Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0. 1. 6. 5] Šiukšliavežiai

Vincenzo_Ferrari

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vincenzo_Ferrari

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi įsidarbinau į šiukšliavežius, rinkau šiukšles, bet deja šiukšlių yra ne visuose miesteliuose, taigi siūlau pabaigti ir padaryti šiukšlių konteinerių visuose miesteliuose, nes šiuo metu jų daugiausia tame miestelyje kuriame yra šiukšliavežių darbas.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šis darbas tikrai pasidarytų įdomesnis.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Šiose vietose būtų gerai padaryti šiukšlių konteinerius. Tūrėtų būti prie kiekvieno nuosavo namo, treilerio, bei kitų, kurių nuotraukas patalpinau čia.

http://imgur.com/a/t2csB

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Manau ši idėja biški useless, nes yra komanda /siuksles, tad ieškoti tų šiukšlių tikrai niekur papildomai nereikia, o ir mapp'inimo prasme, kaip kad sakė James_Clow turbūt būtų idėja suteikianti mažiau naudos nei komplikuotumo (kažin yra toks žodis? xd)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kontenerių yra visuose 3 miesteliuose pakankamai , o jeigu jų nerandi yra komanda /siuksles ten yra surašyti tau artimiausi konteineriai. Beto , kai tu jam iškrauni ji pradingsta ir kol tu vėl atvažiuoji į tą pačią vietą ji jau būna atsiradusi.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Manau šiukšlių serveryje tikrai užtenka,Nes yra visuose kaimeliuose tesiog parašius komanda /siukles rasi daug siuksliu atsiranda tos siukles po kiek laiko tuose vietose o treilose vilose neapsimoka net daryti laiko gaišty,nebūtų tiek darbuotoju kiek siuksliu. Apibedrinimas Nepagalvota idėja reikia pirmiausia skaityti chat,nes raso,kad parasius /siukles išoka sąrašas uz kiek kilometru šiukšlės ir kiek maišu yra.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.