Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.6.5] Pasiūlymas serveriui: Papildomas darbas mechanikams

Dede_Zedas

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dede_Zedas

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Žemiau

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugiau veiklos

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

 

Siūlau padaryti papildomo darbo mechanikams.Ne paslaptis, kad mechanikai sulaukia mažiau iškvietimų dėl padidėjusio vip/admin kiekio serveryje o kolegos pyksta kai nespėja paimti iškvietimo ir reik laukti nemažai laiko kito. Tad gal pradėkime!

  • Nusipirkus nauja mašina/motociklą iš turgaus/salono joje būtu, tik 5procentai elektros.
  • Sumapinti nauja garažą, tam reikės žemesniam pasiūlymui.
  • Šiuo metu furistai veža gatava mašina o aš siūlau, kad jie atvežtu dalis į mechanikų garažą, o mašina turėtu surinkti mechanikai. Tačiau čia turėtu būt komandiškas darbas, mašina turėtu rinkti 2-3 mechanikai. Klausimas o jei tuo metu nėra aktyviu mechaniku? Tokiu atveju reiktu daugiau priimti mechaniku !! p.s šiuo metu tokios problemos tikrai nebūtu.
  • Padaryti tepalų sistema. Į mašinas reiktu pilti tepalus visoms mažų gabaritu mašinoms būtu 2litru talpos o didesnėms 3litru talpos. Teplaus galėtu pilti, tik MECHANIKAI IR DAUGIAU NIEKAS. Viskas būtu paprasta, važinėsi pilsi, nevažinėsi keisi. Kad  įdomiau būtu tai padaryt dar, kad nuo ilgo stovėjimu tepalai susidėvėtu ir jų nepakeitus mašinos variklis užkaltu.Kaip ir be tepalu, užkalus varikliui ir toliau bandant važiuoti transporto priemone tiesiog sprogtu!!
  •  

Kaip vyktu mašinos surinkimas?

 

  • Mašina rinkit galėtu tik tuomet, kaip furistas gauna užsakymą ir pristato dalis. Mechanikams apie atgabentas dalis praneštu per racija.
  • Mechanikas nuvykę į surinkimo vieta užeitu ant CP (čia tam, kad sistema žinotu kam duoti uždarbi) ir pradėtu darbą. Kaip dėl pinigų? Čia priklausys viskas nuo direktorių. Tačiau pati sistema duotu euru mechanikams kurie rinko mašina. Tikriausiai pagalvojote, juk sueis visi ant CP ir gaus pinigus? Ne, ant CP užlipęs pirmas asmuo pats rinktųsi sau brigada arba  direktorius/pavaduotojas sudarytu, komandas. Aišku galėtu rinkti ir 1 žmogus, bet tuomet užtruktu daug daugiau laiko. 
  • Surinkta mašina turėtu paimti tas pats ar kitas furistas ir nugabenti į reikiama vieta( ten kur gabena dabar)
  • PILDYSIU

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Puikios idėjos, tikrai mechanikai būtų manau serveryje labiau užsėme, turėtų daugiau darbo. Labai patiko su tepalais. Aš manau, jog šios idėjos ankščiau ar vėliau pasieks mūsų scriptą :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš. Kokia dar tepalų sistema? Čia ekologiją propoguojantis serveris.  Dar dėl mašinų detalių pristatymo, 'DPD' kurjeriai turi tokį krovinį, kaip mašinų detalės, tai nemanau, kad šituo turėtu užsiimt fūristai. Vos tik nupirkus mašina 5% elektros, šita gal ir nebloga, bet nemanau kad ji turėtų būti pridėta. Beje, kai užsisakome mašinas mes jas užsisakome gatavas, o ne tik jų detales, tad nemanau, kad ši įdėja turėtų būti pridėta į serverį.

Redaguota Get_Paid

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas. Tikrai už. Ir manau reiktu padaryti tokį dalyka kaip padangu likutis, pvž kaip darai ten 5-10 min driftini kad iš 100% beliktu 99%. Arba dar padaryti tokį dalyka kaip varikliai, varikliai brangiai kainuotu ir juos irgi galėtu pakeist mechanikai, varikliai pagal galia, butu. Ten daugiau greičio pridės ir pnš. Dbr dar prie pirmo ir kai jau nebebus padangu likučio padangos sprogs. Ir jeigu bagažinėja bus nusipirkes atsargines padangas galės jas pasikeisti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.