Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Judy_Moncada ir pastebėjimai apie serverį

Judy_Moncada

Rekomenduojamas pranešimas

Žaidimo crashai taip sunervino, jog savo pyktį stengsiuos išlieti čia...


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Judy_Moncada


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą


1. Užsiregistravus serveryje nusipirkau visus statusus, tiek VIP tiek Administratorių serveryje. Labiausiai neapkenčiamas dalykas, kai žmogus paprašo pagalbos per /padmins, visi Administratoriai su /ats floodina per visą ekraną tuo pačių atsakymu, kiti renkasi atsakymus dėl /pasiekimai, o gal kiti, jog matytų, kad jie dirba... Aš nežinau, kaip naujas žmogus serveryje šio dalyko labai neapkenčiu ir tiesiog nervina. Ką keisti? Jei žmogus paprašo pagalbos, tai max. 3 ar 1 Administratorius gali atsakyti tam žmogui.


 


2. Dar vienas dalykas, visa Administracija gadina kitus darbus - mechanikų, medikų, taksi... Gaila, jog nėra taisyklės, kuri draustų jiems tai daryti, išskyrus eventus ir pnš. Jog administratorius užsidirbtų pliusą, jis labai papirkinėja paprastą žaidėją, jei žmogus paprašo /padmins Pagydykit, prašau.. Administratorius pasinaudojęs /heal komanda jį pahealina, tuomet žaidėjas jam padėkoja, nes nereikia kviesti medikų... O jei žaidėjas paprašo /padmins get mane Dillimore mieste, Administratorius manot tai padaro? Ne! Dauguma administratorių, nekalbu apie visus, tingi dirbti, padėti žmonėms, nes /heal yra kur kas lengviau negu /get. Tai mano dvigubas pastebėjimas :


1. Arba visa tai drausti, naudoti komandas be reikalo.


2. Administratorius privalėtų padėti ne tik su /heal ar tvarkant automobilį, susidaro požiūris, jog jis daro kas jam lengviau. etc. Gyvena dėl savęs, ne dėl žaidėjo.


 


3. Esu kantrus žmogus, bet... Gal apie keturias dienas laukiau atsakymo iš tam tikro serverio direktoriaus ir pavaduotojo - viešinti nenoriu. Jie visuomet stovėdavo AFK. Susidarė įspūdis, parašius komandą /direktoriai, gali matyti, jog jie OnLine, bet jie visuomet AFK, kalbu tik apie vieną sritį darbo, nežinau ką kiti direktoriai veikia. Tai tam tikras žaidėjo papirkinėjimas.. Paaiškinsiu : Esi paprastas žmogus serveryje, pamatai per komandą /direktoriai, jog tam tikro darbo vadovai yra labai aktyvūs, šaunuoliai... Bet kas iš to, jei prastovi AFK tarkim 300 minučių, o aktyvus buvai tik 10 min? Direktorių prižiūrėtojas, turėtų drausti stovėti jiems AFK.


 


4. Labai abejoju, ar sulauksiu iš vis atsakymo iš aukštesnių administratorių, bet pabandysiu. Kaip ir minėjau, esu pirktinis Administratorius serveryje, nusipirkau jį dėl žaidimo palengvinimo, žaidėjams padedu, bet kodėl turėčiau? Jei kodėl turėčiau aš padėti, kodėl turėtų padėti sekantis pirktinis Administratorius? Moralas toks, pirktiniai Administratoriai vengia darbo, o išrinktų Administratorių yra mažai. Ką reikia keisti? Rinkti daugiau free Administratorių, kurie yra pasiruošę darbui, taip paprasti žaidėjai sulauks daugiau pagalbos.  --- KLYSTU? Nesmerk, o pataisyk mane.


