Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Po ilgų svarstymų išrinktas MEDIKŲ direktorius.

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Nevertinamos anketos:
Anthony_Whiz - palikęs samp visuose projektuose.
Will_Smith -  anketa neatitinka reikalavimų
Armandis_Green - pasistenk kitą kartą

 

Analizuojamos anketos:

The_Fisheris - anketa techiškai tvarkinga, viskas tvarkoje. Pradžia anketos viskas liuks parašei ko reikia, gal tik trūko šiokio tokio sukurto įspūdžio apie tave koks direktorius būtum. Taip pat tavo įvaizdį iškart susmugdė tai, kad kai reikalauju parašyti pačias afigieniausias  įdėjas, tu rašai kad tavo įdėja bausti darbuotojus pagal jų bendravimą liepiant vaikščioti LV ratais. Retai kada tokią nesąmonę išgirsi, kam to reikia? Galbūt ir esi galvotas vaikinas, bet perskaitęs šią anketą nesupratau nei ką adresuoti nori, nei ar tu to direktoriaus nori, ir kokia tavo firma būtų. Prastai. Sėkmės ateityje tobulinant žinias!

Hot_Anonymous - dar viena tvarkinga anketa, viską maloniai perskaičiau, jautėsi, kad nori vadovaut ir vėl... Bet įdėja naktiniai firmos vadai kurie darytų veiklą naktį.. žmogau.. aš nuo vakaro žaisdamas iki 2h visad atsijungiu paskutinis, o prisijungiu ryte  net 9h ir būnu pirmas. Nėra tiek žaidėjų serveryje, o tu tokias įdėjas kuri... pradedu abejoti ar tai nėra kopijuota anketa iš ankstesnių serverių, nes niekaip man logika nesusieina kaip šiam serveriui naktimis galima organizuot veiksmą ir tam rikt vadovus. Taip pat įdėja, kad komanda bus skelta pusiau.. vieni padės teisėsaugai, kiti nusikalstamai. O tau neatrodo, kad kartais gali būt jog vienų gali būti prisijungę darbuotojai, o kitų ne? Kaip tada dalybos? Taip pat nelogiškas direktoriaus sprendimas. Vat tavo mintis dėl to medikų skino su baltu chalatu gal ir geriausia, bet taip pat nelabai yra priežastis kam to reika. Vien žo, stenkis ateityje kažką nuoširdžiai pavaryt. Nes ką girdėjai kažkur, matei, tą ir parašei. O direktorius turi būti unialus, lankstus inovacijom. Sėkmės tobulėjant ir dalyvaujant kitose atrankose!

Martynas_Deejay - kuomet pradėjau skaityti tavąją anketą, jautėsi visai kita atmosfera, iškart atsiskiria anketa kuriai rašant įdėta daugiau dūšios. Mintys, žodžiai, sakiniai - matomai gal kažką iš manes išmokai, arba gerai žinai ko reikalauju tai ir labai taikliai rašei. Aprašei beveik visus pagrindinius būdo bruožus kurių ieškau būtent šios firmos direktoriui ir labai tikiuosi kad tai kas parašyta tik tais tiesa koks tu esi, o ne koks norėtum būti. Aišku prie visų savo gerų sąvybių kažkodėl parašei kad esi korumpuotas. Žinoma, privertė plačiai nusišypsoti, bet supratau, kad, galbūt, tai tik rašybinė klaida. Minėjai kituose klausimuose, kad esi darboholikas, nenuviliantis, užsispyręs siekti tikslo iki galo. Tai perskaitęs prisiminiau, kad tame tikrai yra tiesos, juk ir pas mane kaip DP jau ne pirmą ne antrą kartą antrakoje į neutralių firmų direktorius bandai vis. Galų gale bendras vaizdas man patiko, nors iš paties įdėjiniu klausimu tikėjausi daug daugiau, bet išties šioje atrakoje kol kas man esi suteikęs vieną stipriausių įspūdžių, todėl esi stiprus šios atrankos dalyvis.

Zilvis_Chuvak - Visa anketa kaip ir viskas gerai, bet kuomet reikia aprašyti būsimos firmos koncepcinį modulį, pateikti įdėjas, tu rašai kad reik prikelt medikų firmą, bet konkretesnių veiksmų, įdėjų kas tau turėtų padėt tą firmą iškelt taip ir neparašei, nepagrįsai. Nevertinu taves kaip galimo kandidato į direktorius, nes anketa silpna. Taip, su tokia gautum pavaduotoją, bet ne direktorių.

Ignas_Image - "visos tos įdėjinės bombos jau iškastos, liko tik minos", patiko man ši tavo mintis, net labai. Beeet, norint laimėti direktoriaus rinkimus pas mane - privaloma pakasinėti ir minų, ir bombų, bet deja, neradau. Šiokių tokių kibirkščių padavei bet taip ir neįtikinai.

