San Fierro. Manau supratote mano mintį.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

ne sitam serve konstruot frakcijas, vos i dvi gaujas isrenkamas lyderis tai ka kalbet kokie *cenzūra*iai kurs tas frakcijas? bonus cia nieks nemate rp servo, matot kad net komandu nera /me ir pns ir niekam jos nereikalingos. tai tik irodo kad visi megeja rida pasukt ir pasedet taksi arba mediku darbe. gg su tom frakcijom cia.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Už.

 

 

Narys gauna įspėjimą už:

[!] DRAUDŽIAMA RAŠYTI „Aš už, serveryje reikia įvairumo“, „Aš už, tikrai būtų gerai“, „Idėja tikrai gera, man patiko, aš už“, AR KAIP NORS PANAŠIAI KOMENTUOTI, BE RIMTŲ ARGUMENTŲ, PAMĄSTYMŲ, PASIŪLYMŲ. KOMENTUOJANT TURIT TVIRTAI PAGRĮSTI SAVO NUOMONĘ APMĄSTYMAIS IR RIMTAIS ARGUMENTAIS!!! [!]  / / 2015.07.01
Redaguota Mister_Crime

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nu tikrai galetu padaryt bet su tom frakcijom nelabai cia eis rpint ... tiesiog bus paprastos gaujos ir daugiau nieko bet esu uz ideja nes reikia rl tradicijas perleist :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nedaryk ryžyno čia, neįdomu užtenka va dvi gaujeles :D prieš

Kai nesi turėjęs frakcijos ir aplamai nežinai kas per dalykas ir ką su ja galima nuveikti, bet čia tik tavo nuomonė. Mano nuomonę būtų labai geras dalykas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

eikit eikit, serve gauju gyvenimas mires, visi i visokius mediku ir taksi darbus sueje ir linksmai rida *cenzūra*, dar tie skacai su savo sultanais, geriau mieste rida pasukt. rp? net paprastos /me komandos nera.. o ka apie frakcijas? nieks net nezino su kuo tai valgoma, tai be sansu kad atsiras kas kurs tas frakcijas, eikit rida pakelt geriau tas jum gerai sekasi.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.