 


5. O čia pastaba Direktorių Prižiūrėtojui, trinti tas nesąmonės su ,,akmenėliais" taip toliau... Jei aš dirbu tarkim medikuos, bet šio darbo komanda ir patys vadovai yra atsiprašant paskutiniai ,,mulkiai" kodėl aš turiu pratęsti savo darbo laiką, savaitę? O išėjus, niekur nebegalėsiu įsidarbinti? O jei niekur nedirbant, kaip man susimokėti išpirką? Žinau, jog tai sumažina žaidėjų lakstymus per darbus ir pnš. Bet jūs pamirštant pagrindinę žaidimo funkciją --- ATSIPALAIDUOTI. Aš neturiu dirbti kitur per prievarta. Gal kur nors klystu, bet pradėkime diskusiją ;)


 


 


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Turėtų pakeisti.


 


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


 


 


 


Žaidėjau, nelik abejingas, ir visas savo emocijas apie mano pastebėjimus ir idėjas pasisakyk čia! Tik mes visi galime viską keisti!


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nzn ar 3 punktas apie mane ar ne, bet ideja tikrai kvaila, drausti stoveti afk? As daznai budamas zaidime turiu atnaujint tam tikras temas, patikrint anketas, pagal tavo logika kaskart noredamas tai atlikti privalau daryt reloga? Puiku, kad turi kazkokia ideologija, bet kartais deretu ijungti ir logika, aciu geros dienos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Invision : Prieš siūlydamas logikos puodelį man, nepagailėk laiko, ir pasakyk kodėl ne, pačiam būtų įdomu paskaityti <3 Kodėl 1, 2 ar 4 punktas, pakeitus į manąjį bus negeresnis, negu yra dabar?

 

Nzn ar 3 punktas apie mane ar ne, bet ideja tikrai kvaila, drausti stoveti afk? As daznai budamas zaidime turiu atnaujint tam tikras temas, patikrint anketas, pagal tavo logika kaskart noredamas tai atlikti privalau daryt reloga? Puiku, kad turi kazkokia ideologija, bet kartais deretu ijungti ir logika, aciu geros dienos.

Ne apie tave, nežinau koks direktorius, bet random šoviau. Čia gali būti diskusija BMW vs Audi, bet kodėl aš turiu žiūrėti į tavo AFK veidą, ir eikvot sąskaitą žaidime? Esu labai nepagarbus, bet laukiu diskusijos. Ir jei nesunku, aprašyk savo darbą forume, lyg visos anketos yra sukūrtos. Vėliau : Serveryje padarysiu testą, fotografuosiu tam tikrus direktorius kas 20minučių, ir pamatysi, kiek laiko jie yra pasyvūs žaidime.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas. Žemiau trumpai apibendrinsiu tavo pateiktas idėjas.

 

1 - tai jau yra įgyvendinta. Į vieną žaidėjo /padmins klausimą gali atsakyti daugiausiai 3 administratoriai, o jei ne 3 administratoriai, yra laiko limitas - 2 minutės, po kurių į /padmins klausimą administratoriai atsakinėti nebegali.