Auris_Gasol - na, truputį vyresnis bachūras iškart jaučiasi ir galva geriau veikia, daugiau įdėjų nei įprasta man čia matyti. Kas liečia tai, kad gaujos negalėtų įsidarbint į medikus,arba esant mediku, kad nebūtų įmanoma priimt pakvietimo į gaują - jau yra pasiūlyta pagr administracijai. Dėkoju už šaltą protą ir geras mintis. Šiaip ir kitų įdėjų turi, bet jos nebuvo unikalios, taip pat nelabai išsivaizdavau nei tavo firmos, nei kaip direktoriaus joje. Vien žo, manau kad užpildei daugiau iš reikalo, bet ne iš noro. Bet šiaip respekt, tikiuosi žinosi ko reikalauju ateityje ir sėkmės tobulėjant!

John_Juske - anketos pas tave kaip visad perfekt, bet gal truputį pats savo anketos dalis ar mintis pakartojai, bet iš to jokios tragedijos nedarau. Šiaip vat su koncepcija tai labiausiai pavarei, dėl ko džiaugiuosi. Aprašei ir svarbius, ir ne tokius reikšmingus dalykus. Vien žo, tavo stiprioji vieta anketa. Gal kiek prikibsiu prie paties aktyvumo serveryje. Norėčiau tave labiau pamatyti pavaduotojo pareigose.. Mat aš tave matau tik ten kur tu iš tiesų profas. Valdyti firmai sunku tave patikėti nes tavo aktyvumas, užsidegimas tam reikalui labai reliatyvus. Šiuose rinkimuose tavo anketa geriausia, esi stiprus kandidatas vien dėl to ką sugebi parašyti, sugalvoti įdėjų, esi lankstus šiuo klausimu ir tuom man patinki, daugiau nematau reikalo išsiplėsti.

Micro_Edga - techniškai anketa nėra išpildyta pagal reikalavimus, bet pamatęs jog anketoje įdėta darbo, uždengiau ranka tuos reikalavimus ir ėmiausi skaityti. Patiko paties sukurta sąsaja direktoriaus ir lėktuvo. Įdomiai aprašei, bet pritariu, kad ir taikliai. Įdomi anketa šiaip, gal pritrūko konkrečių įdėjų kurios tave lydės tavo vadovavimo laikotarpiu, bet šiokią tokią koncepciją pateikei. Galų gale pats esi gaujų žmogus, todėl nežinau ar nebūtų tau pačiam per didelis įšūkis mesti veiksmą, savo aplinką vardan neutralios firmos. Jeigu tai būtų kitokio pobūdžio firmos direktoriaus rinkimai - būtum stipresnis kandidatas.  Na kad ir kaip šie rinkimai susiklostytų - žinosi ko reikalauju ir visa kita. Sėkmės!

Arvydas_Torres - anketa nebuvo techniškai tvarkinga, bet ją vistiek vertinau. Šiaip anketa paliekanti teigiamą įspūdį. Visas tas direktoriaus aprašymas, įdėjos ir net su nuotraukom. Šiaip labai liuks, esu susižavėjęs tavim,nes nemaniau kad būtum pasiryžęs siekti direktoriaus. Medikamentai, budėjimai... viskas labai liuks, bet pasigedau taip pat kad būtum kažką paminėjęs kaip siūlysit paslaugas teisėsaugai bei gaujoms, kokias galimybes turės jie, įkainiai ir panašiai. Taip pat nustebau perskaitęs jog pavaduotojo net nerinksi. Nežinau gerai ar ne.. Be pavaduotojo - visad juk aktyvus nebūsi. Bet šiaip sveikintina iniciatyva ir pasitikėjimas savimi. Užskaitau paties kandidatūrą kaip galimu kandidatu į direktorius.

Vainius_Boykaa - anketa ne visai techniškai tvarkinga, bet atrankos dalyvių nedaug, todėl nutariau paskaityti. Šiaip kituose klausimuose viską normaliai atsakei, bet tuose klausimuose, kurie truputį atviresni - buvo silpna. Įdėjos silpnos, ne kažką ten ir išbūręs. Anketa į pavaduotojus būtų tinkama, bet siekiant direktoriaus, kai pas mane aukšta kartelė - galiu pasakyti kad parašei silpnai. Bet sėkmės tobulėjant ateityje, dalyvauk atrankoje būtent tada kada iš tiesų jausi jog gali būti direktoriumi.

