Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Filmų/Serialų pasiūlymai!

Kajus_Sermokas

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kajus_Sermokas
2. Koks šio filmo pavadinimas?: Visi bus apačioje.
3. Koks šio filmo žanras?: Įvairūs.
4. Filmo trailer'io nuoroda: Pridėsiu apačioje.
5. Komentaras apie filmą (kuo jums patiko, kodėl rekomenduotumėte kitiems): Šie filmai man labai patiko ir manau juos turėtu pamatyti kiti.
 
 
 
Serialai:
 
The 100 (Liet. Šimtukas)
 


download-tv-the-100-CW-s1-2014-poster-1-


 
Trumpai apie seriala:
 
Prieš 97 metus Žemėje kilus karui atominės bombos sunaikino visą ten gyvavusią civilizaciją. Išgyventi pavyko tik keturiems šimtams žmonių, tuo metu dirbusiems dvylikoje kosminių stočių, besisukančių orbitojem. Metams bėgant, visos stotys susijungė, sukurdamos bendrą kosminę stotį – Arką, kurioje gimė trys kartos, daugiau nei 4000 gyventojų, o visi resursai, sukaupti išgyventi kosmose dirbusiems žmonėms, baigia  iš sekti. Nepaliaujamai mažėjant pragyvenimo resursams, nuspręsta išsiųsti 100 nepilnamečių nusikaltėlių atgal į Žemės paviršių, o juos stebint išsiaiškinti, ar planeta jau tinkama ten vėl saugiai gyventi žmonijai.
 

 

Traileris : 

 

https://youtu.be/ia1Fbg96vL0

 

 

 

Colony (Liet. Kolonija)

 

 1460366822_colony.jpg

 

 

 

Trumpai apie seriala:

 

„Kolonijos“ serialo veiksmas sukasi aplink Vilo Bovmano (akt. Josh Holloway) ir Keitės Bovman (akt. Sarah Wayne Callies) šeimą. Jie turi priimti sunkius sprendimus, balansuoti gyvenimu kartu bei bandymu išgyventi naujame pasaulyje. Jų gyvenimas verda netolimos ateities Los Andžele, kurį okupavo pašalinės jėgos. Vieniems žmonėms pasirinkus bendradarbiauti su valdžia ir naudotis to suteikiamomis prievolėmis, kiti nusprendė pasipriešinti ir kenčia to sukeltas pasekmes.

 

Traileris:

 

https://youtu.be/bxglHSaRuKo

 

 

FIlmai:

 

Nerve (Liet. Nerve: Drąsos žaidimai)

d5c1bcd3.jpg

 

Trumpai apie filma: 

Pamirškite „Didįjį brolį“, „Akvariumą“, „Robinzonus“ ir visus kitus realybės šou, kokius tik esate matę. Per pasaulį galingo cunamio banga ritasi nauja pramoga: žaidimas „NERVE“. Nori pamatyti, kaip eiliniai žmonės daro pačius neįtikinamiausius, nutrūkt*cenzūra*škiausius, beprotiškiausius dalykus? Atsisiųsk programėlę, prisiregistruok ir tapk žiūrovu. Užsikabinai? Išbandyk pats – tapk žaidėju! Kiekviena žaidimo užduotis įvertinta skirtinga pinigų suma. Kuo užduotis sudėtingesnė, tuo didesni pinigai. Kas juos sumoka? Tokie pat žmonės kaip tu, žiūrintys tavo nuotykius.

 

 

Traileris: 

 

https://youtu.be/AX1BTiHzq-I

 

 

Beast of No Nation (Liet. Nežinomos šalies žvėrys)

 

uJ3dLd9YsoAEfm2JNfNCgvzWAyb.jpg

 

 

Trumpai apie filma: 

 

Tai istorija apie berniuka Agu. Netekęs šeimos jis yra priverstas prisijungti prie kareivių grupės nežinomoje vakarų Afrikos šalyje. 

 

 

Traileris: 

 

https://youtu.be/2xb9Ty-1frw

 

 

American Sniper (Liet. Amerikos snaiperis)

 

fb_share.jpg

 

 

Trumpai apie filma: 

1974-ųjų balandžio 8 dieną Teksaso valstijos Odesos mieste, sekmadieninės mokyklos mokytojos ir protestantų diakono šeimoje gimė berniukas, kuriam buvo lemta tapti JAV karinių pajėgų legenda - geriausiu visų laikų amerikiečių snaiperiu. Pirmąjį ginklą Chrisas Kailas iš tėvo gavo dovanų, kai jam buvo aštuoneri. Dar po 21-erių metų (2003 m. pavasarį) Chrisas pro optinį taikiklį Irake stebėjo, kaip prie JAV jūrų pėstininkų būrio artėja moteris, rankose spausdama granatą. Savo pirmąjį sėkmingą karinį taikinį Ch. Kailas pakomentavo taip: „Toji moteris jau buvo negyva. Aš tiesiog pasirūpinau, kad ji su savimi nepasiimtų amerikiečių karių“.

 

 

Traileris: 

 

https://youtu.be/99k3u9ay1gs

 

 

 

P.S. Jai bus norinčiu papildysiu  ^_^

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

sv Filmai geri bet visus esu mates gal kanors iskapstytum nes eiskau visur filmu niekur nerandu papildyk gal patinkanti ir nematyta rasiu,filmai geri

Sveikas, turiu dar viena filma pasiulyti, tai butu ''Blogas senelis'' gera komedija (sr kad nerasau atskira tema, viena parasiau nenoriu labai uztersi forumo)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.