Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Nauja FŪRISTŲ era! Ar bus sukurtas naujas brendas?

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Laikas yra visatos duota valiuta, kurios visi gauname po lygiai. Kiekvieną dieną laiko gauname tiek pat, tačiau jaučiamės jo turintys skirtingai.  

 

PYsOfmCLHEaAg.gif

 

Štai kokiais giliais filosofiniais atodūsiais pradedama ši analizė, o ką tai reiškia - kiekvienam skaitytojui paliekama erdvė asmeninėms interpretacijoms. Grįžtant prie rinkimų, po šešiolikos kandidatūrų į medikų direktoriaus pareigas tikėjausi jog fūristuose irgi gausiu panašią dozę darbo, tačiau nors šiuose rinkimuose dalyvaujančių kur kas mažiau, bet kai kurių kandidatūros atsveria keletos skirtingų žmonių kandidatūras.

 

Simas_Duel – su tavim viskas kaip ir gerai. Žodžiai užtikrinti, įdomūs, tik tam tikrose laiško dalyse buvo per daug pedantiškumo. Skaičiau, džiaugiausi, nusivyliau. Gavau daug, o kartu ir per mažai.  Iš idėjų, firmos koncepcijos pusės nepamačiau nieko neįprasto. Kai pradėjai šnekėti apie idėjas ir nurodei, kad idėjų turi labai daug, tikėjausi kažko daugiau nei įprastai, tačiau iš viso to gavosi tik šnipštas. Vienintelis ir bene įdomiausias tavo aprašytas dalykas tai įspėjimai. Apie treniruotes ir kitus esminius firmos reikalus mūsų nuomonė išsiskiria, kadangi būtinybę tokiems dalykams neutraliose firmose laikau kaip antraeilį dalyką. Treniruotės ir panašūs dalykai reikalingi tik policijos, gaujų nariams. Kadangi įgūdžiai kurie dažniausiai yra lavinami tokio pobūdžio veiklose - dažniausiai neatitinka realybės. Taipogi visišai nereikia kandidatūros pateikti didesniu šriftu vien tam jog sukeltum iliuziją jog čia prirašei daugiau nei iš tikrųjų.

 

Matt_Jace - prisistatymas kone labiausiai į akį krentantis dalykas visame laiške. Nors pačioje laiško pradžioje atsiskleidimas, savęs pateikimas buvo iš tiesų įdomus, tačiau daugiau nieko neįprasto, reikalingo būtent šioms pareigoms atlikti nepamačiau. Motyvas kurį nurodai kaip priežastį dėl ko pildai būtent į šį postą nėra galutinai atskleistas. Iš idėjų pusės pasirodė, kad kol kas šiai dienai nesi priėjęs galutinio rezultato, idėjos nėra pilnai išbaigtos ir paruoštos naudojimui. Tai ką pristatei - nesiekia net 20% turinio svorio. Linkiu tobulinti savo iškalbos įgūdžius.

 

Manuelis Noriega - apie šį laišką daug nekalbėsiu, kadangi vertinti iš tiesų nėra ką. Trumpi neinformatyvūs, stiliaus ir gramatinių klaidų jūroje paskendę sakiniai. Prisistatymas, savęs apibūdinimas visiškai nekonkretus ir vienareikšmiškai nenaudingas kandidatuojančiam asmeniui. Priežasties kodėl yra pildoma būtent į šios firmos direktoriaus pareigas taip ir nepavyko iki galo išsiaiškinti. Cituoju: " Bet svarbiausia bus mano legendinė Techniką tai pavaduotojas. ". Ech kažkaip ieškojau, ieškojau tos legendinės technikos ir niekaip negalėjau surasti, matyt ji tokia nuostabi, kad net suprasti apie ką eina kalba praktiškai neįmanoma <ironizuoju>. Mano nuomone prieš pildant į tokį svarbų postą reikėtų pirmiau išstudijuoti reikalavimus, esamų direktorių metodika, o tik po to pildyti su pačiais rimčiausiais ketinimais. Su tokia kandidatūra ir pavaduotojo pareigoms nepatikėčiau.     