Jeremy_Warning - anketa beveik techniškai tvarkinga,nustebinusi savo apimtimi. Nori labai parašyti kartais naglus sakinius su mano afigenais žodžiais, bet susimėtai, pameti sakinį, kažko iki galo nedarašai. Matyt, skubėjai labai. Bet šiaip parašei gerą anketą, labai pagirtina tavo kandidatūra, vat būtent tokios išsamios, detalios pagrįstos anketos laukiu ir iš kitų! Žinoma, dėl kiekybės truputį kokybė nukentėjusi šiuo atveju, bet šiaip nesitikėjau kad taip pavarysi. Ir įdėjos, ir visa kita.. Šaunuolis! Esi vienas pagrinsinių kandidatų tapti direktoriumi.

Paskutinis štrichas:
Trys kandidatai... ir pirmoji vieta... Paskutiniąją trečiąją vietą užimė žmogus su ypatingai didele anketa, didele darbo patirtimi medikų firmoje žaidime, bet su tuštoku anketos turiniu. Taip, aš mėgstu dideles anketas, bet tuo atveju kuomet jos būna pilnos svorio. Bet taip pat sveikintinas debiutas, ilgai galvojau kurį čia į kurią vietą imt, visi man daugiau mažiau kandidatai lygūs, nei vieno normaliai nepažįstu iš arčiau ko tikėtis todėl betkuris pasirinkimas yra rizikingas. Sveikinu trečiąją vietą užėmusį Jeremy_Warning. Vertinu tavo pastangas, ir žaidime aktyvus ir visa kita, išlaikyk tempą, kaupk įdėjų bagažą ir sekantį kartą bandyk dar stipriau! Antrąją vietą užimė žmogus, kuris jau ilgą laiką yra užsibrėžęs tikslą siekti medikų direktoriaus vėl ir vėl.. Kaip ir anketoje minėjo: "užsibrėžto tikslo sieksiu iki galo" - Martynas_Deejay. Na, šį kart iš tiesų buvai arti, anketa be galo nuoširdi, bet truputį turėjau abejonių dėl tavo galimybių, amžiaus, patirties, todėl norėsiu, jog iki sekančių direktoriaus rinkimų man dar įrodytum ką pats sugebi iš tiesų. Ir paskutinysis finalinis kandidatas, niekuom neatsiliekantis nuo antrą ar trečią vietą užėmusių, bet truputį stipresnis, stabilesnis vien dėl savo patirties ir brandos - Arvydas_Torres. Visų atrankos dalyvių anketas perskaičius mintyse susidėsčiau būtent šiuos žmones į kandidatus... Bet nežinojau ką į kurią vietą paskirt. Tačiau kai pradėjau domėtis detaliau jų veikla, patirtim, iškalba, kuom apsiimdavo ankstesniuose serveriuose ir panašiai... Visi staiga mano mintyse atrado savo vietas. Tad detaliau neišsiplėsdamas, vistiek nekažkas skaitys, tad iškart spaudžiu dešinę skirdamas direktoriumi Arvydas_Torres, tikėdamasis kad tai kas buvo anketoje - buvo tik konkreti tiesa, o patirtis tik suteiks stabilumo ir efektyvumo. Ačiū visiems dalyvavusiems, skaičiusiems, o dabar balius baigtas, visi skirstomes.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Hah, taip ir numaniau jog Torres'as pildys bei paiims :) Sekmės jam .

 

Marko, mano idėjos nekopintos.

 

+ Marko, dėkoju už išsamią analizę, ateityje stengsiuosi šitų klaidų nebenaudoti.

Redaguota Hot_Anonymous

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Guest Sobieski_Delgado

Sveikinimai naujajam Medikų direktoriui.

 

 

 

Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą:

Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai);

 

-Edis_Kingston

Redaguota Sobieski_Delgado

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, mano pasvarstymuose numatytas ir pagrindinis kandidatas buvai tu Torresai, po daug apkalbu ir išklausymų apie tave visitiek nuomonės nepakeičiau, dėl to manęs ir Marko nenuvik ir parodyk ką ištiesų moki. Už tai ir išgerkim ir kaip sakoma atsiėsiu. Beto Sveikinu Jerremy_Warnigą seniuk, pasistenk kitą kartą  imsi ir tu viršų.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nu ką, skaudu, kad ir vėl antra vieta, nors einu visada - ant aukščiausio pjedestalo. Sveikinu Arvydą, parodyk ką gali, linkiu sėkmės pareigose.

 

Ten su tuo "korumpuotas" bišk techninė stiliaus klaida buvo, tiesiog nepridėjau priešdėlio "ne". Whatever, pažadu Tau, Mariau, kad mane išvysi direktoriaus rinkimuose nekartą (except DPD & Mechanikai).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu Torresai, bei Jeremy su gera vieta. Kaip darbuotojas Torresas labai puikus ir darbštus, dėl bendravimo ir harakterio turėčiau minusu pasakyti, bet nevisi tokie kokius nori matyti :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.