Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Kurjeriai ir vėl kursuos!

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Nauja analizė, o teksto nematyti? Kur visa tai dingo, kur 3k žodžių??? KĄ SKAITYTI?!

 

ob9Cfk1iUrBUQ.gif

 

Taip, taip... Dabar analizės bus tokios. Kaip DP ir DPP - patys sau analizuosime kandidatus kaip ligi šiol, tiesiog apie tai jau neberašysime. Plačias analizes rašydavau ne dėl dydžio, ne dėl to jog įtikti, bet tam, kad kiekvienas iš pildančiųjų į direktoriaus gretas žinotų savo klaidas, kur tobulėti ir t.t. Tačiau tik labai retas asmuo sugebėdavo pasinaudoti tokiu bilietu, koziriu tapti direktoriumi. Kad ir kiek apie ką berašydavau - sekantį kartą gauni vėl tokio pat lygio kandidatūrą, ko pasokoje tiesiog supranti jog tai skaito tik vienetai.

Taigi, dabar vyks toks socialinis eksperimentas, kaip palyginimui efekto ir kandidatų tobulėjimas ankstesnių ir dabartinių analizių dėka, 

sutaupysime DP virtuvėje laiko (visgi tiesioginis rašymas sudaro bent 6 valandas, o kur visas kitas darbas...). Kaip tapti direktoriumi - mano prirašytos informacijos tiek ir vo tiek, kas protingas - rasti ir pasinaudoti sugebės. 

 

10BZuESQMKffuo.gif

 

Taigi, pildančiųjų kandidatūrų lygis ženkliai smuko. Kas tikėjotes būti rinkimų laureatais, tačiau netapote - kaip minėjau aukščiau - informacijos galybė, tereikia gebėti susirasti, prisitaikyti sau ir su didesniu minčių bagažu. Pagrindinės visų pildančiųjų idėjos - netaisau ir nekritikuoju niekieno gramatikos, rašymo stiliaus, tačiau kuomet kandidatūros pristatomos neišbaigtos, be idėjų, kuomet prisistatymas užima visą jūsų kandidatūrą, o klausimų apie direktoriavimą nepasprendžiat. Taipogi polėkio, kibirkšties, noro nesimato, labai ryškiai matosi kas pildo su kaukėmis, pasižiūrėt ką kas apie mane parašys, o kas nuoširdžiai su rimtais ketinimais. Idėjose rašote senai kasdieninės rutinos nuvalkiotas mintis. Taipogi keletas asmenų verti gėdos stulpo už savo pačių anketų kopijavimus. Netapsite vadovais mėgindami paeiti ta pačia korta kelis kartus, tokių kandidatūrų net neanalizuoju. Taipogi viena didžiausių visų klaidų - atsakinėjate į klausimus kaip anketą, nors reikalauju cv+motyvacinio laiško. Motyvacijos neradau nei pas vieną.

 

Norėčiau paminėti tik porą kandidatų, kuriems trūko nedaug, nors mano reikalavimų, toli gražu - nesiekė.

 

12c7MQi3q492Hm.gif

 

Buvo už ko užsikabinti - Mindaugas_Parkour. O teksto sutvarkymas įdiegiant grafinius sprendimus, akį patraukė ir Greedy_Inversions, tačiau čia kaip gi batsiuvys be batų galėtų būti... niekaip. Kas liečiant tekstą - samprotavimas teisingas, bet matuojant pagal mano reikalavimus - su tokia kandidatūra pavaduotojo pareigos. Direktoriaus pareigoms yra kur kas aukštesnė kartelė. Ne burbulus pūst, o turinio svoriu.

 

O šių rinkimų laureato Jason_White pateikta kandidatūra - ryškiai atitrūko nuo visų kitų pildančiųjų. Atsakyti mano klausimai, tekstas tvarkingas, neišpūstas, kaip sakant - tankaus turinio, o mane tai vežė. Vieną kartą, prisimenu - bandei savo jėgas. Įvertinau kaip potencialiu projekto žaidėju. Šioje kandidatūroje mano viltis pateisinai, o toliau - jau tavo darbas įrodyti jog ne tuščiais žodžiais šaudaisi, privalai apginti mano pasirinkimą ir pasitikėjimą tavimi. Dabar prasideda tavo nuostabiausia kelionė šioje e-erdvėje ir tik nuo taves priklauso ką iš šios išmoksi, ką patirsi, kaip ir kuom asmeniškai tobulėsi. Sveikinu!

 

ZrGJNAD4A7kXu.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu Jasonai  su pareigomis, sėkmės tau žmogau, ateisiu pas tave manau.


Mariau, kad aš dirbuu 2mėnesius beveik PD :D, o ten apie pavaduotoją, net nesu galvojęs, nuuu žodžiuuu :D 


DPD 6mėnesius atidirbęs esu.. (Dwayne_Bond, Edgaras_Mix, Teddy_Wudson, Dwayne_Bond) Daug matęs šitoje firmoje, noriu dar daugiau pamatyt :D


Redaguota Manuelis Noriega
Tu visur vaikštai kur pavaduotojas laisvas :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na swkn nauja dpd drk,keista,kad aš nepildžiau. Na o tau linkiu normaliai išlaikyti postą,ir nepasišiukšlink poste kaip aš,''Make DBD great again''',Marius malaca pagaliau nerašai apie kiekviena lodariu info,dabar bent greičiau analizes eina, liuks  B) 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.