 

Jamal_Washington - iš tavo prisistatymo, aprašymo klausimų neturiu. Viskas buvo informatyvu, aišku ir suprantama, galbūt netgi per daug, nes kai kuriose vietose tam tikri požymiai, aprašai kartojosi. Tai pat tolimesnėje laiško dalyje pastebiu vėl tą pačią klaidą - besikartojančias detales. Pradedu manyti, kad šio laiško tikslas buvo pasiekti kuo daugiau parašyto teksto neatkreipiant dėmesio į kokybės santykį. Iš tavo metodikos, darbo būnant firmos direktoriumi neįžvelgiau nieko naujo. Priežasties kodėl pildai būtent į fūristų direktoriaus postą išsiaiškinti taip ir nepavyko, matyt noras užgožęs visas galvoje esančias mintis neleido aprašyti svarbiausio, to ką pats nurodei aprašysiąs. Iš tiesų šis laiškas yra per daug išplėstas ir koncentruotas į daugybę nereikalingų detalių kurios nepapildo turinio svorio, o tik nukreipia nuo pagrindinės minties, neleidžia atskleisti to ką norima pasakyti. Taipogi turiu prikibti prie kandidatūros pasirinkto stiliaus, kuris primena pirmykštes tipines anketas, kuriose nėra laisvumo. O čia, kuomet kiekvienas kandidatas turi laisvę ne į klausimus atsakinėti - o kurti savo, dauguma tuom net nepasinaudoja. Išlipkime iš rėmų. Reziume, gavai daug kritikos, todėl dabar sekančiame savo žingsnyje link pasiekimo esi stipresnis. Linkiu sėkmės!

 

Haku_Rinha - paprastas, niekuo neišsiskiriantis kandidato laiškas. Įprasta, elementari vadovavimo metodika. Aprašomi dalykai kurie nėra labai aktualūs atrankos vykdomajam asmeniui. Motyvai kodėl yra pildoma būtent į šios firmos direktoriaus postą nėra pilnai atskleisti, nepavyko suprasti pačios minties ką norėtasi tuo pasakyti. Patariu ateityje labiau susipažinti su firmos koncepcija, darbo pagrindais, o tik po to bandyti kažkur aukščiau būtent toje firmoje. Iš idėjų pusės tai galiu pasakyti taip: nepamačiau nieko naujo, neįprasto, kad kažką galima būtų panaudoti firmos darbuotojų labui. Dauguma idėjų yra banalios, paprastos, nereikalingos. Rango pasikėlimo sistema jau yra matyta netgi šiame projekte, todėl unikalumo ir vėl eilinį kartą tenka ieškotis kažkur kitur… Tačiau esi naujas veidas, kaip ir galimas potencialus atradimas. Galbūt žaidei ligi šiol kitame projekte kur tokios anketos užteko. Tad nenoriu jog po šio nesėkmingos kandidatūros, kritikos pliūpsnio pradėtum galvoti “ai, čia man naujokui neįmanoma”. Įmanoma, tiesiog kitą kartą kai pildysi - tiesiog įjunk sekančią pavarą!

 

  

Gedis_Gaska - apie tave konkrečios nuomonės kol kas neturiu, tačiau laikotarpiu kuomet atstovavai firmą iš pavaduotojo pusės, buvo tam tikrų nutikimų kurie ne itin reikalingi firmos vadovo pareigose. Kaip darbuotojas galbūt esi aktyvus, nuoširdus ir pasiryžęs kalnus nuversti, tačiau kaip būsimas vadovas nesi toks kokio mes ieškome. Kalbant apie idėjas šios firmos atžvilgiu tai nieko neįprasto nepasakei. Pažadai, ateities planai, tačiau konkrečių pavyzdžių kas galėtų mus sudominti nebuvo. Labai liūdna matyti silpnesnes ar netobulėjančias tavo kandidatūras negu ligi šiol. Iš kitos rinkimų mechanikos dalies matome jog turi pakankamus duomenis kaip fūristų firmos vadovui, tačiau iškalba ir vėl pakišo ‘padnoškę’. Nors… bent jau pats pildei.

