Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Banečio blogas

Mantas

Rekomenduojamas pranešimas

Blem , kažkaip Katunskytės blogas manę įkvepė parašyti savo  , daugelis galvos Banetis rašo bloga vtf? nuo kada.

 

Pirmas žingsnis samp'e

 

Kaip ir daugelis žaidėjų kurie jau šiek tiek turi patirties samp'e , taip ir aš pradėjau samp'a žaisti nuo 2011 metų , pirma savo projekte prisiminti tikrai yra sunku grp-life kažkas panašaus , na man kaip naujokui , visos tos sistemos atrodė osum. Ten gavau ir pirmas pareigas t.y direktorių pagrobėju. Daugelis klaus kas čia per darbas? Paaiškinsiu trumpai darbas turėjo savo transporta ir keleta komandų t.y /suristi /istempti , tas darbas užsiimdavo reketavimu , realiai tada žaisti buvo įdomu , nes visi žinojo to darbo paskirtį ir niekas netgi labai ir nesipriešindavo , sumokėdavo išpirka ir ramiai žaisdavo toliau . Dabar daugeliui kyla klausimas , kiek ten buvo žmonių? Serveris tikrai nebuvo labai populerus žaisdavo 20-40 žaidėjų tačiau tais laikas toks skaičius atrodė kažkas pasakiško . Pirma žingsį samp'e užbaigiau labai greitai , kadangi to projekto savininkas turėjo išvažiuoti į užsienį ir nebeturėdamas laiko uždarė ta projekta , o tada vėl buvo kito projekto paieškos , tačiau jos buvo bevaisės ir vėl buvo samp'e pertrauka. Neminėsiu tų projektų kuriuose žaidžiau po pora dienų , nes tai būtų per daug bullshit.

 

Antras žingsnis samp'e

 

Apgyvenimas.us.lt kažkur girdėta taip? Manau jo , ir kas buvo šio projekto savininkas ? Žinoma , kad Aivaras , atsimenu kaip šiandien viską , kad atėjau į projekte emigravau jau iš užsidarusio RPG-Best'o apie jį bus atskirta istorija. Kadangi apgyvenimas atsidarė kažkur 2012 metais , tiksliai dabar pasakyti tikrai negaliu , tada dar nebuvau visiškai patyręs samp žaidėjas ir pirma kartą ten įsirašiau čytus xD ir kaip galvojat kaip man sekėsi? :D Po 2 dienų gavau bana nuo Aivaro xd kappa , tačiau kažkaip net neabėjojau ir po 5min nusipirkau unban ir ištryniau viską ir žaidžiau toliau apgyvenime. Diena iš dienos projektas augo didėjo žmonių skaičius ir draugų ratas apgyvenime susipažinom su Rytis_Bit visi jį puikiai žinote , jis ten buvo su kitokiu V_P kurio jau tikrai nebeprisimenu. Tačiau kaip ir visada viskam ateina galas ir apgyvenimas užsidaro , susiradau greit Aivaro skype ir paklausiau kodėl jis jį uždaro.... Atsakymo nesulaukiau tačiau po poros mėnesių , vėl parašiau Aivarui ir po poros savaičių jis pradėjo tobulinti apgyvenimo gamemodą ir kaip jūs galvojate? Po poros mėnesių visi išvystame aPine.lt projektą.Žinoma su apgyvenimu rekordas buvo tik 70 , atrodo pff? Tačiau tais laikais atrodė kažkas beprotiško ir nuostabaus , kad tiek žmonių yra žaidžia kartu su tavim. Apine projekte startas su 100 žaidėju , pastovių žaidėjų buvo 50-60 viskas gerai kurį laiką , čia dar prasiplėtė pažystamu ratas vienas iš jų buvo Kiwis_Green kuris buvo tyrėju direktorius ir jis puikiai prisimena ką mes ten išdarinėjom :D , žinoma turiu paminėti ir Samas_Acer berots , čia jo V_P buvo Samas_Nevarke , daug laiko praleista linksmai. Puikiai atsimenu koks Rytis buvo korumpuotas DP XD , Ryti pats žinai šio dalyko tikrai neviešinsiu , grįžtant prie Kiwio_Green taip tu buvai direktorius , bet užsiimei blogasi darbeliais , kaip ir mes :D milijonai pinigų per dieną ir sugadintas visiškai darbas kodėl? Buvo viena priežastis Aivaras pardavinėja projekta , tad visi puikiai žinojom jeigu čia nebus Aivaro nežaisim ir mes čia . Na ir nusipirko aPine Renas kuris tada iš jo padarė balagana kuris po kiek laiko žlugo. Tačiau aš su Ryčiu dar buvom sugrįže truputį pasilinksminti pas Rena. Kažkur Las-Venturo dykumose random 2 hydras ir kaip galvojate ką padarėm su jomis? :D Puikiai atsimenu vyko kažkoks eventas ten buvo ~20 žmonių na tai mes ir paleidom pora šuvių ir gavom banus , nors išėjom su linksma gaida iš ten.

