Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pirmas įspūdis! + Konkursas (CS:GO AK-47 skin'as). w. D'P

Deff_Paco

Rekomenduojamas pranešimas

* Kas aš? Ir kaip atsiradau.

 

 

 

Ną visų pirma sveiki, šį blogą norėjau jau sukurti seniau, bet niekaip neturėjau motyvacijos šiam darbui. Bet va dabar prisiverčiau pradėti rašyti. Taigi kas aš ir kam čia atėjau – Esu Nerijus, man 18 metų (1998.08.29), gyvenu nedidelemia mieste pavadinimu Marijampolė. Pastarajį laiką dirbu ir studijuoju, o laisvalaikį leidžiu žaisdamas šiame įspūdžių pilname serveryje GreenSide. Šiektiek apie mano charakterį: Pastaruoju metu savyje matau pesimisto dalelę, kažkaip nesitikiu niekada gero, bet kaip tai nutinka būna dvigubas efektas, nesu savikritiškas ir nuleidžiantis rankų, kaip sakant visi mokame klysti, bet iš klaidų gi mokomės, galbūt dėl to ir turiu tą ryšto dalelę kuri duoda man didelį pliusą siekti to, ko kiti žmonės bijo. Ną linksmumu nelabai pasižymiu, nes į viską stengiuosi žiūrėti rimtai ir įžvelgiu dalykus kurių net kartais nėra, bet visigi būna dienų kaip norisi tik juokauti ir leisti kitaip laiką… Ną o kas nemėgsta juokauti? :D

Taigi daug kas matote mane pirmą kartą – neslepiu to, esu naujokas ir nesvarbu jog aš čia nuo 2015/02 lankausi. Niekada nebuvo progos ir kažkokio ryžto prisiversti čia žaisti. Kitaip sakant iš SA:MP industrijos nebuvau išėjas tik žaidžiau visai kitur, o jeigu kyla klausimas kur? – nesakysiu, kad nepadarytut klaidos ir patys neitut ten.

Visgi atėjau ir atėjau labia neseniai, tik prie pora daugiau dienų į GreenSide serverį. Tiesą sakant jis mane sužavėjo, tiek savo (kaip aišku) sistemomis, bei ir žaidėjais. Kažkaip ankščiau jausdavau kažkokią įtampą kitų atžvilgiu, bet dabar žaidžiant čia jos nėra, visi gerai nusiteikę, bei dar vienas privalumas jog nėra “mažvaikių”.

Realiai šį projektą pirmą kartą, tai buvo 2015 (-ais) metais sužinojau tame pačiame serveryje kuriame lankiausi prieš tai, iš dabartinio mūsų Mafijos_Tėvo :D Keista ane? Taip… Galbūt jeigu jis skaitys šią temą prisimins The Ballo (TeamSpeak) kanalą ir tuo laiku buvusį papildomai jame Deivydą ir tuos žodžius: “Bet gerai sugalvotas toks pavadinimas GreenSide”. Nu tada pirmą kartą sužinojau apie šį projektą ir jame užsiregistravau, bet žaisti nesitikėjau, kol atėjo krizė neturėjimo ką veikti.

 

 

 

* Nuomonė apie GreenSide.

 

 

Realiai projekte žaidžiu labai neilgai ir dar nieko nespėjau nei pasiekti, nei visko išsiaiškinti. Bet nuomonę jau turiu. Šis projektas skiresi nuo kitų labai daug, kaip minėjau sistemos, žmonės… Bet kas labiausiai patiko, tai jog viskas yra apgalvota, kiekvienas darbas turi savo veiklą, o kartais ir jų daugiau. Namai, verslai ir panašiai turi prasmę didesnė, nei kituose serveriuose – o tai mane nežmoniškai žavi. Labiausiai patinka, jog žmonės su privilegijomis elgesi, lyg būtų lygūs. Ną neslėpkim visi kažką gave daugiau už kitus pasikeliame :/ Bet čia viskas ne taip… Tiesiog nuomonę pilna ir neinant tiesiai per aplinkui -  viskas kas čia, yra nuostabu!

 

 

 

* Pirmas darbas ir ką veikiu serveryje.

 

 

Tas pirmas darbas nėra įspūdingas, nes kaip minėjau aš dar naujokas ir nepėjau papulti niekur su direktroriaus pakvietimu. Dabartinis mano tikslas pildyti į “Medikų” darbą prašymą dėl darbo. Tikėkimės man pavyks ir turėsiu darbą pas direktorių. Dabar dirbu picų išvežiotoju, keistas darbas… :D Bet pramušti laiką eina. Realiai dabar darbas tiek neturi man perspektyvų kiek bendravimas su žaidėjais. Pats anonsas mėgstamiausias serveryje bendravimas, bei žaidimas su pertneriu. Esu VIP narys nuo pirmos žaidimo dienos, galbūt ne dėl privilegyjų, o dėl patogesnio žaidimo ir siekimo didensio uždarbio ar patirties taškų skaičiaus. 

 

 

 

* Ko aš siekiu?

 

Šiame serveryje atsakau visiškai aiškiai, sieksiu visko kas įmanoma. Manau esu atsakingas ir tuo reikia naudotis, o dabar motyvacijos kokioms nors privilegijomis turiu. Dideles perspektyvas dedu į šį serverį, todėl nesistengiu dabar visko pradėti, o tikriausiai lauksiu kol visiškai įsivažiuosiu ir užsitarnausiu žaidėjų, draugų pagarbą :) 

 

 

* Konkursas

 

Atėjas į šį serverį gavau pasiūlymą pažaisti CS:GO ir mane tai sužavėjo. Todėl manau dauguma esa apie tai girdėja ir daug pasakoti nereikia. Padovanosiu vienam žmogui 2016.11.27 (-ą) dieną ginklo AK-47 išvaizdą kuri vadinasi "Elite Build". Nėra jis labai vertingas :D Bet manau kas neturit bus šansas gauti ir naudotis, o kas turit wallet'e kaina jos svyruoja nuo 0.50e galėsite parduoti. Taigi ką reikia daryti, jog gautumėte šį skiną:

 

  • Prašau perskaityk pilnai visą mano blogą.
  • Įvertink jį, nors tai nebūtina.
  • Parašyk atsiliepimą ir darašyk žodį komentare "noriu".

Sėkmės ir ačiū, kad skaitėt :)

 

original.png?s=320x320m&sig=37ffcb358e1e

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

ziur daug darbo dejei respekt p.s noriu

 

Ačiū, :)

 

 

noriu ps kiets blogas +rep

 

Ačiū. :)

 

 

 

Geras ištikro blogas, perskaičiau visa šiap ne taip :D Bet taip tai įdomus, daug darbo matosi įdėta, tai jo. BTW "Noriu"

 

 

 

 

b257fb77cbda58c43181b0f6def2fd6966.jpg

 

 

Dėkui :D Neblgas darbelis ;)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kadangi praeitą acc užblokavo :D tad per nauja parašysiu, nes žn postu reik.

Nu ką bloga perskaičiau iš visų pusiu, na daug neparašei, bet vis šis tas. Ką čia dar... Na bent jau man blogas patiko. Krc duok man skina, nes nieka daugiau nesugalvoju xD Noriu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

TEMA RAKINAMA:

• Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės ( 14 dienų ).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.