Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.6.5] Pridėti Shotgun į GSPD

Perfect_Lad

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Perfect_Lad

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Ieškojau PD modo ir buvo daug nuotraukų mentai su Shotgun tai pagalvojau jeigu pridėtų būtu visai nieko.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: GSPD darbotojam būtu žymiai lengviau kovoti prieš gaujinius ypač kai gaujiniai pribėga šalia ir naudoja c-bug su dealge pagal ta laiką labai greitai sulesa ir su m4 nelabai daug žalos padarai. Jeigu būtu Shotgun mentai galėtų labiau atrodyti kaip mentai nes Shotgun yra populerus ginklas tarp jų ir būtų žymiai lengviau sukapoti arba bent jau padaryti daugiau žalos gaujiniam. Nepamirškit kad gaujinis dar gali naudoti narkotikus pasygyditi tai kai šaudai su m4 gyvybes lėtai eina bet su Shotgun greičiau eitu.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Va nuotrauka kai su Shotgun mentai atrodo labiau kaip mentai (pirmos pasitaikusios nuotraukos per Google) :

 8d0d1574bae37d690bcdb095f6acbdf4196.PNG

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Gal ir sutinku, bet o geriau jau bazuką padaryt kad pd galėtum prieš gaujinius naudot. Būtų dar linksmiau. Bet idėjai šeip neblogai. bet ir nelabai gera dėl to kad manau geriau koki nors kitą ginkla kaip spazas. dar daugiau ir greičiau hp nuima.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jo aš UŽ! Jiems tikrai reikia ShotGun, bet būtų tikrai daug geriau, jai padarytų pas gaujinius tazerį ir antrankius, būtų juk lengviau su teisėsauga kovot.

Tu rimtai čia jau nusišnekėjai gaujiniams tazeri ir antrankius? :DDDD bet aš tai prieš, kad sg būtu mentams kadangi jiems ir taip ten lengva viskas tik pašaudyt reikia ir fsio.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš, visuose foto kuriuose matomi shotgun (iš tavo ikeltų) yra aiškiai rimtesnio rango pareigūnai, nei GSPD, būtų manau kompromisas spec. burys su ~15 darbuotojų limitu, jie ir turėtu šiuos ginklus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš. Gaunat nemokamas liemenes, šarvus, ginklus. Iš enflrcerio irgi gaunat šarvų,hp, ginklų. Ir viso šito jums neužtenka ? Ne kekvienas gaujinis moka c-bugą, toliau.. Jus turit pranašumą šaudant iš toli, tai ir šaudykit o gaujiniai turi arčiau prieiti kad su dgl, ar sg pramestu malkų GSPD, tad didelis prieš.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Svečias  Perfect_Lad 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.