Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Prisistatau The_Molotov

The_Molotov

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Molotov
 Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė  B)) : Martynas Savickas (Marko)
 Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu  :)): Man kolkas 21. Gimes 95 metais sausio 5 dieną.
 Jūsų gyvenamasis miestas: Kaunas, dainavos rajonas.
 Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Facebook: https://www.facebook.com/Direktorius.Marko Skype: martynas.wtf
 Apibūdinkite savo charakterį: Esu atkaklus, atsakingas, bei kompanijos žmogus. Greitai sugebu adaptuotis prie aplinkos, taip tampu visiem draugu. 
• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Krepšinis.
• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Esu išskirtinis dėl savo tatuiruočių, darausi skaudžiausiose vietose. Dar vienas dalykas kuris mane gali išskirti iš kitų žmonių tai piešimas, visi sako kad turiu auksines rankas, bet man vis atrodo kad jos abi kairės, niekam reikalingos. 
• Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Mokinausi vizualine reklama ir jos maketavima, gerai įvaldes photoshopą, corel draw ir kitas maketavimo programas. Šiuo momentu esu dirbantis. Gyvenime domiuosi tatuiravimu, turiu visa įranga, dažus, adatas. Viena problema, kad neprisiverčiu iš to pragyventi, bet artimiausiuose planuose galvoju išvaryt į Norvegija praplėst savo žinias. Laisvas laikas darbo dienomis būna namai, namuose esu "Užsisėdėjas" t.y sėdžiu prie kompiuterio ir veikiu tai kas randasi netoli manes, piešimas ir pnš. Atėjus savaitgaliam tikrai nesėdžiu namuose, bendrauju su žmonėmis, turiu didele facebook grupe su 56k žmonių, tai greitai atsiranda norinčių susitikt ir išlenkt vieną kitą alaus. 
• Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Sampa pradėjau senai senai žaist, dar kai gyvendavau su tėvais, tai gal 5 6 metai atgal, kada buvo pats gazas. Pas mane nebuvo pastovaus žaidimo, nes nebuvo pastovaus darbo ir tikslo likti serveryje.
• Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Apie GreenSide sužinojau iš Omar_Memphis žaidėjo, jį turėtų daug kas pažinoti.
• Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Serverio autoritetu norėčiau laikyti save, norėčiau kad į mane lygiuotūsi, vadinas rodysiu pavyzdį kitiems. Nors realiai nežinau, perdaugiausiai su niekuo neteko kontaktuoti ar į kažką rimčiau žiūrėti.
• Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Mano gyvenimo autoritetas greičiausiai yra Vince Lakewood "Jungle Street" įkūrėjas. Gyvenime sieksiu lygiai to paties kaip ir jis, atidaryti savo tattoo salona bei keliauti po pasaulines tatuiruočių parodas. 
• Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu sese Jovita, jai 24metai, kadangi gyvenu vienas tai labai liūdna - priglaudžiau kate iš prieglaudos, vardas Miglė.
• Ar turite merginą(vaikiną)?: Mergina turėti man neproblema, tiesiog norisi rimtų santykių. Kuomet galėsiu pilnai užtikrinti sau ateitį tuomet ir merginos ieškosiu. O pasibrūžint su bet kuo neproblema.
• Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Esu užsispyres - Ožiaragis. O jei kas norės susipažint, tai visada prašom, rašom. Tikrai neatstumsiu. ;) 
• Jūsų nuotrauka (privaloma)15037088_1433405256686874_15090643436129

Darbo metu su darbiniais drabužiais. Facebooke rasit normalių, bent jau kur nesimaivau. ;D 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.