Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mechanikai gaus ir direktorių!

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Mechanikų direktoriaus rinkimai tai tragikomedija. Tai tokie rinkimai kuriuose nėra konkrečių lyderių kaip, pavyzdžiui, buvo fūristų rinkimuose, galų gale - praeituose mechanikų rinkimuose. Nėra ko stebėtis, mokslo metų pradžia, geri orai dar nesukelia minčių kaip prastumti laiką.

 

WzlgUilmWophu.gif

 

Rinkimuose nestinga ir perliukų, kurie šį tą pasako kaip kandidatai pasiruošę direktoriauti, o kas iš jų turėtų daugiau laiko praleisti prie pamokų. "Darysime mechanikų akcijas kuomet už dyką pripildysime pilnus bakus elektros"... Tu rimtai? Pripilti elektros? Baką? Tyliu. Kitas perliukas "sukurti nenutempimo zonas"... Kiek tu projekte laiko žaidi? Yra Eco degalinė ir nenutempimo paslaugos. Ir aplamai, direktoriaus darbas yra stebėti darbuotojus, jokios zonos už tave darbo neatliks. Dar vieno skaičiavimai "iš akies": sultano remonto kaina - 100k". "Esu katalikas, bet į Dievą netikiu" - labai svarbu paminėti direktoriaus rinkimuose <sarkazmas>. "Pražaisti serveryje 500 minučių per dieną yra nedaug". "Marko_Escobar gerai susitvarko su mechanikų direktoriaus pareigomis, o Egidijus_Keza visiškai neapsiima su darbuotojais". Jo, šitas irgi tikisi į direktoriaus pareigų... Nuoširdžiai prašau - nors ir skubat pateikti kandidatūras, bet patys nors kartą perskaitykit tai ką parašot, ir jeigu gali pasirodyti jog parašėt nesąmonę - tiesiog nutrinkit tą vietą. Dėl to jog bus daugiau teksto, kuris konkretus šūdų malūnas - tiesiog ištrinkit.  Tolimesnės visų kandidatų problemos: noro, motyvacijos direktoriauti stoka. Taipogi niekas nenumanot kaip motyvuosit savo darbuotojus. Prie idėjų rašote tas pačias nuvalkiotas mintis, o idėjų taip ir nerandu. Bandote padaryti man įspūdį pavartodami aukštą literatūrinį leksikoną, pastangas vertinu, tačiau taipogi reikia išmokti ir tinkamai pritaikyti.

 

Uni2jYCihB3fG.gif

 

Rinkimuose mažiau šūdeliavimo, daugiau protingesnių pasisakymų buvo iš Jeremy_Santos, Edvis_Srekas, Aurimas_Aerox. Visi, maždaug, viename lygyje, plius minus, daugiau mažiau. Galbūt, kaip iš buvusio lyderio Santos norėčiau daugiau, tačiau pakankamai taiklus esi. Pastebėjau ar keturis punktus, kuriais mėginai man įtikti, tau beveik pavyko <šypt>. Edvis_Srekas - trumpa ir gera skelei čia. Pasiilgau tik unikalumo, išskirtinumo. Potencialą matau, bet turi perlipt per save. Na, o mažiausiai palevų ir daugiausiai noro, motyvacijos užfiksavau pas Aurimas_Aerox. Žinau jog asmuo jaunas, nepatyręs, dėl to abejoju ar gebės atidirbti tuos du mėnsius efektyviai, gali greitai atsibosti ir panašiai, nors ir esi aktyvus, tačiau klaustukas kiek laiko tokiu būsi. Tačiau šiandien tu esi rinkimų laureatas ir tikiuosi išsklaidysi mano abejones. Linkiu visokeriopos sėkmės!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.