 

Nike_Silver - laiško struktūra, kreipinys ir kiti esminiai dalykai iš pirmo žvilgsnio tokie kokie ir turėtų būti. Tačiau pradėjus skaityti šį laišką pasigedau nuoseklumo, konkrečios nuomonės vienu ar kitu klausimu argumentavimo. Tai pat kaip supratau tavo pagrindinis tikslas atliekant fūristų direktoriaus pareigą yra pratęsti įmonės egzistavimą, kas mano nuomone yra nebūtina. Nors Gvidas_Ham sukurtos idėjos tęstinumą vykdė ir keli direktoriai po to, tačiau pasikeitė daug direktorių ir jau visi savaip ištampė pirminę mintį, dėl ko tavo toks pasirinkimas jau neturi svorio. Manau, tam trūksta viso to pradininko, nes tos pagrindinės gyvybės nėra. O pačiam laikas sukurti kažką savitai naują, o ne būti pasislėpus po pirmykščių direktorių lapais. Firmos palaikymas vien dėl šios egzistavimo yra paprasčiausias mūsų laiko gaišinimas. Tolimesnėje laiško dalyje prasideda įprasti pažadai, žodžiai kurie niekados neišsipildo. Dėkoju, Timūrai, už dar vieną kandidatūrą. Taip, už dar vieną.. Mačiau jų kelias ir nei viena jų neišsiskirianti, galiausiai - pats matai jog ir rezultatų neatneša. Noriu jog sekantį kartą pildytum su didesniu užsidegimu, polėkiu, išpildytum spragas, idėjos vadovo pareigoms būtų dar brandesnės. Iki!  

 

Madd_Dogg - pagaliau lietus mano išdžiuvusioms akims! Vienintelis ir bene geriausias šios atrankos dalyvis. Šiame laiške yra nuoseklus, neįprastas, tačiau svariai pranašesnis išdėstymas. Tai pat rašymo stilius, sakinių formulavimas… Skaitant tiesiog viskas savaime ‘sueina’. Viskas ką skaičiau, vienareikšmiškai mane žavėjo. Patiko tavo užtikrintumas, viskas kaip į taktą - tikslu ir skoninga. Tiek iš idėjų pusės, tiek iš profesinės - viskas kuo puikiausiai išpildyta. Bene geriausias laiškas skaitytas šiandien. Informatyvus, suprantamas ir vienareikšmiškai vertas vadovo kėdės. Patinka man tavo siūloma psichologija. Kaip asmuo - ryškiai išsiskiri iš visuomenės, iš bendraamžių. O būtent tokių žmonių ir ieškau kiekvienuose direktorių rinkimuose. Būčiau laimingiausias jeigu kiekvienuose rinkimuose ir rasčiau po tokią vieną dovaną - kaip tavąją kandidatūrą. Tačiau viskas toli gražu ne taip, ir būtent dėl to tokie perlai kaip Tu - ir yra atitinkamai įvertinti.

 

Nico_Moretti -  nieko pridurti neturiu. Viską ką norėjai pasakyti, pasakei, leidai suprasti ko nori. Nusivilti tavaja kandidatūra tikrai nebuvo nei kuom, nei laiko, nes viskas ką skaitai - tiesiog liete liejasi sakinys po sakinio. Kaip iš buvusio DPP - aplamai nesitikėjau tokios tavo kandidatūros, maniau jog daugiau mažiau - tau ant pareigų sampe jau nusispjauti. Tačiau tik įrodei jog vis dar esi motyvuotas realizuoti savo įgūdžius, savybes vadovaujant. Nors iš idėjų pusės kažko įspūdingo nepamačiau, tačiau rezultatai kalba patys už save – tai efektyvu, o kurti nebūtų dalykų jeigu nesugalvoji - geriau ir nekurti, nes tai abu suprantame jog ties tuom daugiausiai kandidatų ir paslįsta.. Reikia užsidėti “checked” ant unikalių idėjų punkto, tai tada ir prasideda būrimai iš kavos tirščių. Labai daug prigyriau, todėl vieną ponui maestro į šonkaulius - kaip iš projekto senbuvio galima buvo tikėtis šiek tiek daugiau. Tu tikrai žinai, nes ir pats tave to mokiau - jog iš senbuvių, patyrusių reikalauju kelis kartus daugiau negu iš naujo, nematyto veido. Kuomet kai projekte buvai mano atradimas - labai nustebinai, o šį kartą akivaizdu - jog pasąmonėje slėpei mintį “mano reputacija ir praeities darbai šiandien kalba už save”, tačiau kad ir kaip bebūtų šioje atrankoje esi vienas iš stipriausių.

