Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Turim PASIUNTINUKŲ direktorių!

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Analizės trumpos, prieš sunkią darbo savaitę mėginu nusimest naštą ir greičiau duot žmonėms pradėt darbus. Būtent nuo kurjerių pradedu todėl, kad mažiau lygiaverčių kandidatų, mažesnis galvos skausmas nei medikų rinkimuose. 

 

Taigi... Manuelis Noriega vis nerimsta, tai į pavaduotojus, tai į direktorius, ir niekur neišeina... Nors kartą susikaupk, palaida bala tavo anketos. Leonard_Martinez... Turim mažą paslaptėlę, dėl to negaliu net kaip kandidato taves vertinti, tačiau potencialas yra.

 

Pagrindiniais rinkimų konkurentais tapo San Xenon ir Cornall_Worden. Xenon požiūris, savitaiga ir saves pateikimas - top class, tačiau per mažai apie vadovo veiksmus, firmą. Taipogi per griežtai skirstai juoda arba balta. Jeigu būtum pasidomėjęs mano darbo metodais - taip nebūtum rašęs. Sekantis atrankos dalyvis Cornall, taipogi niekam nematytas kaip ir pirmasis. Mano, jau buvęs, pavaduotojas paminėjo jog pats sau prieštarauji rašydamas kokias tai mintis. Šiaip idėjos vaikiškos, tačiau tu daugiau analizavai apie firmą. Rinkimuose kaip asmuo ir potencialas mane labiau sudomino San_Xenon, tačiau tavo būdą, kokiu save pristatai, verčiau panaudoti firmose kur reikalinga itin tvirta ranka. Tačiau tai nereiškia jog tau netinka ši firma. Tiesiog, šį kartą kitas įtikino labiau, nes atsakė daugiau konkrečiai atrankoje užduotų klausimų, tai man leido 'nuskanuoti' jūsų galimų klaidų potencialą, todėl renkuosi Cornall_Worden. Tikiuosi pats anketą pildei... <smailas> Praeitas Kurjerių direktorius buvo rimtas rašytojas, tačiau direktorius - tragikomedija. Tikiuosi nelipu ant to paties grėblio du kartus. Eh, kaip bus taip bus - sėkmės!

 

P3bhrBdWCvek8.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

O sveikunu naująjį Direktoriu.

  • O dėl manęs, tai tik to norėjau išgirsti, ar dar įmanoma bus kažką nulipdyti iš manęs.
    Bet pasirodo potencialas yra, reiškias dabar beliko, tik gyventi ramiai, ir aiti į prieki :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na ka didžiausi sveikinimai iš mano pusės. Taigi laikykis, sekmės pareiguose, bei labai tikiuosi jog nebūsi toks direktorius kaip praeitasis. Dar karta sakmės. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.