Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Teisėsauga sugrįžta!

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

xN6zyKDFFHcNq.gif

 

Nežinau kaip Jums, bet man šie gif'ai daug asociacijų sukėlė <sarkastiškas "šypt">.

 

Taigi, kad tokie monopolininkai negyventų pernelyg ramiai, reikia sustiprinti projekto teisėsaugos grandinę.

Rinkimai.. užpildė keli čiuvai, tačiau tarp jų kandidatai esminiai tik du: Mantvis Daedo ir Donatas Tušinukas.

Abiejų kandidatūros buvo itin skirtingos, tačiau nekomentuosiu detaliau kuris geriau pasirodė, nes vadovą rinksiuos pagal asmeninius bruožus.

Daedo kaip asmuo, vadovas atrodo stabilus, tačiau prisimenu šio vadovo klaidas praeitoje kadencijoje: tvirta vadovo ranka nebuvo taikytina "saviems". Žinau jog tai kartotusi ir šį kartą, o tokiai autoritetingai firmai tai kenkia, prasilenkia su mano logika ir naujais keliamais reikalavimais. Dėl ko tai sakau analizėje... Tai tam, jog kitą kartą pildant į šias pareigas sekantį kartą - jau būtum žingsniu į priekį numatęs savo ėjimus ir vietas kur reikia tobulėti.

 

Kitas kandidatas, kuris ir tampa direktoriumi - Donatas_Tušinukas. Nustebau pamatęs jog pildai, kuomet visad sakydavai "dar ne laikas". Imant vadovo patirtį ir būdą - Mantviui neprilygsti, tačiau esi žodžio žmogus, numanau jog tau trūks stiprios vadovo rankos, tačiau galvoju, kad iš taves galima kažką nulipdyti. Esi dar pakankamai vaikiškas, gal "dar ne laikas" apsiimti vadovauti, numanau jog pildei į GSPD direktoriaus pareigas, nes Keza prižadėjo padėti, tačiau padiskutavus su Madd_Dogg nusprendėme - jog šis padės šokt į teisingus bėgius ir juose išsilaikyti. Tai ką pradėjau su Patriotu, manau tai galima bus pratęsti su tavimi. Kažkiek bijau, jog tave, kaip vadovą kanale nustelbs ir visiškai užgoš vien toks darbuotojas kaip Egidijus Keza, kuris neabejoju jog ateis tau padėti. Visą tai žiūrint keliais žingsniais į priekį, man palankesnis kandidatas yra Tušinukas, o šio silpnas mėgins atremti DPP pagalba. Linkime kantrybės, ištvermės!

 

l2JJJJUUQBvUspZV6.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.