Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.6.5] Gaujų/Pd balancas.

Deividas Meškinis

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Mes(š)kinis.

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi pradėsiu ilgą pasiūlymą ir bus jų ne vienas, o keli. Pirma pakalbėkime apie tai, kad šiuo metu gaujos su savo shotgun'ais, deaglais ir narkotikais su cbug'ina (dar kaikurie net naudoja auto cbug'ą kiti aimą) ir tiesiog nėra kaip atlaikyti grobiamų pastatų ar atlaikyti sandėlį ir vagonus.

Pradėkime nuo situacijos vagone (galioje tiek grobimuose per susišaudymus ar sandėlyje). Atsivežame enforcer'į prie vagoną. Vyksta susišaudymas ir pradedame šaudyti gaujinius. Jie vartoja narkotikus kas 10 sekundžiu mes imam iš enforcer'io kas 3 min. Paskaičiuokime logiškai kiek jie pasigydo kartų kai, mes imam iš enforcer'io šarvus.

3 min - 180 sekundžių ir tik tada galim pasigydyti full hp ir pusę šarvų. Dabar eikime prie gaujinių jie gali pasigydyti net

18 kartų tai yra 17 kartų daugiau negu mes per 3 minutes.

1 kartas per 3 min ir 18 kartų per 3 min.

O kai bus 2 gaujos??? Ir dar jie galės vartoti narkotikus 18 kartų per 3 minutes? Dar kai jie bėgioja į juos sunku pataikyti... Gerai gana apie jų nemirtingus, nesibaigiančius narkotikus pakalbėkime apie jų ginklus.

Deaglas - kai su juo šauni į žmogų kuris šaudosi kaip čia pasakius jį knockina ir dar kai cbugina tu tiesiog miršti........ Vau... Čia po šiandienos grobimo Minde_Fine su (auto čj) cbugino 3 policininkus. Aišku poto jis krito. Bet kalbam ne kas vyko veiksme, o apie ginklus.

Shotgunas - tas pats dalykas kaip su deaglu knockina.......... Ir galima cbuginti.

Taigi priėjome prie pirmos idėjos :

Iš gaujų pašalinti shotgun'ą ir perteikti policininkams.

Kodėl? Abi pusės turėtų pakankamai stiprų gun'ą kuris gali knockinti ir su juo galima cbuginti. (Įgyvendinus šią idėją būtų galima pažiūrėti kaip su ja seksis ir nebūtinai prie šios idėjos pridėti tabletes.).

Kalbėjau ir apie narkotikus tad prieinam ir prie naujos idėjos :

Įdėti naują vaistą tabletes. Jas būtų galima gasuti tik teisėsaugos pusei perkant iš medikų. Jų neitų parduoti ir duotų naudoti x kartų per y laiką. (Būtų smagiau jeigu būtų panašiai kaip gaujinių.) ((Jeigu būtų įgyvendinta ši idėją nemanau, kad reikėtų tada iš gaujų atimti shotgun'ą.). Tabletes duotų vartoti su komanda /tabletes.

O ką jau kalbėti apie jų tas fūras... O bože, bože.... Šaudai, šaudai ir jos sau važiuoja......... Idėja tokio, kadangi žinau, kad tie šarvai scriptinti būtų šiek tiek lengviau nuimti... O kodėl? Nes serveryje tikrai nėra daug žmonių na 100+ čia nemažai, bet policininkų per dieną vos susirenka 10 na būna įvairiai bet jie lengvai nesusišaudo.. Na vienu žodžiu bandžiau kažką tokio pasakyti, kad būtų sąžiningiau tarp gaujų ir policininkų...

P.S gaujos nariai tuoj čia pradės komentaruose verki, kad turim tai šarvus ir t.t tai net nekomentuokit. Beje šio pasiūlymo išvada yra tokio, kad reikia kažką tai naujo suteikti policininkams ar tai kaip nors juos pagerinti, nes dabar yra sunku mums. MAKE POLICE GREAT AGAIN.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šioks toks būtų balancas.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  NĖRA.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pats esu pd šiuo metu ir sakau, kad nereikia nieko čia keisti, teisėsaugai tiesiog reikia normalios taktikos, nerushinti kaip retardui ant deaglo, o išlaikyti atstumą ir easy tuos deaglus iškapot.

Nu ir kas iš tolo lesi jie pasigydys su savo narkotikais. Kur čia išviso sąžinė? 5 vaistinėlės su kuriom norint pasigydyti reikia apie 5 sekundes ir narkotikas įputi ir lakstai sau. + Narkotikų laikai pas save infinity skaičių.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Eilinis *cenzūra*,  nusišneka belekaip, sako auto visi :DDD  Nei vieno auto gaujoj.


