Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Tim_Leo.

Tim_Leo

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tim_Leo.


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Pradėjau čia rimtai žaisti vakar, tai yra 2016.12.15.


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Manau jau kokius 3 metus su viršum.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​YouTube'je užtikau gerus vaizdo įrašus šiame projekte, tad sumaniau užsukti ir pradėti čia žaisti.


Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Todėl, kad ten pilna klaidų, visiem nusispjauti ant serverio likimo.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, įvykdžiau. Sunku manau nebuvo.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Teko jau dirbti visus mini darbus be direktoriaus pakvietimo. Labiausiai patiko gaisrininkai ir šiukšliavežiai, net nežinau kodėl, bet juos lengva dirbti, na ir žinoma jie pelningi. Kas be ko dirbau iš gamykloje, ten taip pat įdomu. O nuobodžiausias darbas mano manymu buvo gamykloje tvarkyti prekes.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo sudėtinga.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Pakankamai dažnai, sunku man čia dar viską įsiminti.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Be jokios priežasties nušautas nebuvau kol kas.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Manau tikrai pakankamai to transporto, tikrai labai patogu yra išsinuomoti dviratį, kad kur nors nuvykti. Žinoma pasinaudoju kartais ir taksi paslaugomis.


Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, naudojau. Keli administratoriai man padėjo apsiprasti serveryje, bei aprodė pagrindinius serverio dalykus.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip, teko. Visi šauniai dirba kiek pastebėjau, greitai reaguoja.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Viskas aišku.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Man asmeniškai čia keisti nieko visiškai nereikia, viskas yra labai unikalu, įdomu. Čia įdomu žaisti man kaip naujokui, todėl, kad viskas pradedama nuo nulio, duodama iš karto labai mažai pinigų, sunku užsidirbti, patinka čia ekonomika (ne kaip kitur pinigai iš karto per pora dienų milijonais vaikšto). Liuks serveris čia (Y).


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.