2 - dėl šito punkto sutinku. Manau, kad turėtų būti draudžiami bet kokie pagydymo, sutaisymų prašymai ar nukelimo prašymai, nes tada realiai darbai su pakvietimu netenka darbo (pats dirbu šiuo metu mediku ir iškvietimų prašančių pagydyti pasitaiko tikrai mažiau, nei pagydymo prašymų į /padmins. Suprantama, visi nori viską gauti greičiau ir pigiau, nes šiuo metu apskritai žmonės linkę visur skubėti ir taupyti, bet come on... juk taip prarandamas žaidimo įdomumas). Kol kas ir pats atsakinėju į tokius prašymus, nes dabar realiai jei ne tu, tai kažkas kitas... Manau jie turėtų būti naudojami tik tokių eventų atveju kaip kad neseniai buvo Helovinas, nesant paskirtam direktoriui, ar kai matosi, kad aktyvių darbuotojų tuose darbuose beveik nėra, arba jie net nesiruošia dirbti... Vis dėlto, šio dalyko neišaiškinsi kitiems, o kiti kaip kad aš seks jų pavyzdžiu ir stengsis padėti kaip ir visi kiti savo "meškos paslauga". Dar vienas blogas dalykas - kiti administratoriai prieš suteikdami pagydymą net neperžiūri, ką tas asmuo prašantis pagydymo veikia - gal jis šaudosi, o susišaudymo metu suteiktas pagydymas - jau bausmė jiems patiems, gal dalyvauja evente, kuriame gyvybių skaičius svarbus, o tada vėl kenčia administratorius kuris dažniausiai būna nubaustas laikinu užblokavimu. Manau, kad žymiai geriau administratoriams į /ats būtų pamokyti žaidėjus, kad vietoj taksi paslaugų galima būtų naudotis ir nuomos transportu, vietoj pagydymo - nusipirkti ir pasirūpinti vaistinėle iš medikų, arba juos pačius ir iškviesti, dėl pataisymo - juk tam yra mechanikai. Šiuo metu jie tik mašinas ir tetampo... Kai dirbau mechaniku anksčiau pataisymai buvo naudojami nebent tuo atveju, jei tai pasisiūlydavai atlikti nemokamai, kritiniu atveju arba per akcijas..

3 - šitos idėjos nelabai realiai supratau. Juk direktoriai irgi įprasti žaidėjai, tik su daugiau privilegijų žaidime... Kodėl jiems turėtų būti uždraustas AFK režimas, kai jie niekam netrukdo. Manau su jais tikrai galima susisiekti TeamSpeak programėlėje ar forume, o jei laiko tikrai neranda, vistiek galima atrasti laiką kada direktorius/pavaduotojas ne AFK. Pats esu buvęs pavaduotojas ir tikrai stengiausi grįžęs iš AFK peržvelgti žinutes parašytas AFK... Manau ši idėja tikrai bevertė.

4 - šiuo metu su atsakymais tikrai nemanau, kad reikia nemokų administratorių pagalbos (bent jau daugelyje klausimų, kur atsakyti nesunku, kaip kad minėjai sau ieškodamiesi naudos, o į kitus klausimus, manau pakanka ir vieno tikslaus atsakymo, kurį gali pateikti koks serverio senbuvis ar kad ir komandos narys. Šiuo metu tikrai nemanau, kad reikia dar papildomų žmonių, dirbančių tik ant pagalbos serverio žaidėjams.

5 - ši sistema mano nuomone tikrai gera - ji išveja kenkėjus iš serverio, arba priverčia juos susiimti bei sunkiu darbu surinkti atitinkamą pinigų sumą, kad vėl kentėti ir būti suvaržytam žaidime nebebūtum. Taip pat, ji neleidžia žaidėjams VISIŠKAI atsipalaiduoti, nes jeigu visi serverio žaidėjai darytų ką tik nori, nemanau ar būtų bent minimali tvarka, o kartu ateitų ir neįdomumas.

 

Šiaip šaunuolis, kad galvoji idėjas, bet manau, kad kai kurios iš jų nelabai reikalingos. Gal kitiems atrodo ir kitaip, bet aš čia pateikiau savo nuomonę.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas. Žemiau trumpai apibendrinsiu tavo pateiktas idėjas.

 

1 - tai jau yra įgyvendinta. Į vieną žaidėjo /padmins klausimą gali atsakyti daugiausiai 3 administratoriai, o jei ne 3 administratoriai, yra laiko limitas - 2 minutės, po kurių į /padmins klausimą administratoriai atsakinėti nebegali.