 

Mintis apie nauja projekta

 

Tuo metu visiškai neturėjau ką veikti ir buvo tokios klajonės SFG , R-MG kuriame prasidėjo mano , kaip gaujinio karjera. Žinoma tada ten buvo viskas lengva , turėjau gauja  , turėjau patikimų žmonių kurie padėdavo iškovoti skambias pergales (John_Extazy , Nico_Moretti) šie 2 žmonės ir dabar žaidžia GreenSide. Tačiau nei viename projekte neužsibudavau ir tiesiog žaisdavau MTA arba Freeroomus , nes kažkaip nerasdavau sau tinkančio projekto , žinoma projektų buvo praeita labai daug , bet net nesinori nieko apie juos rašyti.

 

TAIP! va kur žaisiu

 

Pabendravus su Aivaru visgi prikalbėjau jį daryti projektą , tai buvo 2014-12-24 kučios taip? Na bet ką padarysi  , tada Aivaras pradėjo daryti šį gm , pirmi testavimai mažu sistemėlių , pirmi bugai ir visa kita. Tuo metu projekto pavadinimas visiškai turėjo būti kitoks ir buvo piešiamas Los Santos miestas , kuriam viskas ir turėjo vykti , tačiau po poros diskusijų buvo pasirinkti kaimeliai , rastas pirmas mapperis t.y Grisha tačiau ilgai jis čia neužsibuvo ir jį pakeitė mTevas. Prisimenu ta diena , kaip prisijungiu į skype ir Aivaras rašo "parašė mTevas tik nežinau ko jis norės". Po poros dienų gavau patvirtinimą iš Aivaro , kad mTevas prisijungė prie projekto , tada tikrai supratau , kad šis projektas bus didelis ir jis pasieks daug ir dabar galvodamas apie tai visiškai neapsirikau ir buvau teisus.

Serverio startas

 

2015 - 01 - 24 19:00 Tačiau jame dalyvauti negalėjau , tad kita ryta iškart atsikėlęs skubėjau užsiregistruoti . Per starta nebuvau tačiau iš žmonių nuotrauku mačiau serverio startas 288 , tai yra gana didelis skaičius , tačiau jis nėra svarbus , svarbiausias yra pastovus žaidėjų skaičius pirmas savaites viskas buvo lyg ir gerai žaidėju daug viskas gerai , tačiau atėjo laikas kada išlindo labai daug bug ir teko daryti restarta , po restarto daug žaidėjų paliko projekta ir ta pati pirmoji vasara buvo tik su 20-30 žmonių.

 

Gaujos

https://www.youtube.com/watch?v=ra08GooAVbM

La Raza Nation XVIII -

"ačiū už neeilinį veiksmą, gaujos prižiūrėjimą, tokią gaują ne kiekvieną dieną išvysi, kadangi niekada negirdėjau kad jūs pyktumėtės ar savus įžeidinėtumėt, tiesiog visi kaip kumštis darydavo tai ką geriausiai mokat. Dar kartą sveikinu ilgiausiai išlaikius gaują, bei surinkus daugiausiai gaujos taškų - 4517 taškų, kolkas esate geriausia gauja, per serverio istoriją." - Matt_Inside

