Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

GSPD Rinkimai. Netikėtumai ir atradimai.

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Tai ką gi, serveryje 'violetiniams' pirtis! Jau pakankamai pažinau kandidatus per rinkimų laikotarpį. Pildančių buvo ar aštuoni, tačiau skaitomi tik trys variantai. Jeigu atvirai - nei vieni rinkimų dalyviai nepateikė nieko kad atitiktų mano minimalius reikalavimus, tad antroji rinkimų mechanikos dalis čia lemia praktiškai viską. 

 

Kas tie skaitomi, kuriuos pasiryžau analizuoti, tai Death_Sentence, Weed_Gang, Frankis_Buggatiz. Na, minimalios pastangos matėsi iš Golden_Key, tačiau šiame projekte tiek kiek parašei pakaktų gal pavaduotojo pareigos. Weed_Gang, turbūt, pateikei daugiausiai teksto, tačiau turinio svoris nedidelis. Daug dalykų laikai idėjomis, kurie šiame projekte jau nuvalkioti. Death_Sentence šiaip daug pliusų atrankoje užtarnavęs kandidatas, gali būti potencialus projekto dalyvis jeigu motyvacinių laiškų nerašysi apsirūkęs <hehe>. Dauguma šių išvardintų asmenų yra projekto šviežiena, o pateiktose kandidatūrose labai aiškiai matosi jog asmenys, galbūt kituose projektuose užimdavo pareigas, tad atėjo medžioti jų ir čia. 

 

Kaip ten bebūtų, šiems dalyviams teks kaupti patirtį, idėjų bagažą. O šiuose rinkimuose dominuoja Frankis_Buggatiz. Jo, gaujini, tau pasisekė jog vienintelis šiuose rinkimuose esi ilgalaikis projekto žaidėjas. Žinai ko iš taves reikalausiu, praeitose pareigose įrodei savo pastovumą, tad atveju kuomet neturiu iš ko rinktis - manau esi tinkamiausias kandidatas.

 

Prognozės... Faktas tas, jog Frankis turi savo šaiką, o iš jų ne visi kompetetingi tokiam darbui. Tad vienas pastebėjimas: man nesvarbūs tavo draugystės ryšiai, norėčiau jog į darbą rinktum kompetetingiausius žaidėjus, o sąlygos, rangai ir bausmės - visiem lygūs. Nenoriu jog į firmą priiminėtum mases žaidėjų, o visa kita manau bus normaliai. Tavo užduotis: gebėti suformuoti profesionalią ir kompetetingą GSPD darbuotojų komandą, antraip žinai kaip viskas baigsis <šypt>. Sėkmės prie pulto!

 

108I3aT1o4WQ48.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.