 


P.S Uždrauskim c-buga ir išimkim sg ir dgl bus šaunu :D


 


O į tuos taškiukus turbut kaip per lietuvių pamoką - praleistą žodį įrašyt ?


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

 

 Čia po šiandienos grobimo Minde_Fine su (auto čj) cbugino 3 policininkus. Aišku poto jis krito.

 

 

Nu zdarova vaike, veizu nemuokat taktikis išvesa, kap frankis sake reik atstuma laikyt, o ne rushint kaip įprate esat, šiandien tokia situacija mačiau, kad blokadų dėt nemokat, su Dvl tiesiog praskridom kiaurai su fura per jūsų tas blokadas, paskui vakar sandely laiket išeje į lauka blokadas susidėjot, o nepagalvojot kad už nugaros gali jus apeit ir šaudyt iš dviejų pusių. Visu pirma galva turėkit ant pečių, nes gyva komedija esat, naudokit Kezos taktikas daugiau pasieksit.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

krč nebegerk tu gal, sako sunku. Šarvus, gunus viska free gaunat nieko jums užsitarnaut nereikia. Mums (ex) kaip gaujiniams iš savo kišenes reikia važiuot 5 km, kad šarvu nusipirkt, ginklus irgi reikia vežtis savo jėgomis, ar vpš pirktis. O jus turit dar "busika" iš kurio per veiksma, net galit pasimt gunus/šarvus. Turit tas nuperstas blokadas kur galit kaip priedanga naudot, ir kažkokius damage control apsiaustus (liemenes) kur mažiau damage jums daro. Vpš jums rojus, dar buff'o prašot. Atvirkščiai turėtu būt. p.s nauja sistema bus tj galėsit grindis bučiuot. PRIEŠ idėja čia kad no įsp

Va gaujos išminčius pasisakė, galit tema rakint xD

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

pasispaudė netyč no įsp 

nepesk pruot tu či, jei aš ispėjema gausu vadinas i tu gausi, niekor nedinksi. Prie to pačio, gal ispėjima neduosit Franki paruodyk anim kap reik šaudyt su emkom, kelių taktiku pamokynk i vesks bus gera , mes tikam tavym

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jaučiuos dabar kaip Aukso Prote, kas taisyklingiau parašys tas laimės iks d. 

 

 

Čia į tema rašau jei ka tai no įsp dėkui.

Colinui dėkit jis če freposteris

ek pesti melagi, daktars či atsirada, aš jau ton suprontu kad jau mon reiks nauja acc kurtis nieka či nesigaus ir tik per ton nevykeli katras či ton tema sukuri

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Gerai ponas Meškini.Sakai išimt iš mūsų shotguną.Taigi shotgunas kaip žinai dabar nebeima po 50hp,dažnai susibugina tai su juo nedaug kas naudojasi.Deaglas yra šaudyti iš arti,todėl mes iš tolo,kai varom jus nukalat mum šarvus kaip niehuj dielat.Nepatinka kaip mes cbuginam,tai gerai išimam tada kliūtis jūsų ir būsim noncbugeriai tada galėsim lygiai kariaut,idedam gaujiniam šarvus ir gunus nemokamai,užlipus ant pickupo.Ir jei norit emkų tai įteisinam tada aimą ant deaglų,kad iš tolo nukaltume jus.

Peace :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jaučiuos dabar kaip Aukso Prote, kas taisyklingiau parašys tas laimės iks d. 

 

 

Čia į tema rašau jei ka tai no įsp dėkui.

Colinui dėkit jis če freposteris

Tave senai reikėjo bausti freeposteri.

Einam prie temos nieko gero prieš, nes nauja sistema, o minde su auto yra sakė visiems pafilmuot reikia ji + smoothaimas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Vpš nesamone... pries rasant sia ideja galejai issiblaivyt, o po to rasyt. Jus gaunat viska free, okey mes naudojam narkus, tai jus naudokit vaistineles. Ka tipo per viena veiksma sunaudosit 5 vaistineles? Nebejuokauk. Pirma, Tusinis (Keusinis) tegul sugalvoja gera taktika, antra tegul ismoko jus saidyti, nes cj as uzsimerkes geriau saudau. Trecia, nerinkit noob i pd. Ketvirta, tegul Tusinis jus ismokina, kaip per vagona ar sandeli elgtis ir pan. Nes dbr vps jus sustojat i kruva viena ir ezy yra paimt. Turit sraigtasparni, tai naudokites juo, uzskriskit keli pd ant kokio pastato ir saudykit is ten, o kiti pd lai saudo is kitos puses lai saudo. Ir penkta pradekit kazka galvot. Pries.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.