Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Išvargta MEDIKŲ direktoriaus analizė!

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

:o Išties labai dėkoju už tokius širdį glostančius žodžius Marko :), viską rašiau pats ir tik pats, savo laišku aš pats buvau šiek tiek nusivylęs nes buvo prirašyta nemažai nereikšmingų dalykų, kurie net neturėjo patekti į mano kandidatūrą, tačiau žinant, kad pačiam laiškui parašyti buvo skirtos tik 3 dienos labai stengiausi kuo tvarkingiau, bei kuo "blatniau" viską išdėstyti. Net ir netapęs direktoriumi labai džiaugiuosi, kad susilaukiau tikrai puikaus įvertinimo! Na, o didžiausia problema buvo aktyvumas, vienintelė priežastis kodėl nebežaidžiau ir gal būt nebežaisiu šiame serveryje yra "realus gyvenimas" :D žaisdamas šį nuostabų žaidimą 3 metus supratau, kad jis yra nebe man, nes nuo jo krisdavo ne tik pažymiai mokykloje bet ir "socialinis gyvenimas" :D, nemanau, kad kartosiu tą pačią klaidą ir atgal lipsiu į sampo duobę, tačiau ačiū ir linkiu sėkmės naujajam direktoriui Falanji, kuris jau buvo palaidojęs viltis tapti direktoriumi dėl padarytų klaidų šiame pojekte. Laikykis seniuk! :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

"vadobui" Marko rašyti nebemoka, vsio šalinti ir rinkti naują dp :). Mldc Fruxi, jeigu ne į komandą, tai bent į dirikus papuolei :D 

 

f49eaf0a21d905f3179c019b3b52c29f271.gif
Ilgai lauktas Medicinos direktorius jau čia, Falanji - žmogus tikrai vertas šio posto,pasižymi savo aktyvumų labai,o tokie šiais laikai naudingi,sėkmės !

 

Tu kartais neleavinai?:D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.