Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.4.4]Pasiūlymas serveriui: Sena verslų sistema

Modis_Samper

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Modis_Samper


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip tarp visų žaidėjų yra kalbama, jog visi nori jog gražintų senąją verslų sistemą, bet niekas neparašo pasiūlymo. Tai mano siūlymas būtų padaryti kitoke sistemą. Padaryti, jog verslo pelnas eitu kai žaidėjas žaidžia, o kai būną atsijungęs pelnas neitu. Nes dabartinė situacija yra tragiška. Niekas neperka produkcijos ir nėra gaunamo normalaus pelno.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugelio žaidėjų paklausiau ir daugumą sakė, jog jei butu tokie verslai tikrai padidėtų serveryje žaidėju skaičius. Pagerėtų ekonominė situacija, nes dabar serveryje vien ubagai su tokia ekonomika.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):Tai mieli serverio žaidėjai laukių jūsų nuomonių. Netyčia suklydau su serverio versija. 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

kuom ta tavo ideja zmoniu pritrauks i servery? naujokai net nesuprastu apie ka tu cia vps rasai nes jiems iki verslo gan toli tai nekalbek nesamoniu, kad daugiau zmoniu pritrauks

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Žiūru mėgsti juokus ;D Galvok dabar blaiviai. Išvis, ta sena verslų sistema yra tragiška, nes ji yra vos ne kiekviename projekte. Serverio ekonomika dabar yra gera, norit užsidirbti reikia idėti x investicijų, norit gauti pelno.. GreenSide nepaverskim šūdserviu. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tigi kaip jus nesuprantat kad nebebus senos verslo sistemos p.s jeigu neturi proto tai nafik isvis perki versla jeigu nemoki prisitaikyt prie naujos sistemos ir vps nemoki su ja elgtis.. turi proto ir saibas keli sau ramiai ... p.s jeigu nematei dar kokios 5 temos apie tai parasyta tai kam dar daugiau kurt? :D PRIES

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Versla iš serverio nusipirkau už 4mln 400m2, biški ten nedaug investavau turiu jau 3 lygi, o minuse dar esu  apie 1mln, bet kadangi aš neaktyvus todėl taip labai šaibu nesidarau iš to verslo, bet jei bučiau aktyvus tie pinigai plauktu kaip nzn kas, *cenzūra*e nusivalyt galėčiau su pinigais. 

Mano verslas vertas 8-10 mln pirkit jei norit :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.