4 pagrindiniai žmonės ant kurių viskas sukosi šitoje gaujoje - Cristiano_Capelli , Nico_Moretti , John_Extazy , Matthew_Bennett

Tai buvo pati pirma veikla GreenSide , susirinkome kažkur ~15 žmonių , daugiau žmonių atėjo nuo John_Extazy pusės , tačiau vistiek viskas buvo lyg vienas kumštis  , dirbome lyg puikiai veikiantis varikliukas ir niekas , net negalvojo , kad gaus tokį pasipriešinimą iš mūsų. Daugelis atėja iš lmg , tikėdavo kad masė visada laimės , tačiau mes įrodėme , kad taip tikrai nėra 5x15 kartais 10x15 , visada laimėdavom kovas dėl LV hood. Žinoma daugelis dabar žaidžiančių , net nežino kas yra ta senoji gaujų sistema ir kaip ten viskas vyko ankščiau.

Plačiau apie gaujas : Per starta tikrai niekas netikėjo apie La Raza Nation XVIII sėkme , kadangi buvo labai daug žinomu gaujų , kaip Narco Coridos , Tie geresni ,  tačiau savaite bam ir jie padarydavo dingau , nes dažnai būdavo išbaninami jų lyderiai ir gaujos užsidarydavo , žinoma aš nesakau , kad mes nieko neturėjom ir t.t. Mūsų pats pirmas lyderis John_Extazy turėjo ban rekorda ant vieno acc -.- tų ban buvo ~18 tai yra tikrai labai didelis skaičius , bet ką padarysi svarbu branduolys buvo toks , kuris išlikdavo ir niekur nepabėgdavo. Viską apibendrinus , kaip ir minėjo buvęs gaujų prižiūrėtojas ta gauja buvo viena iš geriausių per visa greenside istorija.

 

Mechanikai

 

Truputį atsiplėšęs nuo gaujų nuėjau į mechanikus pas Edis_Kingston kuris tuo metu buvo ir T.Prižiūrėtojas ir mechanikų direktorius , tačiau jis greit paliko direktorių ir tada buvo paskelbta atranka į mechanikų direktorių ir spėkit kas užpildė ir gavo? O Nico_Moretti , tad kaip ir planavom ankščiau dar prieš serverio starta , kad būsiu pas jį pavaduotoju. Realiai pirmos savaitės , pirmas mėnesis buvo nekoks , kadangi sistema dar buvo sena ir šiek tiek nuobodi , o ir žmonių pildančių į darbą nelabai buvo , kadangi serveryje žaidė labai mažai žmonių. Tačiau po atnaujinimo viskas šiek tiek pasikeitė , baigėsi tapati rutina , atsirado ką veikti pačiam , tvarkyti mašinas , dar ir dabar prisimenu puikiai visas kainas. Visi galvoja , kad su nauja sistema ateis daugiau žmonių ? tačiau atrankose nelabai buvo iš ko rinktis imdavai , kas pildo , tas ir patenka ,nebent jau labai blogas variantas , o kadangi mechanikai buvo labai svarbus darbas , vienas dirbti negalėjau , darbuotojai ilgia neužsibudavo , vienas kitas ateidavo ir išeidavo. Apibendrinant norėčiau pasakyti , kad mechanikai yra vienas iš tų darbų kuriuose beveik niekada nebus nuobodu ir visada rasi veiklos , per 5 mėnesius surinkau 110664 mechanikų patirties.

Komanda

 

Kaip ir kiekvienas serveryje žaidžiantis žaidėjas nori patekti į komanda , taip pat norėjau ir aš. Per pirma atranka nepildžiau , kadangi buvau užsiemęs su gaujomis , visgi artėjo sekanti atranka ir per ją pabandžiau savo laime

 