2 - dėl šito punkto sutinku. Manau, kad turėtų būti draudžiami bet kokie pagydymo, sutaisymų prašymai ar nukelimo prašymai, nes tada realiai darbai su pakvietimu netenka darbo (pats dirbu šiuo metu mediku ir iškvietimų prašančių pagydyti pasitaiko tikrai mažiau, nei pagydymo prašymų į /padmins. Suprantama, visi nori viską gauti greičiau ir pigiau, nes šiuo metu apskritai žmonės linkę visur skubėti ir taupyti, bet come on... juk taip prarandamas žaidimo įdomumas). Kol kas ir pats atsakinėju į tokius prašymus, nes dabar realiai jei ne tu, tai kažkas kitas... Manau jie turėtų būti naudojami tik tokių eventų atveju kaip kad neseniai buvo Helovinas, nesant paskirtam direktoriui, ar kai matosi, kad aktyvių darbuotojų tuose darbuose beveik nėra, arba jie net nesiruošia dirbti... Vis dėlto, šio dalyko neišaiškinsi kitiems, o kiti kaip kad aš seks jų pavyzdžiu ir stengsis padėti kaip ir visi kiti savo "meškos paslauga". Dar vienas blogas dalykas - kiti administratoriai prieš suteikdami pagydymą net neperžiūri, ką tas asmuo prašantis pagydymo veikia - gal jis šaudosi, o susišaudymo metu suteiktas pagydymas - jau bausmė jiems patiems, gal dalyvauja evente, kuriame gyvybių skaičius svarbus, o tada vėl kenčia administratorius kuris dažniausiai būna nubaustas laikinu užblokavimu. Manau, kad žymiai geriau administratoriams į /ats būtų pamokyti žaidėjus, kad vietoj taksi paslaugų galima būtų naudotis ir nuomos transportu, vietoj pagydymo - nusipirkti ir pasirūpinti vaistinėle iš medikų, arba juos pačius ir iškviesti, dėl pataisymo - juk tam yra mechanikai. Šiuo metu jie tik mašinas ir tetampo... Kai dirbau mechaniku anksčiau pataisymai buvo naudojami nebent tuo atveju, jei tai pasisiūlydavai atlikti nemokamai, kritiniu atveju arba per akcijas..

3 - šitos idėjos nelabai realiai supratau. Juk direktoriai irgi įprasti žaidėjai, tik su daugiau privilegijų žaidime... Kodėl jiems turėtų būti uždraustas AFK režimas, kai jie niekam netrukdo. Manau su jais tikrai galima susisiekti TeamSpeak programėlėje ar forume, o jei laiko tikrai neranda, vistiek galima atrasti laiką kada direktorius/pavaduotojas ne AFK. Pats esu buvęs pavaduotojas ir tikrai stengiausi grįžęs iš AFK peržvelgti žinutes parašytas AFK... Manau ši idėja tikrai bevertė.

4 - šiuo metu su atsakymais tikrai nemanau, kad reikia nemokų administratorių pagalbos (bent jau daugelyje klausimų, kur atsakyti nesunku, kaip kad minėjai sau ieškodamiesi naudos, o į kitus klausimus, manau pakanka ir vieno tikslaus atsakymo, kurį gali pateikti koks serverio senbuvis ar kad ir komandos narys. Šiuo metu tikrai nemanau, kad reikia dar papildomų žmonių, dirbančių tik ant pagalbos serverio žaidėjams.

5 - ši sistema mano nuomone tikrai gera - ji išveja kenkėjus iš serverio, arba priverčia juos susiimti bei sunkiu darbu surinkti atitinkamą pinigų sumą, kad vėl kentėti ir būti suvaržytam žaidime nebebūtum. Taip pat, ji neleidžia žaidėjams VISIŠKAI atsipalaiduoti, nes jeigu visi serverio žaidėjai darytų ką tik nori, nemanau ar būtų bent minimali tvarka, o kartu ateitų ir neįdomumas.

 

Šiaip šaunuolis, kad galvoji idėjas, bet manau, kad kai kurios iš jų nelabai reikalingos. Gal kitiems atrodo ir kitaip, bet aš čia pateikiau savo nuomonę.

