Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Lucas_Patriot

Deshawn_Maroya

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Deshawn_Maroya


• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Lucas_Patriot


• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:GSPD


• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: nesilaikimas taisykliu.


• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Kišas i  sandeli .


• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://www.part.lt/perziura/e74a1d9e65018c55db3c5d0263881d53928.png    http://www.part.lt/perziura/c358b225122ae4bdbb0705eb9073eb64290.png


Redaguota Deshawn_Maroya

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

http://imgur.com/a/KjTVrAr tai yra lygi konkurencija tarp gaujų? Jeigu kovojat, turi būti lygybė. Marko aiškiai pasakė: "AŠ NORIU MATYTI KOVĄ DĖL PAKETŲ". Jum prasivežinėti 250 pakų vieniems yra tiesiog per lengva ir jeigu Surenos nieko nedarys ar skųsis, kad nieko on nėra ar kad pakų neturi, mes kišimės ir darysim viską, kad nepasiimtumėt paketų.

 

Taip, taisyklės to nediktuoja, bet aš pakankamai kompetetingai vertinu susidariusią situaciją pagal tai, kas vyksta serveryje ir visiškai pilnai turiu teisę tai vygdyti ir to nepateisinu, kad Marko išvykęs ar kažkas. Tikrai tikiu, kad tą patį daryčiau jei ir Marko būtų on. Cheers.

 

imk gėlių

a92cbcf34cfcdfe1d441973486a70d42117.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Здарова Патрик,

5.2 Nuo 19h iki 20h teisėsaugai draudžiama šturmuoti sandėlį ar būti jo teritorijoje. Karas dėl paketų/kontrabandinių fūrų vyksta TIK tarp gaujų.

 

5.4 Teisėsauga kontrabandos sandėlį saugos iki gaujinių atvykimo. Gaujiniams perėmus sandėlio kontrolę - pareigūnai į sandėlį nebesugrįžta iki 20h.

Tai yra nuostatos, kurias turi laikyti kiekvienas GSPD firmos darbuotojas o direktorius ir pavaduotojas tuo labiau. Jeigu nematei tokias va linkas:

http://greenside.lt/index.php?/topic/27099-nuostatos/

 

O kur parašyta , kad GSPD gali pagal situacija rushinti ir pnš niekur neparašyta . †

 

CITATA: "Marko aiškiai pasakė: "AŠ NORIU MATYTI KOVĄ DĖL PAKETŲ". " Jisai tai sakė ne tau o gaujos lyderiui , kad jis būtų aktyvus... O jums kovoti dėl paketų nežinau ar reikia... Jūsų užduotis , kad mes iki bazės neprasiveštumem o į sandėlį jau lįsti negalėjote. Изи катка. †

 

Tau irgi gelytės,
2d3455a55db4adeae71eecc170c09150317.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Yra dvi gaujos - gaujos rushina PD ir tarpusavyje kariauja dėl paketų (ko irgi niekuomet nebūna).

Kitos gaujos nėra, arba ji šalinimo stadijoje - tai pagal jus, tipo vieni nuvarot pasigaminat atsivežat paketus be kovos? Čia jau piktnaudžiavimas, savivaliavimas.

Pareigūnai šioje vietoje elgėsi teisingai, ir nors manes nebuvo - GPP Capellis leido policijai išlikti kovoje dėl sandėlio saugos. Dar man čia aiškint reik kiekvienam atskirai elementaraus žaidimo principus...

 

Visi per daug visko patiekto ant lėkštutės norit. O tai kas svarbiausia: organizuotas nusikalstamumas, veiksmas - yra užmiršti ir priežąstis to dėl ko nebemokate mėgautis žaidimu, o vienintelis malonumas - kažką kaltinti, skųstis, kuomet vietoje to galėtumėt skirti laiką pamėginti tapti gauja ir jei kartą nepasisekė - kitą kartą būti stipresniems.

 

Ir aplamai, išmokit tarpusavyje bendrauti. Taip vieni kitų bijot kad papeikimuose susitinkat. Nors aš jau senai reikalauju jog lyderiai išmoktų tartis, bendradarbiauti su kitais lyderiais, direktoriais. 

 

uLXlBjW9gISYw.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    3 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.