Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[Mega GSPD - UPDATE ] - Pipirinės dujos.

Ivan_Petrov

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų pildymo anketa serveriui.


✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ivan_Petrov


✔ Koks tai pasiūlymas: Įdėti į policijos darbo ginklų pack'a pipirinęs dujas ( tai būtų tas grafiti piešti balionėlis - žaliais dūmeliais purškiantis ).


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na siūlyčiau įdėti pipirinęs dujas, kurias realybėje turi kiekvienas statutinis valstybės tarnautojas,


Dujas eitų pasimti užlipus GSPD bazėje ant ginklų pick'upo, taip pat, išsitraukus dujas ir pradėjus purkšti ( apie 1 2 sekundęs na gal 3 ), žaidėjui ant kurio yra naudojamos dujos, pradėtų Rašyti per visą ekraną, "Pilieti raminkitės, arba busite sulaikytas" - kašką panašaus, 


Jeigu žaidėjas į kurį buvo purškiamos dujos per 3 4 ar 2 sekundęs na tarkim iki 5 sekundžiu neapsiramina ir toliau keikia, ar mušasi, jam jos pradeda veikti pvz: Pamėlynuoja ekrano spalva, nieko nematyti, negali pajudėti, arba tiesiog labai sunkiai eina pajudėti, Na čia pačia sistemą šiektiek pergalvoti reikėtų.


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui:


Na GSPD darbe reikia tokio realesnio asortimento, tad manau jog pipirinęs dujos būtų pats tas, žinoma jeigu žaidėjas tave muša, keikia, arba masinės muštynės, realybėje joks pareigūnas neišsitrauks Mk ir pradės šaudyti, tai manyčiau jog į masinių muštyniu veikėjų būriuką papurškus šių kvepaliukių ir jiems pamačius jog pareigūnas prašo nusiraminti daugelis nusiramins ir pareigūnui nereikės jų sulaikyti.


 


Kaip atrodytų pipirinės dujos, ir koks ginklas GTA SA pasaulyje gali atstoti dujų flakoną?:


50px-Weapon-41-hd.png


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Patiko idėja? Spausk " Patinka ".


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.