 

Paskirstymų 'kiapa' renka kandidatus ir skirsto į pozicijas čia tipo <ironizuoju>

13xsUZOrBLUFRS.gif

 

Paskirstymų kepurė jau apsisprendė, o kas skaitėte analizę - taipogi jau suvokėte, jog tėra du pagrindiniai šių rinkimų laureatai, iš kitų kandidatų ryšiai išsiskiriantys Madd Dogg bei Nico Moretti. O čia jau viską iš esmės, galutinai lemtų antroji rinkimų mechanikos dalis. Tačiau papildomos analizės iš antrosios rinkimų mechanikos dalies neprireiks, sutaupysime laiko kurio netausojome pirmojoje rinkimų dalyje. Mane pasiekė žinia, jog Madd Dogg atšaukia savo kandidatūrą į direktoriaus pareigas dėl tam tikrų itin svarbių priežąsčių, kurių čia neviešinsiu, nes asmeninius reikalus skelbi/neskelbti palieku pačiam. Dėl tų priežąsčių kandidatas į pareigas jose nebūtų ilgiau mėnesio laiko, o kaip žinia - mano reikalavimų tai nepatenkina. Todėl rinkimų laureatas lieka tik vienas - Andrius!  

Kartais rinkimų reziume mėgstu paminėti ir prognozes: ko gi tikėtis iš naujo direktoriaus? Kai šis buvo mechanikų direktorius - buvo sunkūs laikai projekte, tačiau šiam pavyko viską išpildyti, įgyvendinti, firma funkcionavo nepriekaištingai. Tačiau dabar - visai kitos aplinkybės: firma ne probleminė, o ir itin populiari, taipogi tais laikais žaidėjų skaičius online buvo 20, dabar - 120. Visų laurų negalima vien tik tau pilti, nes daug padėjo visą kelią šalia tavęs buvęs pavaduotojas Matthew_Bennett. Dėl ko šį kartą norėsiu jog porą savaičių padirbtum vienas, o tada - jau pasirinktas pavaduotojas. Ko galutinai tikėtis? Nico_Moretti ir Gvidas_Ham tuo laikotarpiu buvo mano atradimai.. Ir šie abu kandidatai į DPP pareigas. Gvidas - buvo būtent šios firmos direktorius, kuris sukūrė istoriją, prekinį ženklą, kurį puoselėjo kelios direktorių kartos, ir dabartiniai kandidatai - taipogi nori pratęsti to prekinio ženklo egzistavimą. Kaip iš Tavęs, Andriau, dėl tam tikrų sąsajų su Gvidu - noriu pakelti kartelę kuri motyvuotų tave: tai sukurti naują fūristų firmos vardą, įvaizdį, ir įgyvendinti tikslus, idėjas, kurias po taves brangintų ir tradicijas tęstų toliau kelios direktorių kartos. Kuomet iš Gvido, kaip nematyto potencialaus, užsidegusio žmogaus nesitikėjau nieko, bet labai nustebino. Tu - jau priskiriamas prie pačių pačiausių, todėl nustebint bus sunku, tačiau jeigu Tau motyvacija, užsidegimas, noras neišblės - manau sugebėsi nustebinti ir tu. Sveikinu tapus direktoriumi!

 

iPiUxztIL4Sl2.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Transit Company jau atgyveno savo, iš dalies aš palikdamas pareigas turėjau ją sunaikinti, tačiau beviltiškai tikėjausi, kad Red_Label pratęs mūsų su Gvidu kurtą dinastiją.. Oh well, Nico, svkn, ateisiu tikrai, gal ne su Crime acc, bet tikrai ateisiu :) sėkmės ir tikiuosi pasirodysi geriau nei mes su Gvidu. (Hoto neminiu, nes nežinau kaip dirbo :D )

 

 

Edit: Gvido sukurtą, mano pratęstą*

Redaguota Mister_Crime

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu bose myliuks bučiuks Morečiuk sėkmės tau jei kas nardys į pavaduotoją ar į darbą rašyk užsiundysiu El Toro

Nesikesink pavaduotojas jau užimtas , p.s svkn Andrey

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinuuu!!! :wub:
Dabar Fūristai stpdv, bus best EVA!Tokia chebra,rimtesni, nėi gaujiniai ar tie PD:D
Ždž svkn, Maestro..Atveši kada mašinyte! :P

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.