Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Išvargta MEDIKŲ direktoriaus analizė!

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

11exNn4hdziiyY.gif

 

Tikrų tikriausi netikėtumai, perkūnas iš giedro dangaus, pasiilgta mano analizė, dar labiau pasiilgti medikai! Taip, aš net pats tuom netikiu… Ne fūristai, ne DPD, ne Surenos… BET NAUJA MEDIKŲ ERA! Manau dažniau reiks rinkt direktorius taip po mėnesio-dviejų, tuomet ir man, ir žaidėjams didesnė nuostaba <ironija><šypsausi>.

 

Mano užimtoje dienotvarkėje taipogi laukia dar ne viena analizė, tad jog projektas pradėtų funkcionuoti pilnavertiškai - nerašysiu standartinės analizės (kurią buvau pradėjęs rašyti ir vis iš naujo tris kartus), o tik smulkiai aptarsiu rinkimų geriausius ir kodėl renkuosi būtent kažkurį vieną kandidatą. O tai nėra lengva, pildančiųjų net 16!

 

Iki rinkimų lyderio pozicijos nedaug trūko Jason_White. Viskas liuks, tačiau siūlomos idėjos jau neatitinka šio projekto. Kituose projektuose tai ‘paeitų’, tačiau iš paties noriu jog kituose rinkimuose taptum modernesniu, labiau adaptavusiu prie šio projekto (visgi praėjo porą mėnesių nuo anketos pildymo. Dar etatiškai Domka_Lexco neblogai pasirodo, tačiau tavo kandidatūra mechanikų rinkimuose buvo stipresnė. Norėčiau jog dar užpildytum su didėsne jėga, brandesnėmis mintimis/idėjomis.

 

Taipogi Lukas_Crimini kandidatūra sukėlė malonius įspūdžius. Net neatsisakau minties jog anketa gali būti kurta ir pašalinių žmonių pagalba, bet šiaip prie ko prikibti neradau. Kaip iš asmens, su sudėtingo charakterio būdu to visiškai nesitikėjau. Filosofija, mintys, idėjos, pagrįstumas, naujovės… Tiesiog viskas ant tiek ledas, jog jei ir yra kažkokių neišspręstų mano klausimų ar ‘klaustukinių’ niuansų - viskas nueina į antrą planą. Manau gali būti tas asmuo kurio ir ieškau. Tačiau.. Aktyvumas sukėlė daug klausimų, mat per pastąrąjį mėnesį laiko pražaidei lygiai vieną minutę! Žinau, jog dėl mano pavėlavusių rinkimų tokia situacija, tačiau visvien - rinkimų laikotarpyje aktyvumas taip pat svarbus kaip ligi tol.

 

Kitas rinkimų lyderis Karolis_Neon galėjo pasistengti parašyti rimtsnį cv, nes dabar gavosi kaip paprasta anketa su klausimais-atsakymais. Rinkimuose išskiriamas esi kaip vienas geriausių visų pildžiusių. Tačiau žiūrint per stipriausiųjų prizmę - esi silpniausias. Nereikalauju būti ypatingai raštingais, tačiau kuomet rinkimuose pasirodo naujokai su kur kas stipresniu potencialu, užsidegimu vadovauti - tu, kaip senbuvis, nublanksti rašydamas vaikiškas idėjas firmai apie žaidėjų regą ar dar ten kažką.. Dar palauksim ir iš taves kažko stipresnio.

 

Na, jau išsiaiškinome jog Lukas_Crimini būtų tapęs direktoriumi jeigu ne neaktyvumo problema. Taipogi yra ir atradimas Jason_White, kurio pirmoji kandidatūrą iškėlė daug klausimų “o ko tikėtis vėliau”. O visus taškus ant i sudelioja paskutinysis iš visų atrankos dalyvių - Falanji_Friux. Motyvacinis laiškas dvejopas - rašytas su užsidegimu, kibirkštimi išmėginti savo galimybes, tačiau tuo pačiu tam tikri psichologiniai niuansai (kurie laiške yra, tačiau pats to valingai nejutai) parodo jog pats iš dalies netiki savo sėkme atrankoje. O dar ir tavo aktyvumas projekte ir prieš rinkimus, ir po rinkimų - ligi šiol, atitinka visus galimus kriterijus kaip naujam firmos vadobui. Anketa nedemonstravo ten kokio aukšto literatūrinio išsilavinimo, tačiau buvo malonu skaityti tavo pamąstymus, idėjas. Baugu jog tapus vadovu dalį anketos jau būsi pamiršęs ir neįvykdysi to ką žadėjęs, tačiau neabejoju tavo galimybėmis tapti sėkmingu šios firmos vadovu! Sveikinimai, linkėjimai artimiesiems!

 

AWkCvQ7ODiEJq.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.