Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Naujas TAKSI direktorius jau šiandien!

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Pamėginau būti taksi direktorius, tačiau po darbuotojų neaktyvumo nusivyliau, sakau nelemta man ir pradėjau rašyti šią analizę, mąstyti kam perduoti tokią atsakingą estafetę. Taksi darbas projekte, galbūt, daug kam atrodo nereikšmingas, nuobodus. Tačiau dėl taksi profesionalumo - naujokai kuriasi tik geresnį įvaizdį apie mūsų projektą. Tad būsimo direktoriaus užduotis - maksimalus paslaugumas ir informatyvumas iš kiekvieno dirbančio taksi.

 

Neminėsiu ir neanalizuosiu kiekvieno pildančio, visvien darote visi tas pačias klaidas, ir tas pačias klaidas tenka paminėti kiekvienoje analizėje, ir sekančioje vėl tie patys asmenys  su tomis pačiomis klaidomis - noras, motyvacija, kandidatūros neišbaigtumas, idėjų, unikalumo stoka. Galų gale - tą patį per tą patį skaitau du metus, todėl pareigas duosiu tik sugebantiems sudominti bei pilnai, argumentuotai atsakyti mano idėjas.

 

Taigi, pagrindiniai trys asmenys, kurie kažkuom išsiskyrė, nors iš esmės, ne visi jų yra lygiaverčiai. Osen_Mario - man patiko tavo maksimalus užsidegimas, su tokia savimotyvacija gali daug pasiekti, tačiau vien tik tuom manes nepapirksi, noriu pažiūrėti ar nesudegsi. Kaip sakant - ne vien žodžiais, bet ir darbais. One_Love - ačiū už pilnai pateiktą firmos koncepciją. Taipogi kaip rinkimų atradimas - sudominai kaip asmuo, nekantrauju sulaukti progos padiskutuoti su žaidimu nesusijusiomis temomis. Pasirodei labai brandus asmuo, tačiau labai abejoju ar kandidatūrą, kurią pristatei man - naudojai pirmą kartą (rašei gal pats, tačiau idėjas nuo kažkokių medikų kopijavaisi, galima išsivaizduoti, jog mėginai tapti kažkada su panašia anketa medikų direktoriumi). Jeigu nenustosi siekti - ateity norėčiau tikėtis kažko naujo, unikalaus. Vien dėl to, jog pažiūrėti ką galima išspausti iš konservatyvaus asmens (kaip pats teigei). Paskutinis ir ne prasčiausias - Edvis_Srekas. Antrą kartą papuolantis akiratyje tarp kandidatų. Kažkiek patobulėjai nuo praeitos kandidatūros. Taipogi paanalizavai esamas problemas ir į šias pats atsakei.

 

Kurį čia pasirinkus... sudėjau taškus ant i patikrinus Jūsų forumo veiklą, aktyvumą projekte ir t.t..

 

 

 

... direktoriumi tampa...

 

 

 

 

en den du...

 

 

 

 

giphy.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

chmmm...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edvis Šrekas! Paprasčiausiai dėl to, jog man tavo požiūris į taxi firmą ir pastebimos projekto klaidos - buvo teisingiausios. Už platų akiratį, už naują direktorių! Sėkmės!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinimai naująjam taksi direktoriui, sėkmės tau darbuose! Taip visiškai teisingai, idėjos naudotos Medikuose, bet jos buvo mano:D pildydamas tikėjausi, kad čia jos buvo nematytos ir negirdėtos - klydau, turbūt ir patingėjau, kas galbūt ir nulemė mano dabartinę padėtį, dėkingas už analizę, manau rasti laiko pabendrauti iš mano pusės, sunku - nebus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labai džiaugiuosi už Šreką ir linkiu jam didžiausios sėkmės, palinkėsiu pagaliau užvesti firmą ant teisingo kelio ir surinkti TAKSISTUS, o ne "lagaminų išvežiotojus".. :D

P.S. Jė!!! Mane irgi analizėj paminėjo :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.