<3 

 

 

Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo:

• Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;

Redaguota Teddy Wudson

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dėl sutaisymo kitiems tai tiesiog padaryt,kad jei kažkoks skaičius yra prisijungusiu mechanikų jų neitų kitiems taisyti. O sau eitų

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Invision : Prieš siūlydamas logikos puodelį man, nepagailėk laiko, ir pasakyk kodėl ne, pačiam būtų įdomu paskaityti <3 Kodėl 1, 2 ar 4 punktas, pakeitus į manąjį bus negeresnis, negu yra dabar?

 

Ne apie tave, nežinau koks direktorius, bet random šoviau. Čia gali būti diskusija BMW vs Audi, bet kodėl aš turiu žiūrėti į tavo AFK veidą, ir eikvot sąskaitą žaidime? Esu labai nepagarbus, bet laukiu diskusijos. Ir jei nesunku, aprašyk savo darbą forume, lyg visos anketos yra sukūrtos. Vėliau : Serveryje padarysiu testą, fotografuosiu tam tikrus direktorius kas 20minučių, ir pamatysi, kiek laiko jie yra pasyvūs žaidime.

Nieks neverčia žiūrėt į mano "AFK veidą", nekaltinkit direktorių jei patys neturit kuom užsiimt ir ieškot dėmesio šaltinių, o jei sąskaita brangi - egzistuoja nemokamas forumas su nemokamais asmeniniais pokalbiais. Mano firmos forumą gali pažiūrėt čia, anketų patikrinimai ar temų redagavimai daug laiko neatima, tačiau serveryje afk lentelę spėja išmest, o ir nepaisant to, turiu teisę ir be priežasties būti AFK, kaip ir kiekvienas serverio žaidėjas. Su testu palinkėsiu sėkmės, kad ir koks beprasmis jis bebūtų, tačiau smagu, kad bent turėsi veiklos, kurios, kaip žinia, tau trūksta. Tai tiek žinių kolkas, bet jei nori diskusijų - prašom, mėgstu diskutuoti su protingomis personomis, tačiau tą dar reikės įrodyt.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Telemundo presenta o jezus Judy tu nori kažką įrodyti , bet tu diskutuodamas su Direktoriais/Serverio prižiurėtojais nieko neįrodysi. Parodysi savo neišsilavinusį protą ir daugiau nieko. Geriau ramiai pabūti forume ir bus viskas normaliai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tikrai labai geros replikos, bet palauk. Šitie pastebėjimai tikrai parašyti iš nusivilimo, ta prasme tau daug kas čia nepatinka, galbūt tame problema ? Kritikuoji direktorius, pavaduotojus, dėl afk, jug jie irgi žmonės, jų pareigos reikalauja daug darbo, pastangų. Negalima iškart kritikuoti jų kai kasnors atsitinka, visi mes žmonės, klystam, bet afk tikrai ne opioji problema. Su tais taisymais ir gydymais yra šiek tiek sudėtingiau negu jūs galvojat, nes tikrai medikai ar mechanikai nevažiuos į San Fierro galą, dėl kokio fix ar pagydymo, nebent dideli arbatpinigiai. Reikia keisti darbuotojų politiką, kad jie reaguotų į kiekvieną iškvietimą ir kažkaip tai skatint, pvz: nuvažiavus į tolimą iškvietimą tau automatiškai duotų serveris arbatpinigių 200-1k$, nes arbatpinigiai, bent jau man tai svarbus dalykas, nu žodžiu čia pamastymui. Dabar dėl tų free admin, kai tu tai parašiai iškart skamba durnai, jug niekas nemokamai jų nedalija  :huh:  Rokas šiuo momentu jų ieško, jam reikia protingų žaidėjų, motyvuotų, kurie tikrai stengtūsi kurti GreenSIDE ateitį geresnę, ne tų kurie tik girtūsi savo postu. Su akmenėliais ir pan yra labai paprasta, reikia serveryje tvarkos o tvarkos be taisyklių ir bausmių nebus, aišku reikia keisti išsipirkimo sumas, bet ne naikinti to.. Žodžiu neisterikuokit o siūlykit įdėjas, gerai apsvarstykit :) Rage aš su tavo nuomonę nevisiškai sutinku, ypač dėl tų taisymų admin ir pagydymų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tikrai labai geros replikos, bet palauk. Šitie pastebėjimai tikrai parašyti iš nusivilimo, ta prasme tau daug kas čia nepatinka, galbūt tame problema ? Kritikuoji direktorius, pavaduotojus, dėl afk, jug jie irgi žmonės, jų pareigos reikalauja daug darbo, pastangų. Negalima iškart kritikuoti jų kai kasnors atsitinka, visi mes žmonės, klystam, bet afk tikrai ne opioji problema. Su tais taisymais ir gydymais yra šiek tiek sudėtingiau negu jūs galvojat, nes tikrai medikai ar mechanikai nevažiuos į San Fierro galą, dėl kokio fix ar pagydymo, nebent dideli arbatpinigiai. Reikia keisti darbuotojų politiką, kad jie reaguotų į kiekvieną iškvietimą ir kažkaip tai skatint, pvz: nuvažiavus į tolimą iškvietimą tau automatiškai duotų serveris arbatpinigių 200-1k$, nes arbatpinigiai, bent jau man tai svarbus dalykas, nu žodžiu čia pamastymui. Dabar dėl tų free admin, kai tu tai parašiai iškart skamba durnai, jug niekas nemokamai jų nedalija  :huh:  Rokas šiuo momentu jų ieško, jam reikia protingų žaidėjų, motyvuotų, kurie tikrai stengtūsi kurti GreenSIDE ateitį geresnę, ne tų kurie tik girtūsi savo postu. Su akmenėliais ir pan yra labai paprasta, reikia serveryje tvarkos o tvarkos be taisyklių ir bausmių nebus, aišku reikia keisti išsipirkimo sumas, bet ne naikinti to.. Žodžiu neisterikuokit o siūlykit įdėjas, gerai apsvarstykit :) Rage aš su tavo nuomonę nevisiškai sutinku, ypač dėl tų taisymų admin ir pagydymų.