U5IsmZj.png

Turbūt už šį patekima labiausia turėčiau padėkoti Aivarui , be jo didelės rekomendacijos manau ir nebučiau patekęs į komanda. Pradžia buvo gana nuobodi , kadangi tvarkyti savo temas nėra jau labai daug užsiemimo , tačiau labai greit laikui bėgant po kiek laiko gavau T.Prižiūrėtoja , o ne ten jau ir prasidėjo drama , kiekvieno žmogaus akimis "blogai"  patvirtinta anketa  ir visa kita per tiek laiko teko matyti visokio plauko žmonių , kurie ieško išeities iš ten iš kur jau jos nebėra... Žinoma buvo ir blogai patvirtintu anketų , kadangi visi esame žmonės ir klystame iš savo klaidų mokomės kappa. Pirmos dienos t.priž poste buvo tiesiog varžytuvės su Rytis_Bit kuris daugiau anketų patvirtints , kuris greičiau viską padarys ir tai buvo tik papildoma motyvacija dirbant.

/eventai komanda -

  • ~ 100 DM eventų
  • ~ 80 CP eventų
  • ~ 500 įvairiausių eventų

Galėčiau sukelti visas nuotraukas , tačiau tai užiimtu labai daug laiko , o ir didelis klausimas ar kas jas žiūrėtų. Turbūt eventai buvo tas į ką įdėjau daugiau savo laiko ir darbo , juos rengdamas ir dabar žiūrint į kitus eventų rengėjus tiesiog kelia šypsena , kaip yra rengiami eventai kappa. Eventų kokybė yra stipriai sumažėjus , žinoma ankščiau budavo labai daug cp eventų , nes Gruzinas , velnelis buvo beprotės , kitaip nepavadinsiu, Varžytuvės? - Taip varžytuvės buvo , nes buvo pirmiems pažadėtos vilos kurių iki dabar dar nėra ir nebus sad story , tai kad iš tos pusės ir buvo šiek tiek motyvacijos , bet labiausia norėjosi kažkaip kitaip praleisti laiką nei važinėjat su darbiniu transportu.

Komandos Chat - Turbūt pats geriausias dalykas kuris buvo komandoje , nedėl informacijos , bet dėl žmonių bendravimo ir tiesiog š malimo kurio niekada nebudavo nei per daug , nei per mažai , todėl kaip nušalino trūko tik komandos chato daugiau nieko nepasigedau savo žaidime.Nušalinimas - Jau savaite prieš nušalinimą jaučiau , kad nebeesu toks , koks buvau ankščiau ir nebedarau to darbo taip , kaip dariau ankščiau , tad kaip buvau nušalintas visiškai nenustebau , viskas buvo aiškiai ir išdėstita , tik po to nelabai patiko Roko elgesys kitomis dienomis išmetimas iš PD no reason ir visa kita , na bet viską puikiai suprantu Rokas įdeda daug darbo į projekta ir neturiu teisės jo teisti.

Bam ir neturiu ką veikti

 

Praėjo kažkur savaitė po nušalinimo ir supratau , kad visiškai nebeturiu ką veikti serveryje , nors po nušalinimo aktyvus išaugo iki 350 min  , o ankščiau buvo daug mažiau xD . Visiškai nieko neveikiau važinėjau , šaudžiau , kėliau rida ant nuosavo transporto. Praėjus kažkur savaitei po nušalinimo , pasitraukiau vėl į gaujų puse , nors lyderio nebuvo , bet juokingai skamba vienas parsivežiau 2 fūras prieš Surenus ir PD , dabar visi galvos , kad esu melagis? Na yra pora liūdininkų , kurie man padėjo sukrauti , iškrauti paketus , po to Nortenos gavo lyderį Josh_Wilson..... Ką galiu pasakyti apie jį NEVYKĖLIS , per grobimus lyderis sėdi ir nieko nedaro , vos sugeba atvažiuoti į sandelį .... Na ir kaip jūs galvojate tam lyderiui sekėsi? :DDD neištraukė jis ilgai , ir krito per savo atranka kuria padarė , o po to paslaptingai dingo. Atsirado kitas lyderis Jeremy_Santos , šis lyderis buvo visiškai kitoks nei aukščiau minėtas lyderis , tačiau ir jis buvo gana greitai nušalintas..... Na ir ką dabar matome prie Nortenų vairo? LABA DIENAAAAA!!! Taip! tai yra Paulius_Sweet , o kas co -lyderis? Skrajojantis_Malykas oj sumaišiau Olandas , atrodo geras derinukas viskas čiki gauja pilna gaujinių , bet jūs dabar galvojate kodėl kalbu apie jo gauja , jeigu joje nesu? Atsakysiu į tai gana aiškiai , dabar matome problema gaujose LABAI DIDELE ,

