Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.6.5] Gaisrininkų darbo tobulinimas

Mindaugas Parkour

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mindaugas_Parkour


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Turbūt visi žino kaip gaisrininkai važinėja serveryje, turbūt daugiau nei pusę gaisrininkų kelyje yra „bepročiai“, kadangi nori pakenkti kitiems serverio žaidėjams sudaužant jų automobilius. Todėl mums kilo mintis pasiūlyti truputėlį kitokią gaisrininkų sistemą.


 


Visų pirmiausia jų automobilius pakeisti į Landstalker (ID: 400). Turbūt kyla klausimas kaip jie gesins gaisrus? Padaryti jog iš bazės ar transporto eitų pasiimti gesintuvą, tačiau principas kaip pas medkirčius: Gesintuvas atsiranda ant rankos ne ginklo pavidalu, ir tiesiog yra keletas GTA objektų/efektų panašiu į gesintuvo purškimą, ir parašius komandą su animacija ir efektu gesinamas gaisras (spaudinėjant raide ir pnš.).


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Gaisrininkai nebesijaus „vierchai“ daužydami ir stumdydami kitų automobilius.


Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš manau tikrai reikėtų pakeisti jų darbinį transportą, nes dauguma piknaudžiauja darbiniu transportu daužydami kitų mašinas ir gadindami kitų žaidėjus nervus bei gadingami žaidimo kokybę.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Gera idėja, reiktu įgyvendinti. Na dar papildau, tą 400ID mašiną patobulinti pvz ant stogo uždėti sirenu objekta ar šone užrašyti gaisrininkai, kad neatrodytu kaip eiline mašina kuria vairuoja gaisrininkas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.