Kodėl nemokamai nedalina? Renka tuos Administratorius. Va va, sumas reikia keisti, per daug tūkstantinės.

 

Telemundo presenta o jezus Judy tu nori kažką įrodyti , bet tu diskutuodamas su Direktoriais/Serverio prižiurėtojais nieko neįrodysi. Parodysi savo neišsilavinusį protą ir daugiau nieko. Geriau ramiai pabūti forume ir bus viskas normaliai.

Invision Fierro, naudočiau keiksmažodžius, bet turbūt gaučiau dar vieną forumo įspėjimą, tai nerizikuosiu. Aš gal kaip tik esu išskirtinis, nes nesiekiu nieko serveryje? Turiu labai tvirtą savo nuomonę, dėl kurios didžiuojuosi savimi. ,, Geriau pabūti forume ir viskas bus normaliai " ... (juokiasi) Sorry m8, neketinu sedėti ramiai, nes iš tokių ,,durnelių" kaip tu ir toliau reikalausiu dėmėsio. Neišsilavinusio proto? :) Seniuk, paprašyk, ir aš įdėsiu visus mano apdovanojimus per 2 metus iš fizikos oliampiadų, ir tada pasižiūrėsim kas durnas, ( p.s Esu Dvyliktokas, tai ne kokios 7 klasės vaikučio apdovanojimai) ypač dėl to, jog kitiem parodyčiau, jog esi apgailėtinas tu, o ne aš. Ar čia visuomet už ne ytin patikusią idėja baudžiama replikomis?   P.S Esu ne ytin megėjas rašyti pranešimus, ieškau tavęs dabar TeamSpeak, jei ateisi, tai ateisi...

 

perskaičius tavo itin įdomius pasiūlymus iškilo vienas klausimas. tu jis ar ji?

Prisistatymas įkeltas jau savaitę, kai tik užsiregistravau. Kapale, užeik.