 

 

9CUU2CA.png

 

Lyderių vertimai... Am nuversi lyderį ir kas tada? Ateis kitas kurį irgi versime? Palieku visiems pasamprotauti šia tema , o blogas bus pratestas truputį aukščiau.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tesinys rytoj ...

 

 

 

 

 

Esu atviras į jūsų klausimus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Su tom gaujom buvo įdomu paskaityti, o taip pat ir pačia tavo SAMP istorija, manau tikrai, esi vertas daugiau neigu dabar, nes nevisi išlieka, o iš tu daugelio išlykai pavizdingas, tikrai būtų proga pabendraučiau, sekmės tau!!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Turiu klausimą pasamprotavimui.

Ar tikėjaisi pereiti kažkuriuo laikotarpiu į PD po tokios ilgos gaujinio karjeros?

#DealnWheel #lucaspd #larazavspd #ekstazibanned

išneštu la raza tuos pd ne huj delat 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Turiu klausimą pasamprotavimui.

Ar tikėjaisi pereiti kažkuriuo laikotarpiu į PD po tokios ilgos gaujinio karjeros?

#DealnWheel #lucaspd #larazavspd #ekstazibanned

Am... Niekada nebuvau tas kuris sako , kad visada būsiu gaujose , mėgstu įvairuma ir vaikštau ten kur yra geriau pagal situacija.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Once again radau laiko perskaityt viską ir tas laikas neprailgo :D Iš moderatoriaus pusės išskiriu šią temą kaip ir Katkaus blogą ir tikiuosi ne ką prastesnio žadėto tęsinio :)

Klausimas - kuris laikotarpis GreenSide (maždaug mėnesiais) tau buvo pats įsimintiniausias ir galbūt kodėl?:D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Geras blogas.

Norėčiau prisiminti dabar tuos laikus, kai pirma karta atėjau į greenside ir užpildęs į mechanikus patekau labai džiaugiausi, atėjau į ts ir tu nusimoovinai mane į kanalą ir galvojau kažką pasakysi, o tu  mane pradėjai apklausinėt, nors aš nelabai ką žinojau tai pamenu vistiek man davei pakvietimą.

Pamenu dar buvo, toks Ponas_Olandas darbe ir dar kažkas, daug žmonių nebudavo, bet viskas užsibaigė tuo, kad jus mane išmetėt ir įrašėt į NDS, o Marko davė išpirka už 15k :D Ir tada Hot_Anonymous Medikų drk buvo ir nuėjau pas ji, nors firma prižiurėjo Karolis_Neon.

Ahh, jeigu nebučiau leavinęs :)

Žodžiu dėkui, kad pasitikėjai manimi ir davei šansą patekti į Mechanikus

 

 

Nick: Tadas_Nike buvo :)

Štai blogas - http://greenside.lt/index.php?/topic/6867-tadas-nike-biografija/

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Once again radau laiko perskaityt viską ir tas laikas neprailgo :D Iš moderatoriaus pusės išskiriu šią temą kaip ir Katkaus blogą ir tikiuosi ne ką prastesnio žadėto tęsinio :)

Klausimas - kuris laikotarpis GreenSide (maždaug mėnesiais) tau buvo pats įsimintiniausias ir galbūt kodėl? :D

Įsimintiniausias turbūt startas , gaujos ir visa kita buvo osum , dabar to tikrai niekas nebepakartos turbūt tas ir buvo linksmiausia , geriausia.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Klausimas

Krc nieko blatno nesugalvoju, kada pasiimsi gaujos lyderi?

Kappa esi užblokuotas , na apie lyderį reailiai net negalvoju , šiuolaikinė auditorija manęs netenkina  , tad į gaujas eičiau galbūt pašaudyt tik.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.