Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[MTA] Flashbang 1:10:07

R.Pierce.

Rekomenduojamas pranešimas

Savo kanalą pristačiau šitoje temoje. O šioje temoje pasidalinsiu savo naujausiu video. Map'e ''Flashbang'' world record yra 1:09:53, bandžiau 1:09, bet pritrūko 0.1 sekundes.

 

1:10:07 - antras rezultatas po WR. Dalinuosi su jumis šiuo video, nes noriu išgirsti nuomones apie tai, ką tobulinti ir panašiai. Kartoju vieną dalyką - tikslas yra geras laikas, ne video kokybė ar kiek kartų priliečiau sieną. Enjoy. ;)

 

 

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labai puikiai vairuoji, norėčiau paklaust kiek maždaug kartų tu važiuoji vieną trasą, kad ją taip įsimint. Ir kiek maždaug jau laiko užsiminėji vairavimu?

 

Pradėjau užsiiminėti 2012 metais, o rimčiau (video kurti) - 2014 m. Kad viena trasa visiškai atkalti, priklauso nuo žmogaus, kitam reikia keletą kartų, kitam kelių dienų. Šį video kol padariau užtrukau gal valandą, kiekviena posūkį išanalizavau (geriausius line'us) ir trasa buvo žinoma iš seniau, trasa patiko, gerai sekėsi ir padariau vaizdo įrašą. Tai tiesiog mano hobis. :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tema rakinama.

Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos, esant ištrintam video ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.