 

Nieks neverčia žiūrėt į mano "AFK veidą", nekaltinkit direktorių jei patys neturit kuom užsiimt ir ieškot dėmesio šaltinių, o jei sąskaita brangi - egzistuoja nemokamas forumas su nemokamais asmeniniais pokalbiais. Mano firmos forumą gali pažiūrėt čia, anketų patikrinimai ar temų redagavimai daug laiko neatima, tačiau serveryje afk lentelę spėja išmest, o ir nepaisant to, turiu teisę ir be priežasties būti AFK, kaip ir kiekvienas serverio žaidėjas. Su testu palinkėsiu sėkmės, kad ir koks beprasmis jis bebūtų, tačiau smagu, kad bent turėsi veiklos, kurios, kaip žinia, tau trūksta. Tai tiek žinių kolkas, bet jei nori diskusijų - prašom, mėgstu diskutuoti su protingomis personomis, tačiau tą dar reikės įrodyt.

Aš noriu matyti direktorius žaidime labiau aktyvesnius, kad nereikėtų man niekur kitur ieškoti. O gal čia tik mano svajonės? Į šį klausimą nėra būtina atsakyti, supratau tave, ir sutinku, turbūt kvaila mano idėja. ;)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

 

 

Aš noriu matyti direktorius žaidime labiau aktyvesnius, kad nereikėtų man niekur kitur ieškoti. O gal čia tik mano svajonės? Į šį klausimą nėra būtina atsakyti, supratau tave, ir sutinku, turbūt kvaila mano idėja. ;)

Tu supranti direktorius tau kaip uodega pagal tave nelakstys, tu direktorių pats turi susirasti o ne tavęs direktorius turi ieškoti. Tu suprask žmogau direktorius paskui kikvieną žaidėją paskui nepalakstys.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tu supranti direktorius tau kaip uodega pagal tave nelakstys, tu direktorių pats turi susirasti o ne tavęs direktorius turi ieškoti. Tu suprask žmogau direktorius paskui kikvieną žaidėją paskui nepalakstys.

Draugas, atsakyk į mano viršutinį komentarą. ;> P.s Gal tu dirbi fūristuos? Kad taip neri *cenzūra*non Nico Morreti? Nematai kad pripažinau, jog galbūt netinka mano pasiūlymas? Ar taip visuomet čia prisipisa už ne visai tinkamą idėją?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

:DDDD Tai ko žaidi tu čia? Pasibaigs administratoriaus statutas ir išeik. Visiems viskas buvo gerai, o dabar atėjai tu ir viskas dabar turi būti pagal tave. Atėjai tikriausiai iš kokio šūdservio kuriame nėra jokios tvarkos. Nesakau, kad yra viskas idealu, taip yra ir minusų, tačiau viską ką tu išvardinai tikrai nėra minusų. Visiems atėjusiems naujokams gerai, o tau čia vos ne viskas blogai... Kiekviename serveryje kiekviena tvarka, nebus visur vienodai. Ir dabar, kad tau crashina žaidimą reikia čia lietis, skūstis kaip čia blogai??? Išeik į lauką įkvėpk ir iškvėpk. Ir grįžęs eik toliau mėgautis žaidimu, kaip visi kiti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, dėl 5 įdėjos visiškai nesutinku.. Kur bus tvarka? Ir kaip sakai, kad lakstymas po darbus, tai būtent, jei patekai, ruošeisi atrankai į darbą ir patekai, vadinasi prisiekei savo atsakomybę, išbūti sąžiningai savaitę darbe. Jei ne.. Kitas kartas gali būti neimanomas, arba įmanomas, po daug laiko.. Ištikimybę, pasitikėjimą įgauti yra sunku, prarasti LABAI lengvą, antras šansas visada būna, tačiau jo laukti reikia mokėti, bet jei susipisi ir antrą kartą, trečio karto nebeturėsi, kitaip sakant busi žiurkė. (Išdavikas)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.